Sabreden Dervi, muradna er.....?

Kızlarr sabah ıdrar testı yaptımm pozıtıf Çıktı hem daha adetıme 1 gÜn varken artıyo demek kıı allahımm ınŞallah dÜŞmez dularınıza Çok ıhtıyacım varrr benı unutmayınn

inşallah canım ya betam hala düşük çıkıyo ama kısmet artık bugün de biraz akıntım fazla ve sancı gelip gidiyo.. inşallah hayra alamettir

inşallah artra
son dakika annelerine sımsıkı tutunurlar
ay allahım inşallah sen bu arkadaşımızın yuzunu guldur
bende dun test yaptım 11 gunum 1 çıktı ilaçları kesin dediler ama halaaa regli olmadım sizce ilaçlardan mı
yani tutmasaydı acaba gununde hastalanmam gerekmez miydi
bende çok merak ediyorum acaba geç mi döllenme oldu diye
ama merkezden bir hafta içinde hastalınırsınız çok yada az gelmesi sizi panikletmesin dediler acaba umitlenmesem mi

inşallah canım ya betam hala düşük çıkıyo ama kısmet artık bugün de biraz akıntım fazla ve sancı gelip gidiyo.. inşallah hayra alamettir

Benim ilk denememde 10.gün 6 çıkmıştı, 12 .gün yaptırdığımda da 6 idi. Senin yükseliyor O yüzden umutlu ol. yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Hadi inşallah...

Az Önce kan yaptırdım yenıden ama her zamankı yerde deĞıl hastanede bu sefer 20 Çıktı sonucum az da olsa artmıŞ. Yarın her zamankı yerde verıcem yıne ınŞallahh gÜzel haberler verırım sıze allah hepımıze mucızesını gÖstersın ınŞallahhh

Canım bence aynı yerde yaptırmaya önem ver..
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz tamam mı tatlım:1hug:

ınŞallah canımm bu ara tatlıl oldu ya aslında bugÜn yoktu ama ben hastanede ÇalıŞıyorum arkadaŞlarım dayanamadı kan aldı yolladılar asıl gÜnÜm yarın yarın yıne aynı yerde yaptırıcam :) ınŞalahh 50 ye yaklaŞır o zaman ıÇım Çok rahatlayacak da.. Bıraz rahım ıÇınde sancım oluyor acaba onun sebebı ne?

ay inşallah senden guzel haberler alacagız
mucizeni alıcaksın kucagına
ben mucizelere hep inanmışımdır tatlım

ınŞallah denızcım ınŞallahhh hepımız bır gÜn mucızelerımıze kavuŞalım ...

sen buna yürekten inanırsan olur moral çok önemli bak ne güzel yükseliyor. bu durumda seninki gerçekten bir mucize olacak böyle düşük b ir değer ne güzel yükselmeye devam ediyor

masal1 in kanaması 12.gün başlamıştı değeri 10du sanırım kanama 1 hafta sürdü değeri 200ü geçmişti sonradan değer düştü sen doktora bir sor belki önemlidir

canım kendini didikleme
kafanı boşalt...
çekirdek ye
çay iç
film izle
yarın da hayırlı haber al inşallahhh

doktorumu aradım canım hemen dinlen dedi eve geldim şimdi yatıyorum.. yeerleşme kanaması nası bişe kızlar normal kanamadan farkı ne?

sibercim senin nasıl olmuştu?

canım benim önce 25 çıktı değerim dr gebelik var ama tüp bebek sonucu için düşük bi değer normalde biz 50 nin yukarısı isteriz, 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi tekrarladık değer 13 e düşmüş sonra bekleyelim bi kaç gün sonra tekrarlayalım dedi bu seferde 26 ya yükselmişti kimyasal gebelik oluşmuş dedi sonrasında 17 günlük bi geçikmeyle adet oldum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…