Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlarrr forumda dolanırken bir şey keşfettim. eskiden ebe kadınlar hamile olunup olunmadığını bu yöntemle öğreniyorlarmış.hamileleik şüphesi olanlar bi deneyin bakam

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN

sanırım son hali buydu, hiç eklenmek isteyen ya da durumu değişen oldu mu ki? bat ı geçenlerden haber var mı?

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD] bat
[/TD]
[TD] durum
[/TD]
[TD] denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]5 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]6 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]12 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni ekleyebilirsin ayın ilk kırmızı kartlısı olaraakkkk :( :( :(

kızlarrr forumda dolanırken bir şey keşfettim. eskiden ebe kadınlar hamile olunup olunmadığını bu yöntemle öğreniyorlarmış.hamileleik şüphesi olanlar bi deneyin bakam

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,

evet canım bu konu hatta bu topicte sayfalar önce konuşulmuştu :D onun gerçekliği varmış deneyen arkadaşlarda var doğru yani tatlım :34:

hımm ben denedim eğer yanlış yapmadıysam bir sertlik geldi sanıırm hamiş değilim :((

tatlım ben de denemiştim :17: eline böyle top gibi birşey geliyo onun gelmemesi gerekiyomuş bana gelmişdiii şimdi zaten hastayım sağlık olsun ne yapalım Rabbim bizden iyi bilir vakti zamanını :34:

Sen de üzülme canım inşallah olur bebişin :16:

tatlım ben de denemiştim :17: eline böyle top gibi birşey geliyo onun gelmemesi gerekiyomuş bana gelmişdiii şimdi zaten hastayım sağlık olsun ne yapalım Rabbim bizden iyi bilir vakti zamanını :34:

Sen de üzülme canım inşallah olur bebişin :16:

inşallah canım inşallah. en yakın zamanda olsun artık yaaa. sabrım falan kalmadı benim :((((

(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )

yaaa evet konuşulmuştu daha önce de hatta denedim ben de ama çok huylandım çıkardım hemen :17::1: ama elime birşey gelmedi :26:

bacıııııııımmmmmmmmmm ordasın mııı ben kırmızıları gördüm :( senden ne haber :31:

ahhh bacıımmm ahhhh.... şu an kırmızılarlayım kendileri dün geldiler ziyaretime:((
bu ayda çalışmalar yarım kalacak ara tatil geliyor malum memlekete gideceğiz öğretmeniz, kara kara düşünüyorum çalışmalar sekte olacak şubattan da
şimdiden umudum yok :(

:31:

ahhh bacıımmm ahhhh.... şu an kırmızılarlayım kendileri dün geldiler ziyaretime:((
bu ayda çalışmalar yarım kalacak ara tatil geliyor malum memlekete gideceğiz öğretmeniz, kara kara düşünüyorum çalışmalar sekte olacak şubattan da

ayyy canım benim yaaa :25: üzülmee daha gelmeyen aydan umudunu kesmek olur mu hem bakarsın hiç beklemediğin ocak ayında olur bebek hiç belli olmaz orası kuzum üzülme nolaarrrr :50:

ya bu aileler bebek istemiyor mu? boşversene. yumurtlama günlerinde beraber ol gene yaww. sekteye uğratma be canım.şubattan niye umudum yok?

ayyy canım benim yaaa :25: üzülmee daha gelmeyen aydan umudunu kesmek olur mu hem bakarsın hiç beklemediğin ocak ayında olur bebek hiç belli olmaz orası kuzum üzülme nolaarrrr :50:

canım benim sağ olasın Rabbimin dediği olur elbette :(( :50: bazen uzakta olmayı seviyorum kayınvalidemle sıkı fıkı değiliz bazen de keşke memlekette oturabilseydik diyorum ailemlerde orda ... mağdur oluyoruz tatillerdee :31:

fermiciimmm beraberr hamiş olalım olur mu senle çok istiyorummm....

ya bu aileler bebek istemiyor mu? boşversene. yumurtlama günlerinde beraber ol gene yaww. sekteye uğratma be canım.şubattan niye umudum yok?

canım BAT 4 ocaktı dün geldiler:(( tatil iise tam çalışmaların yoğun olması gereken günlere denk geliyor, o yüzden şubattan da ümidi kesmek üzereyim... :31:

Back
X