Sabreden Dervi, muradna er.....?

benim dondurulmuş emb transf de 12.gün değerim 16 idi sonradan yükseldi ama kimyasal gebelik oldu. doktorum ozaman sağlıklı bir gebelik değil demişti ve öyle oldu. umarım senin ki yükselir hayırlısıyla keseyi görürsün ama bence çok ümitlenme derim. umarım canını sıkmamışımdır..doktorlar sağlıklı gebelik için 12. gün değerini en az 50 ve üstü istiyorlar benim bildiğim kadarıyla.

tatlım bak düşünürsen 2 ye değil 3 e katlanmış
bence seni çok sevdiler sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar
Bozma moralini olur mu?

tatlım bak düşünürsen 2 ye değil 3 e katlanmış
bence seni çok sevdiler sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar
Bozma moralini olur mu?

morale çok ihtiyacım var ama çok umutlanmak istemioyrum olumlu örnekler de var olumsuzlar da bilemiyorum ki geç tutunma da olabilir kimyasal gebelik de olabilir diyolar sabreden derviş muradına er.....? hala değişmedi sorunun sonu :)

idilcim yazını yeni gördüm değerin 3e katlamış bence dahada yükselicek moralini yüksek tut olur mu :lepi:

idil engin inşallah değerin daha da yükselir canım..hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah....

kızlar 17 ye çıkmış kan testim ama hala çok az dediler seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim çarşamba yeniden bakılıcak fikirlerinizi yazın bana nolurr

kaçıncı günki değer 17 çıktı benim 5.gün tansferiydi 10.gün 20 çıktı doktor yükselme ihtimali var dedi ama 50 ve yukarısını bekliyorlarmış aslında

canım benim 3. gün transferi 12. günde 17 çıktı ama doktorlar çook düşük dediler

Canim degerin dusuk ama artmasi iyiye isaret. genelde saglikli gebelik icin 100 un ustu tercih ediliyor ama literaturde 6 ile baslayip doguma giden hastalaradan da soz ediliyor. daha once de soyledigim gibi sen cok umitlenme ama umutsuz da olma. dua et insallah artmaya devam eder.

inşallah canım öyle de kötü bi durum ki insan ne düşüneceğini şaşırıyo sabır sabır yaaa sabır :) çarşamba ve cuma yenilenecek testler hayırlısı bakalım.
acaba hiç benim gibi olup da artan oldu mu?

idilim kaderimiz de birbirine benzedi....hamilesin şuan....pozitif düşün...tabi değer tüpbebeğe göre düşük ama allahın mucizeleri de var....gene 2 gün beklemek çok zor...biliyorum ne kadar sıkıntıdasın....yok deseler belki ağlayacaz zırlayacaz napalım yok diyecez ama hem var hem yok arası daha zor....allahım yükselmesini nasip eder dilerim...

idilciğim canım, yazmak için test sonucunun gelmesini bekledim. bence toparlanabilir sonucun. hiçbelli olmaz. iyi dinlen, kendini yorma, moralini kezinlikle ve kesinlikle bozma. ilaçlarını düzenli kullan. bence çok yakınsın, en azından şuan negatif değil. ve pozitif olacak senin moralin yükseldikçe. sakın canını sıkma. fazla düşünmemeye çalış. 2 gün sonra tekrar test yaptır. dua edieceğim sana.

canlarım beniimmm sizi çok seviyorum yaaa.. ne kadar tatlısınız daha iyiyim bugün artmış ya çarşamba da aartıcak inanıyorum ama beklemek ve sallantıda kalmak çok zor gerçekten benim de kızım olusa adı nazdır :))
babytwincimm inşallah dediğin gibi olur dualrınızla inşallah. çarşamba nası olucak bilmiyorum.. sabrederken çatlarsam şaşırmayın :)

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah benimde böyle oldu. çarşambaya kadar düşünmemeye çalış hiç belli olmaz ne olacağı geç tutunmuş olabilir, kimyasal gebelikte olabilir kendini olumluyada olumsuzada hazırla ne yapcaksın işte başa gelen çekiliyor hepimiz aynı yollardan geçiyoruz allah yardımcımız olsun

adamım :) senin değer ne durumda şimdi canım?

toprağım 46 idi sonra 38 oldu sonra 22 oldu....daha da baktırmadım regl oldum ama çok da sökülmedi gibii geldi bana....doktora kontrole gideceğim bakalım.....ama sanırım öbür reglide daha çok olurum:kedi:

of yaaa.. ne sıkıntılı süreç.. artacak mı artacak mı bekliyoruz sonra da düşecek mi korkusu saracak işte bi daha denemeyi düşünüyo musun?

tabiki deneyeceğim......sırnaşık şey
ebeklerimi kucağıma sağlıkla almak için başka şansım var mı ki:umursamaz:
para biriktirmeye başladım bile:lepi:
allahım ne zaman kısmet ederse gene deneyeceğim:Saruboceq:

aynen ben de şimdiden ekonomik davranmaya başladım..sonbahara toparlarsak bi daha deniycez inşallah tabii şimdi kesin olmazsa :) olursa yiyicem paraları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…