Sabreden Dervi, muradna er.....?

ahh canım inşallahhh senin bebeğin de seninledirr..ikimi için de mucize olur inşallahhh

acaba değeri böyle düşük başlayıp da gebeliği devam eden oldu mu kızlarrr

canım....senin durumunu ben değil ama bir arkadaşım yaşadı ve en yakın hastaneye gittiklerindede bebeklerinin durduğunu,hatta ikiz olduğunu o gece öğrenmişti ve kanamaya göre bebeklerinin hep durmayacağını sanmıştı ama şu anda ikizleri kucağında.....

allahımm inşallaahhh betası düşük müydü canım biliyo musun..iyi şeyler duymaya çook ihtiyacım varr

kızlarr yarın büyük günn sabah size ya iyi ya da kötü haber vereceğim bana bu gece dua edinn nolursunuzz

canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberlerle dönersin.

çok sağol tatlım aksilik bu ya alt kata banyodan su akıyomuş tamirciler geldi gidemedim daha kan vermeye.. dualarınızı esirgemeyiinn nolurr

kızlar acil yardım edin sonucumu aldım 63 olmuş doktoruma ulaşamadım ama hemşiremle görüştüm yine düşük çok dedi.. hocaya ulaşıp arayacak beni. siz ne diyosunuzzz

sevgili idilengin,
gercekten heyecanla okudum az once butun mesajlarinizi.. tümstreslerini, heyecanını merakını yürekten anlıyorum. benm de 2.tüp bebek denemem. bugun 9.günüm, yarın bi idrar tahlili yapsam diyorum ama çok korkuyorum.. yine negatif sonuç almaktan acayip korkuyorum..
umarım senin gebeliğin yoluna girer.. iyi haberler duymak insana çok moral oluyor. belki ben de size iyi haberler veririm bu sefer.. 12.günüm p.tesi aslında ama meraktan deliricem.. allah hepimize yardımcı olsun..

arkadaşım allah gönlüne göre versin ama bak örnek olayım sana erken test yapma sabret nolur yoksa böyle sürüncemede kalıyo işte boş yere bozma moralinii..dayan nolur.. inşallahh pazartesi bize iyi haberler ver.. allah yardımcın olsun..umuyorum ben de iyi haberler getiririm size

kızlar hocayla konuştum pazartesi bi daha kan istedi şansın yüzde 40 larda dedi. iğne verdi 3 tane..pazartesi 150 yi geçersen şans artar dedii.. dualarınıza çok ihtiyacım varr nolur bol bol dua edin bana

allah yardımcın olsun,
umarım ve inşallah değerin olması gerekene yükselir ve sonra da sağlıkla doğuma kadar devam eder.. tanrım, bu yolda uğraş veren bizlere lütfe yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…