Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın herkese dün kırmızıların gelmesi gerekiyordu dayanamadım gittim iki tane test aldım öğlen test yaptım gayet iyi bir kırmızı iki çizgi vardı. sonra birde sabah deneyeyim ne olur ne olmaz dedim bu sabah da yaptım yine iki kırmızı ama biri dünküne göre biraz silik bunun anlamı ne olabilir var mı bir yardımcı olacak arkadaş...................(bu ara gece saat 4,30 gibi tuvalete gittim acaba onun etkisi olabilir mi???????)

canım bu durmda hamilesin.her harikularda Hem net,hem silik.iki halde çift çizgiler çıkmış,tebrik ederimmmm....:16::16:

kızlar günaydınnn....
İki gündür inanılmaz derecede sırt ağrısı ile mücadele ediyorum.Eğilemiyorum,rahat nefes alamıyorum ve Kırmızılar devam ediyor.Bebişim yok,göbüşüm var..Uykum var,belirti arayışım yok..Öyle yani,tipik adetli kişilik.:1::1::1:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27: kııııııızzzzzzzzzzz o ne öyle tüm bunları aynı anda nasıl beceriyon :1:

Günaydın arkadaşlar :3:

Dün gece sol tarafıma yatarken resmen kasığımdan bir şey çekildiğini hissettim, bir batma bir sancıyla uyandım uykumdan, sağa da dönsem sola da devam etti biraz. kendimi şartlandırdığım için belki de direk hamile miyim acaba diye düşündüm. hatta direk hamileyim diye düşündüm :14::14: Lavaboya kalkıp tekrar yattım ama uyumak ne mümkün... düşünmekten uykuya dalamadım. sonra daldığımda da test yapıyorum hamile oluyorum, aileme falan söylüyorum, hep böyle rüyalar gördüm :14::14: kafayı yemezsem iyi artık yaa, uff... bu ay daha rahattım ama, bat yaklaştıkça garip oldum.

günaydın canım;inşallah bebiştendir;ama üzülmeni istemem cnm,kendini kaptırma.Ben 3-4 günlük gecikmeden sonra gelen kırmızıların ardından çok gözyaşı döktüm,çok umutlanmışım meğer..fakat sana da umutlanma demek yanlış çünkü umutlanmamak elde değil.:44::44:

kuzuuumm inşallah bebiştir. Ama çok kafana takmamaya çalış o dediğin bende de olmuştu sağ kasığım ççok ağrıdı ne sağa ne sola dönebiliyodum bebek olabilirmi dedim ama kırmızıları gördüm bir kaç gün sonra :(:( İnşallah senin ki bebiştir tatlım :16: en son kafayı yiyecez o olacak :37:
QUOTE]

hayırlısı artık ne desem ne yapsam boş, test yapıyım desem çıkmayacak. mecbur cumaya ctesine kadar beklemem lazım. en zoru da bu...

günaydın canım;inşallah bebiştendir;ama üzülmeni istemem cnm,kendini kaptırma.Ben 3-4 günlük gecikmeden sonra gelen kırmızıların ardından çok gözyaşı döktüm,çok umutlanmışım meğer..fakat sana da umutlanma demek yanlış çünkü umutlanmamak elde değil.:44::44:

inşallah bebiştendir :16::16: ben de kendimi kaptırmak istemiyordum, dedim ya bir de iyiydim bu haftaya kadar. ama bat yaklaşınca bir stres oldum. aslında bu ay beklediğin ovulasyon gününden önce kasık ağrım oldu, hatta o uzayan akıntıyı da göremedim :( çatlamadı yumurtam diye de düşündüm ama yine şimdi bat yaklaşınca acayip bir umut oldu bende, özellikle dün geceden sonra... bi de birkaç gündür devam eden hafif bel ağrılarım yüzünden... Rabbim hakkımda hayırlısını versin artık...

offf aslında aylarca boşa kürek çektiğim için daha neler neler yaptığımı uzata uzata anlatabilrdim yani...:56::56: günler önce yazdıklarımı okudum,efkrarlandım.:53::53:

aslında yaptığımız hiçbirşey boşa değil Rabbim görüyo herşeyi biliyo elbet herşeyin bir vakti zamanı vardır kendini üzme lütfen.

Bunu tüüüüüümmm arkadaşlarıma söylüyorum; hayatınızda hep olmayacak gözüyle baktığınız ve tam umudunuzun bittiği anda gerçekleşen hayalleriniz illaki vardır kızlar onları düşünün ve hiçbirşey imkansız yada olmaz diye düşünmeyin yeterki isyansız sabır edebilelim Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayır kılarak tez vakit nasip eylesin bizleere inşallah. Duanın açamayacağı kapı yoktur burda hep birbirimize dualar ediyoruz inşallah kapalı sandığımız kapılarımız açılacak yakın zamanda kızlar ama lütfeenn hiçbirniz üzülmeyin :14:

aslında yaptığımız hiçbirşey boşa değil Rabbim görüyo herşeyi biliyo elbet herşeyin bir vakti zamanı vardır kendini üzme lütfen.

Bunu tüüüüüümmm arkadaşlarıma söylüyorum; hayatınızda hep olmayacak gözüyle baktığınız ve tam umudunuzun bittiği anda gerçekleşen hayalleriniz illaki vardır kızlar onları düşünün ve hiçbirşey imkansız yada olmaz diye düşünmeyin yeterki isyansız sabır edebilelim Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayır kılarak tez vakit nasip eylesin bizleere inşallah. Duanın açamayacağı kapı yoktur burda hep birbirimize dualar ediyoruz inşallah kapalı sandığımız kapılarımız açılacak yakın zamanda kızlar ama lütfeenn hiçbirniz üzülmeyin :14:

ne güzel yazmışsın arkadaşım yaa;çok haklısın.Allah bize de nasip edecek inşallah;yeter ki isyan etmeyelim..üzülmemek elde değil fakat isyansız,feryatsız...Ve sorgulamamak,'neden,niçin'leri sıralamamak gerekiyor.Rabbi'm ol dediğinde olacak nasipse.:43::43:

cuma ya da ctesi bekliyorum ben kırmızıları, şimdi idrar testi yapsam kesinlikle çıkmaz değil mi? mantığım bana çıkmaz diyor ama bir de siz söylerseniz belki kendimi ikna edebilirim

ne güzel yazmışsın arkadaşım yaa;çok haklısın.Allah bize de nasip edecek inşallah;yeter ki isyan etmeyelim..üzülmemek elde değil fakat isyansız,feryatsız...Ve sorgulamamak,'neden,niçin'leri sıralamamak gerekiyor.Rabbi'm ol dediğinde olacak nasipse.:43::43:

İnşallah canım inşallah olacak kendimizi yıpratmadan ve dediğin gibi sorgulamdan hepsi olacak.
Bu sabah kan testine giderim diye düşünüyordum ama evde dayanamadım yaptım. Negatif çıkınca da gitmedim. Sanmıyorum olsa çıkardı diye düşündüm 35.gün çıkması gerekmezmi idrarda.

İnşalllah geç döllenmedir ve o yüzden görünmüyodur canım biraz daha sabret şuan testi yaptın umudun kırıldı kan testi gidip yaptırıp yoksa tekrar kendini üzmenin anlamı yok sabırla bekle inşallah bebiş yoldadır canım.

Bu sabah kan testine giderim diye düşünüyordum ama evde dayanamadım yaptım. Negatif çıkınca da gitmedim. Sanmıyorum olsa çıkardı diye düşündüm 35.gün çıkması gerekmezmi idrarda.

idrarda 10 gün 15 gün çıkmayanlar var canım;ben olsam giderdim.Ben 4.gün gecikmede adet geldi,gelmeseydi 5.gün kan testine gidecektim.

Son düzenleme:
İnşallah canım. Adet gecikmesi hiç yoktu 26 - 29 aralığı normaldi benim için. Geçen ay 33.gün oldum. Bu ay 35 hiç yok. Anlamadım. Umarım başka rahatsızlıklar çıkmaz.

Fermicim takmamak elde mi? Tek beklentim bebiş artık. Bir yıldır her ay umuyorum. Aklımda çok şükür başka sorun yok. Kafamı sürekli buna yoruyorum. Uzaklaştırmaya çalışsamda yok. İnşallah Rabbim nasip eder. Hepimize.

Fermicim takmamak elde mi? Tek beklentim bebiş artık. Bir yıldır her ay umuyorum. Aklımda çok şükür başka sorun yok. Kafamı sürekli buna yoruyorum. Uzaklaştırmaya çalışsamda yok. İnşallah Rabbim nasip eder. Hepimize.

Biliyorum tatlım takmamak elde değil heleki çalışmayan bayanlar için (benim gibi) çok zor bu durum. Ya ben kimse üzülmesin istiyorum inanın burdaki arkadaşları görünce kendimi unutuyorum ve çok üzülüyorum İnşallah Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmayacak ve hayırlısıyla bebeklermizi kucağımıza alıcaz :16:

Back
X