Sabredenler Kulübü 2012 :)

öğleden öçnce minik gelini okudum canım o kadar sıkıldıki şekerim düştü kendimi kötü hissettim birde umutsuzca konuşmaları dahada üzdü beni kelimeler yetmiyor abnlatamıyorum...

işime ara vereyim bi açayım dedim sıcaktan bayılmak üzereyken süper haber bu yaa 60gelsin bacım hayırlı haberlerle gel inş...

rabbim gönlündekini versin...

kızlar ya ben size bişey soracaktım.tüp bebek merkezlerine gidildiğinde direk tüp bebek tedavisine mi başlıyolar yoksa normal yoldan hamile kalma ihtimali varsa ilaçlarla tedavi uygulanıyormu.bir bilginiz var mı

benim bilgim yok canım. eğer sorun erkekteyse ürolog bir tedavi uyguluyor bildiğim kadarıyla, kadındaysa zaten kadın doğum doktoru. amacı "tüp bebek" olan bir merkez normal yoldan gebelik için ne kadar uğraşır bilemedim ben.

hobaaaaa gerçekmi kız kandırmıyon demii bizi... ayyyy çok sevindimmm inş doğrudur kuzuuu

elifim kuşum burda mısın? nasılsın?

burdayım canım süper bi haber aldım ya içim içime sığmıyor kız ben çok alıştım size haaa yemin ederim biriniz üzülünce benimde günlük hayatıma çok yansıyor ama sevinincede sizden daha çok seviniyorum...

(bu arada hala vuslata eremedik bacım )

bana da uğraşmaz gibi geliyo cnm.rize de gidebileceğimiz hastane kısıtlı gittik tüm doktorlara zaten olmadı.trabzonda katüde ameliyat oldu almadı.gidebileceğimiz bi tüp bebek merkezi kaldı o da en yakında trabzonda.eşim oraya gidelim dedi.ama biz tüp bebekten önce normal yoldan hamile kalma ihtimalim varsa onu araştırmak istiyoruz.eğer buradan da olumsuz sonuç alırsak eşimin yine moralini düzeltmek için 2-3 ay uğraşmam gerekecek.şehşr dışı da olsa güvenilr bi doktora gidelim diyorum.ankaraya gidelim.orada ismini duyduğum ürploglar var.bilmiyorum napcaz.nasıl ikna edicem.eşim trabzon olsun istiyo çünkü günübirlik gidip gelecek.işten izin alma sorunu var off.allahım hayırlı bi çıkış yolu göstersin bize.

ben de çok alıştım 3 ayda hepinize ya.niye daha önce üye olmamışım buraya.
ha bu arada bu gidişle dediğin gibi sizin bu vuslat gecesi gerdek gibi olacak geçekten cnm

ben de çok alıştım 3 ayda hepinize ya.niye daha önce üye olmamışım buraya.
ha bu arada bu gidişle dediğin gibi sizin bu vuslat gecesi gerdek gibi olacak geçekten cnm

evet canım aynen olacak gibi geliyor çünki evlendiğimdeki gibi heyecanlıyım uheueheuehuehu

acırmı acaba diye korkmaya bileme başladım

ben de seviniyorum vallahi...
daha minikgeline birşey yazamadım, toparlayamıyorum kelimeleri. ben çok inanmıştım olacağına...
sizin de hasretlik uzadıkça uzadıkça...inşallah tez zamanda kavuşursunuz

benim memleketim kuzum oralar ya bilmez miyim...
ktü de doktor yok muymuş, bu işlerle ilgilenen. tüp bebek merkezine gitseniz direk tüp bebeğe yönlendirirler gibi geliyor bana. trabzon ankara uçakla 1 saat, yorucu olur belki de masraflı olur ama imkanınız varsa buraya gelin. ilk muayeneden sonra, telefonla ya da internet üzerinden takip ediyor çoğu doktor. gelmeden önce iyi bir ürologla iletişime geçip, uygun bir vakit ayarlayabilirsiniz bence

ben buraya gelin geldim ama hemşehri sayılırız yine de:)katüde ameliyat olduğumuz doktor resmen para için kesti cnm.ameliyattan sonra kontrole bile çağırmadı bizi.ameliyat başarılı geçtimi bilmiyoruz.muayene etmedi.biz kendimiz gittik bi de tahlil filan yaptırdık ama gittiğimiz doktorlarda sperm tahlilinden başka bişeye bakmadı.belki hormonlarında sorun var.ne biçim doktorlarsa.ankara da duyduğum ürolog kaan aydos.senin bildiğin sizin gittiğininz doktorlar kimler cnm

Son düzenleme:

ben buraya gelin geldim ama hemşehri sayılırız yine de :)katüde ameliyat olduğumuz doktor resmen para için kesti cnm.ameliyattan sonra kontrole bile çağırmadı bizi.ameliyat başarılı geçtimi bilmiyoruz.muayene etmedi.biz kendimiz gittik bi de tahlil filan yaptırdık ama gittiğimiz doktorlarda sperm tahlilinden başka bişeye bakmadı.belki hormonlarında sorun var.ne biçim doktorlarsa.ankara da duyduğum ürolog kaan aydos.senin bildiğin sizin gittiğininz doktorlar kimler cnm

canım kaan bey benim eşimin de doktoru. eşimin hormonları düşüktü hep anlatıyorum ya, tedavide 3. ayımız, ilk iki ay kullandığımız iğneler testosteronu yükseltti ama diğerlerini düşürdü. bu ay iğneyi kestik, diğer düşen hormon için ilaç kullanıyor eşim sadece. ama muhtemelen iğneleri bırakınca testosteron da düştü çünkü eşimde yine isteksizlik başladı. biz ilk seferinde muayenehanesine gittik doktorun, sonra ayda 1 test yaptırıp mail attık, o da ilaç dozunu ayarladı. haftaya bir tahlil daha yaptıracağız. kaan bey pozitif bir doktor. hakkında çok iyi yazanlar da var, kötü yazanlar da. bizin karar vermemiz içinse henüz erken.
biz önümüzdeki ay cinsel terapiste de başlayacağız. bu isteksizlik eşimde kaygı yarattı ve bu süreçte, bebek için uğraşırken yorulduk, tıbbı tedaviler yüzünden...o yüzden terapiste gideceğiz, ilk seansa gittik, tanışma seansına. o da kaan beyi çok başarılı bulan bir psikologdu. biz bebek fikrini 3-4 aylığına ertelemek zorundayız, tedavimiz yani terapiler nedeniyle. belki o arada eşimin hormonları da normale döner

kızlarr az önce test yaptımm ve ikinci çizgiyi gördümmm

doğru mudur acep

heyecanlıyımmmmmmmmmmm

ay cnm yaa cok sevindim inan
hadi ins kan testinde pozitif cikar tam bi ciglik atariz

cnm cok saolasin. Darisi hepinizin basina ins

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

60gelsin, senden de kesin haber bekliyorum, listeye işlemek için

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sdtvi'cim deneme ayımı 10 olarak değiştirir misin acaba??
Onunca aya girdikkk biz

değiştirdim tatlım...
sen nasılsın, bitti mi lekelenmen?

değiştirdim tatlım...
sen nasılsın, bitti mi lekelenmen?

sağol canım,sabah da vardı ama şimdi bitmiş canım,tekrardan başlayacak korkusu var,garip hissediyorum.
Bebek konusunda düşünce olarak hiç değişmedi, fazlam var eksiğim yok ,fazlaca alıştım bu duruma,her ne kadar alışsam da ama geçen günler zor geçti,her an hersaniye duygulanmıştım.

Son düzenleme:

cinsel isteksizlik sorununu halettiğiniz anda sizin bebişinz hemen gelecek tatlım ben inanıyorum.iğneyi kullanmadan önceki sperm değerleriniz çok güzelmiş çünkü daha önce yazmıştın.eski değerlerine ulaştığı anda bebişiniz olmaması için hiç bi engel kalmayacak.rabbim daha fazla aratmasın inş.bizim derdimize de çare bulacak bi doktor çıkarır karşımıza inş

inşallah tekrarlamaz canım yaa. benim de kırmızılar yolda. yarın gelmeleri lazım. gecikme beklemiyorum çünkü 15. gün civarı yumurtladım ve bugün 28. gün. yani yarın olmam lazım. zaten gecikmesin yaaa. bitsin ki, tüy operasyonu yapıp tatile gideceğim
geçen hafta çok üzülmüştüm ama şimdi alıştım regl olacağım fikrine, çaresizce ne yapayım...

canım o sorun da kolay halledilmiyor öyle, ama elimizden geleni yapıyoruz. dün gece yine aynı şeyi yaşadık, 1 haftadır birlikte olmuyorduk zaten, akşam yine yanaşmadı bana... ben yanıma çağırdım, sevdim öptüm falan...baktım yüzü düştü, kendine kızıyor, neden eskisi gibi istekli değilim diye. sabırla konuştum onunla...olsun dedim çözeceğiz. eğer çözemezsek de benim senden başkasıyla olma isteğim yok. bebek içinde aşılama deneriz dedim.
bakalım artık herşey kısmet

senin için zor eşin için daha da zor bi durum cnm.psikolojik açıdan çok yıprandınız.inş terapi de tedavi de en kısa zamanda olumlu cevap verir.rabbim dualarımıza cevap verecek muhakkak.bu kadar yıpranmalarımızın,sabretmemizin(sabırsızlık daha çok tabi)karşılığını alacağız inş.listede hamileler ne kadar çoğaldı baksana.

bu arada kaan aydosun özel muayenehanesi varmı cnm ben bulamadım.tıp fakültsi yazıyo adres olarak.bi de ne kadar ücret ödediniz kuzum.

60 gelsin baciiiiimmm çok ama çok sevindiiiimmm:) Allah saglikla kucağına almayı nasiplerin hayırlar inşallah:) hemen anlat bakalım;yumurtlama günlerin ne zamandı takip ettin mı,hangi günler iliski oldu vs. Kur mur bisey yaptın mı bu ay? Nasıl oldu bu is sonucunu heyecanla bekliyorum

Minikgeliiiiiinnn ne kadar üzüldüğümü anlatamam , ne diyeceğimi bilemiyorum çok gecmis olsun, dualarımız her zaman seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…