Sabreden Dervi, muradna er.....?

idilciğim kesinlikle yatmalısın. ayakta durma kendini yorma. yemeğini bile yatakta ye birkaç gün. ve lütfen moralini bozma.

canım çok saol ama çok korkuyorum bu da kiimyasal galiba.. benim gecikme olmadı tam adeet günüm yarın bi damla kan geldi tam bir saat önce şimdi devam etmiyo ama ağrım var olacam galiba acaba normal adetten farkı ne şimdi onu merak ediyorum rengi kıvamı miktarı nasıl ki yerşeme kanamasında yaşayanlarrr bilgilendirin beni nolurr!!

idilciğim kesinlikle yatmalısın. ayakta durma kendini yorma. yemeğini bile yatakta ye birkaç gün. ve lütfen moralini bozma.

hemen işten gelddim eve yatıyorum ama arada sırada çok şiddetli ağrı saplanıyo rahmime.. olucam gibi moralimi düzeltemiyorum ki

yaşamadım sadece kuduklarımı söylüyorum
lekelenme yerleşme kanamasını hep kan kırmızı gibi degil
açık kırmızı pembeye yakın daha ıslak uçuk pembe gibi okudum ama kahverengide olabilirmiş

çok saol canımmm , of şimdilik pembe umarım kızarmazz peki ağrılı mı oluyo ki?;

agrı olabilir diye duydum
kazı çalışması oluyor ya
bebek duvarda tutunmaya çalışıyor
orayı tutunabilceği gibi içine girmeye çalışıyor o sırada küçük kılcal damarlar gibi bişeye denk gelirse o kanama olurmuş işte
ben okadar biliyorum ama yaşamadım henuz inşallah birgun bende görürüm

inşallah arkadaşım tez zamanda bebeğine kavuşşş çok saol desteğin için iyi ki varsın :)

idilengin moralini bozma düşünmemeye çalış sen düşündükçe psikolojik olarak da ağrı olur

kızlar malesef kötü haber sabah kocaman bi parça düşürdüm

ıdılcım cok uzuldum .. ınan bır umut her zaman vardır belkı degerlerı yukselır dıye içimden gecırıyordum .. ama her şeyde bır hayır vardır .. en azından vucudun hamıle kalmayı ogrendı .. inşallah mucızen sana en kısa zamanda gelecek .. uzulme ..ınan hamıle kalmakla bıtmıyor .. ben 12 ve 20 haftalık 2 tane bebek kaybettım .. allah hepımızın yanında olsun..

ah canım yaaa uzulme ne olur. rabbim hayırlısını kısmet etsin insallah en kısa zamanda yavrularına kavusacaksın.

çok üzüldüm canım... allah yardımcın olsun canım.
hep diyorum lütfen erken test yapmayın. bakın sizi iki arada bir derede bırakıyor. üzüyor, endişelendiriyor. en doğrusu sakin bir şekilde 12. günü beklemek.

hayırlısı olsun canım. sen yine de yat... henüz adet olmadıysan belki hala minik bir şans oalbilir senin için....

canlarım kanamam var ama dedim ya adet kanından kesinlikle farklı betam da 25 çıktı kafayı yiyicem

canlarım kanamam var ama dedim ya adet kanından kesinlikle farklı betam da 25 çıktı kafayı yiyicem

Canim senin adina üzüldüm .. Ama sakin ümidini yitirme ..
Benim de kanamam oldugu halde bebegim 9 haftasina kadar ilerlemisti ...
Fakat rahmimdeki iltihap nedeniyle daha fazla dayanamadi yavrum ... :gitme:
Insallah bebegin seninledir .. Düsen parcalar sadece kan pihtilari da olabiliyor ...

Transferinin kacinci günündesin ? Doktorunla konus durumu bildir ..
Progesteron ignelerinin kanamayi durdurmasi gibi faydasi var ..
Kullanmiyorsan doktorundan iste ... Dualarim seninlee ... :teselli:

canım bugün 14. günüm doktorum herhangi bi iğne y ada ilaça gerek yok dedi acaba gerekir mi pregesteron jel kullanıyorum sadece

merhaba kızlar .. bu sabah nedense daha mutlu ve umutlu uyandım.. kanamam ldukça azalmış. cumaya da az kaldı.. belki bebeğim bana bi süpriz yapar.. en azından hala benimle bunu bilmek bile çok güzel :) dualarınızı esirgemeyin nolur.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

canım yeterki sen pozitif ol ve bebeğinin seninle olduğuna inan o seni bırakmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…