Sabredenler Kulübü 2012 :)

canımm tebrikk ederimm, inş biz de duyabiliriz o pıt pıtları

şimdi ne yapmam lazım hiiççç bilemiyorum doktorum gel dedi cumartesiye kadar bekleyim diyorum
sabırsızımm her şey güzel olur inş canımmm

inan ben de hiç beklemiyordummmnereden nereye değil mi
daha burada doktor maceramı anlatıyordum RAbbim daim etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınnn AMİNN

allah kucagına almayı nasıp etsın nekadarlık hamılesın canım bıde belırtın neydı

AMİN işin başı o...

canım hiç belirtim olmadı sadece göğüslerime el değmiyordu o kadar sızlamıştı...

onun dışında hiçç belirtim yok şimdi... biraz başım ağrıyor ve halsizim sadece

inşallah cnm ya iyi düşün iyi olsun..allah korusun seni de bebişini de..sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin allahım..

süpriz yaptı bebişin sana ne güzel :))

ne zaman gideceksin doktora?

kuzum biz ilçedeyiz ve merkeze de ha deyince gidemedik bugün, cumartesigidelim diye düşünüyorum hem değerlerim biraz daha yükselir inş.

sence cumartesiyi bekleyim mi

kuzum biz ilçedeyiz ve merkeze de ha deyince gidemedik bugün, cumartesigidelim diye düşünüyorum hem değerlerim biraz daha yükselir inş.

sence cumartesiyi bekleyim mi

cnm bekle değerin yükselsin yaklaşık 5000 olmadan kese gözükmüyo zaten o yüzden pek bişiy anlamazsın..
acele etme derim ben..yollarda boşu boşuna yorulmuş olursun..
zaten sana ilk etapta folicasit fln verir 2 hafta sonra çağırır kalp atışları için

işin en zevkli bölümleri de ondan sonra başlar zaten :))

tamam kuzum acele etmeyim ozaman zaten perşembe tekrar kan vericem olmadı haftaya gidelim doktora dediğin gibi...

ben aldım o vitamini kullanıyorum canım... kaç haftalıktır acaba şimdi...

tamam kuzum acele etmeyim ozaman zaten perşembe tekrar kan vericem olmadı haftaya gidelim doktora dediğin gibi...

ben aldım o vitamini kullanıyorum canım... kaç haftalıktır acaba şimdi...

cnm adetinden kaç gün geçti? gebelikte son adet tarihin baz alınıyor yani şuan 4 haftanın üzerindedir hamileliğin..
ama kesin olarak doktorun keseyi ölçtükten sonra söyler sana :))

kızlarrr ben geldimmm

ve Allahın izniye hamileyimmmmmmmm

dün giremedim net yoktu malesef....

kanda 158 çıktı kızlarr bugün daha gecikmemin 1. günü normaldir dedi doktor perşembe günü tekrar kanda bakılacak

inş yükselirrrrr
canım çok ama çok sevindim ve duygulandım..Rabbi'm kucağına almayı nasip etsin inşallahh....
Allah tez zamanda pıtpıtlarını duymayı nasip etsin,hareketlerini hissetmeyi nasip etsin...
Rabbi'm bize de nasip etsin inşalllahhhh

canımmmm çok ama çoook sevindim.
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına alıp oksamayı koklamayı nasip etsin inşallah.

ee şimdi bize anlat bakalım calışmalar hangi günleroldu
özel bişiyaptınızmı
darısı minikgelinim hayalimduam fermi eloserce sdtıve ve deerrryaa ve adı şimdilik aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah tabi içlerinde banada

kuzum aminnn...

Rabbim herkese nasip etsin inş.

ayyyy canımm benim inşallhhh

canımmmm aminnnn

teşekkür ederimmm

inan hiç özel bir şey yapmadık kafadan çıkarma olayına karşıydım evet ama şimdi ben de inanıyorum ona...

ben bu ayy hiçç düşünmedim, kontrole gitmiştik gebelik olmuyor diye eşim ilaç kullanmaya başlamıştı, bu ay olmaz diye atmıştık ikimizde
cam sildim iş gördüm düşün
Rabbim nasip ettiğinde her şey oluveriyor... şükürlerrr olsunn Rabbimeee

bakalım haftaya doktoruma gideceğim.... perşembe de kanda tekrar bakılacak...

canım ınsallah o gunlerde gelcıek ınsallahh :)

aslıdna madem ıkıncı kez kan verıceksın çarşambba gunu vermen daha mantıklı olur canım benden bir tavsıye nedne dersen

günasırı ıkıye katlaması laızm bırını pazartesı verdıyen diğerını çarşamba vermelisin.... :)

ama kan tetsıyle tescillenmıs aslıdn aınsallah 1 hafta sorna keseyı gorurusunuz sonra sornarada kalp atsıalrını derken zmana gecer canım

mesajına cvb yazdım ınsallah sağlıkal kucakalrsın tatlımm kendıne ve bebsıe ıı bak :)

kendinize iyi bakın forumdaşlarım,arkadaşlarım....

sende canım :)

kızlarrr ben geldimmm

ve Allahın izniye hamileyimmmmmmmm

dün giremedim net yoktu malesef....

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım benim...
sırayla güzel haberleri almaya devam edeceğiz inşallah

ayşeciğim, sen de kalp atışını duymuşsun, inşallah bebeğinin göğsüne yatarak da duyacağın günler gelir o atışları Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…