Sabredenler Kulübü 2012 :)

canm benm bat 5ydi..normal şeffaf akıntm oluyordu bugn rengi kahverengiye döndu..sanırm adet olucam..:14:

Canım hayırlısı olsun belkide adet olmazsın..Bak mesela benim Cuma akşamı geldi,adet oldum sandım,iki damlaydı ama o günden beri olmadım daha..

Göğüslerim çok fena benimde ya,ağrı mı desem acı mı desem bilemedim..İnşaallah bir an önce adet olurum da,stresim geçer en azından...

Canım hayırlısı olsun belkide adet olmazsın..Bak mesela benim Cuma akşamı geldi,adet oldum sandım,iki damlaydı ama o günden beri olmadım daha..

Göğüslerim çok fena benimde ya,ağrı mı desem acı mı desem bilemedim..İnşaallah bir an önce adet olurum da,stresim geçer en azından...

zaten bu stres insanı çok yoruyor..ya adet olaym yada hamiş oldugumu ögreneyım..böle gecıknce kötu oluyo yaaa..

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr][tr]
[td]pdr55[/td]
[td]?[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 2,5 yıl [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinhus[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 8 [/td]
[/tr]

[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 4 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]conqueror[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

herkese merhaba kızlar.. eskiden başka bi topike takılıyordum bi ara kızdım kendi kendime girmiyodum aylardır bu gün girim dedim dayanamadım bu topikdede güzel sohbetler okudum..
bu arada ben 8 şubatta hem 28 yaşımı dolrucam, hemde evliliğimizinde 3. yılını doldurmuş olacaz.. 1,5 yıldır bebek istiyoruz pcos var bende klomenler seropheneler menogon iğneler bende 1,5 yıldır havada uçuyo ama maalesef 1,55 mm kadar büyüyıo yumurtam.. endokrin dr dediki kilo veririsen hemen bebişin olur dedi.. 2010 ekim ayında ilk denememizde hamiş kalmıştım ama düştü maalesef. o zamanda sporla kilo vermiştim şimdi ilaçlardan şiştim gene :( eşimde p. tesi spor salonuna yazılalım gene 2 ayda veririz 8-9 kilo dedi ki bana yeten kilo 6-7 kilomuş.. artık tedaviden umudum kalmadı tabi bitki kürleride çok deneedim o zamanlar soğan kürü yüzünden ölüyodum az daha 1 ay kanamam durmadı tansiyonum düştü zorla durdurdular kanamamı.. neyse yaa çok konuştum galiba benimde hikayem bu.. bu gün sabah kontrole gittim gene belirgin bi yumrutam yok adet olabilmem için ilaç verdi duphaston isimli.. görelim mevlam neyler neylerse en güzelini eyler...

Arkadaşlar anatolyadan haberiniz var mı? neredeyse 1 hafta geçmiş bat? ben bir geçmişi okuyayım :)

eltimin günü 3-4 gün geçti kesin hamile onun adına çok mutlu oluyorum çünkü abimin yaşı bayağı var 44 yaşında eltim de 30. Onlar için mutlu oluyorum ama sakın yanlış anlamayın kıskanmak değil de hem eşim hem de kendim için üzülüyorum. Millet için hamile kalmak çok kolay bizim için neden bu kadar çok zor kızlar? Sanki bana inat etrafımdaki herkes hemen ilk seferde hamile kalıyor. Ben bu ay da regl olacağıma eminim okadar moralim bozuk ki size anlatamam canım kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyor. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Çookk mutsuzumm :14::14::14:

eltimin günü 3-4 gün geçti kesin hamile onun adına çok mutlu oluyorum çünkü abimin yaşı bayağı var 44 yaşında eltim de 30. Onlar için mutlu oluyorum ama sakın yanlış anlamayın kıskanmak değil de hem eşim hem de kendim için üzülüyorum. Millet için hamile kalmak çok kolay bizim için neden bu kadar çok zor kızlar? Sanki bana inat etrafımdaki herkes hemen ilk seferde hamile kalıyor. Ben bu ay da regl olacağıma eminim okadar moralim bozuk ki size anlatamam canım kimseyle konuşmak ve görüşmek istemiyor. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Çookk mutsuzumm :14::14::14:

canım seni çok iyi anlıyorm benmde eltm hamıle kıskanmak deıl ama bende çok uzuluyorum tek onu deıl kı etrafmda hamıle kalanları görnce kalbm sıkışıo sankı içim acıo..:14: şölee biii hıçkıra hıçkıra ağlayasm war..:14::14:

hop hop dur bakalım orda :20::20::20: ne demek kimseyle konuşmak istemiyorum, mutsuzum falan... yok öyle şey. neydi anahtar sözcük? "sabır" bizim de sıramız gelecek annelik için. bu yolda da ne gerekiyorsa yapıcaz, dua, tedavi vs... ama yılmak yok! bizim batlar yakındı. bak benim de hiç belirtim yok, ama ne yapalım. geçen ay da olmayınca üzüldüm ama bu ay yine aynı umut...Rabbim sağlıkla kucağımıza verene kadar sabır,dua,umut :21::21::21:

kızlar betam 62.3 çıktı ama aile hekimi ne hamilesin ne diilsin dedi değerim 71 olmalıymış bide idrar testimde kan değerim yüksek çıkmış buda tehlikeli dedi hemen bi kadın doğuma gittim özel bi kliniğe kadını pek gözüm tutmadı gerçi ama o saatte anca ona gidebilirdim ulrasyonla baktı şimdi zaten gözükmez dedi hiç bişe diyemem perşembe günü tekrar gel değerin yükseliyomu bakalım dedi yaniii noldu ben hiç anlamadım :97:

Seni çok iyi anlıyorum canım ama ümitsizliğe kapılmamaya çalış..Rabbimin rahmeti sonsuzdur,O'na sığınıp bol bol dua ile sabır ile isteyelim...

Bak şuan bende belimin ağrısından duramıyorum,kesin olcam artık adet oysaki günümde geçmişti;belkide şuan olmuşumdur bile..Şimdi hamile değilsem bile,biliyorum Allah'ın izni ile birgün mutlaka hamile olcam ve Rabbim muradımı kucağıma verecek..Ben inanıyorum,sende inan...

Zaman zaman mutsuzluk bıkkınlık olabiliyor ama ne kadar çok umut edersek,daha iyi hissederiz kendimizi..

Rabbim seninde herkesinde gönlüne göre versin canımm...

hop hop dur bakalım orda :20::20::20: ne demek kimseyle konuşmak istemiyorum, mutsuzum falan... yok öyle şey. neydi anahtar sözcük? "sabır" bizim de sıramız gelecek annelik için. bu yolda da ne gerekiyorsa yapıcaz, dua, tedavi vs... ama yılmak yok! bizim batlar yakındı. bak benim de hiç belirtim yok, ama ne yapalım. geçen ay da olmayınca üzüldüm ama bu ay yine aynı umut...Rabbim sağlıkla kucağımıza verene kadar sabır,dua,umut :21::21::21:

densizin biri var apartmanda bana diyor ki üst komşumda hamile ondan bahsederek medi hem de teekkk seferde hamile kaldı bi kere bıraktılar hemen hamileeee bir de üstüne bastıra bastıra söylüyor sonra bana dönüyor diyor ki kız yapın siz de yapın sanki bilmiyor yapmak için uğraştığımızı uyuz kadın yaaa gıcık oluyorum zaten ona bir de bana nispet yapıyor pis ikiyüzlü lanet şey :47::47:

kızlar betam 62.3 çıktı ama aile hekimi ne hamilesin ne diilsin dedi değerim 71 olmalıymış bide idrar testimde kan değerim yüksek çıkmış buda tehlikeli dedi hemen bi kadın doğuma gittim özel bi kliniğe kadını pek gözüm tutmadı gerçi ama o saatte anca ona gidebilirdim ulrasyonla baktı şimdi zaten gözükmez dedi hiç bişe diyemem perşembe günü tekrar gel değerin yükseliyomu bakalım dedi yaniii noldu ben hiç anlamadım :97:

inşallh gün aşırı yapılan kan testinde değerin hep 2 katına çıkacak ve 9 ay sonra bebişini alırsın kıucağına.. kaç gününü geçtide sonucun 63 çıktı oda önemli tabi değer 5in üstünde olduğu zaman kesşin hamişsin demek ama dediği gibi bazı değişik durumlarda olabiliyor.. umarım inşallah hamişsindir bizede umut olursun... :49::49::49::49::49::49:

inşallh gün aşırı yapılan kan testinde değerin hep 2 katına çıkacak ve 9 ay sonra bebişini alırsın kıucağına.. kaç gününü geçtide sonucun 63 çıktı oda önemli tabi değer 5in üstünde olduğu zaman kesşin hamişsin demek ama dediği gibi bazı değişik durumlarda olabiliyor.. umarım inşallah hamişsindir bizede umut olursun... :49::49::49::49::49::49:

test elimde üçüncü hafdada 5,8-71,2 değer aralığı ama doktor 71 olmalı dedi ne bilim arkadaşım artık perşembeye kadar beklicem rabbim hayırlısını nasip etsin inş....

Seni çok iyi anlıyorum canım ama ümitsizliğe kapılmamaya çalış..Rabbimin rahmeti sonsuzdur,O'na sığınıp bol bol dua ile sabır ile isteyelim...

Bak şuan bende belimin ağrısından duramıyorum,kesin olcam artık adet oysaki günümde geçmişti;belkide şuan olmuşumdur bile..Şimdi hamile değilsem bile,biliyorum Allah'ın izni ile birgün mutlaka hamile olcam ve Rabbim muradımı kucağıma verecek..Ben inanıyorum,sende inan...

Zaman zaman mutsuzluk bıkkınlık olabiliyor ama ne kadar çok umut edersek,daha iyi hissederiz kendimizi..

Rabbim seninde herkesinde gönlüne göre versin canımm...

İnşallah hamişsindir canım. rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün :16:

selaammm hanımlaaarr herkes döktürmüş fıkraları ben de yazayım bari birtane:1:

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

abboooooovvvvvvvvvvvvv ne güldüm yaa süpersin şekerim :32:

:44::44: ben anlamadım bişi yaaa nasıl oluyo kuzum o öyle oladabilrsin olmayada bilirsin diye cevap mı olurmuş hıyar adam net bişe demiyo :27: inşallah geç döllenme olduğu için öyle olmuştur yaaa perşembeye kadar birşey gelmez ve gittiğinde hamilesin der doktor sana inşallahhhhhhhhhhhh :16:

densizin biri var apartmanda bana diyor ki üst komşumda hamile ondan bahsederek medi hem de teekkk seferde hamile kaldı bi kere bıraktılar hemen hamileeee bir de üstüne bastıra bastıra söylüyor sonra bana dönüyor diyor ki kız yapın siz de yapın sanki bilmiyor yapmak için uğraştığımızı uyuz kadın yaaa gıcık oluyorum zaten ona bir de bana nispet yapıyor pis ikiyüzlü lanet şey :47::47:

güçlü olmak başkalarının önünde ayy yazık çocuğu olmuyomuş dedirtmemek için bende çok çabaladım ama baktım herkes soruyo artık soranlara dşyom allah verdide bizmi doğurmadık tedavi görüyorum artık her 10 kadından 4 ü interfilite Rabbim zamanını bekliyo vermek için diyorum bende bu arada hayatımıyaşıyorum nede olsa olduktan snra bizi eve bağlayacak gezemeyecez tozamayacaz diyom laf olsun diye değil zaten gerçektende böyle hissediyorum bu kadar yorucu tedavilerden sonra eğer moralimde düşerse eminim daha kötü olucak o yüzden kimsenin lafını takmayın canınızı sıkanada verin cvp istiyok olmuyo ne yapak diyin benim dediğim gibi... bırakın onlar utansın.. KURBAN OLDUĞUM HEPİMİZE VERECEK Bİ GÜN O GÜNE KADARDA SABRIMIZI YÜKSEK TUTSUN GÜÇ VERSİN İNŞ.... :17::17: BEN NE ÇOK KONUŞUYOM YAAA neyse paydos saati evde fırsat olursa size takılmaya tedam ederim arkadaşlar... sevdim bu topik i

test elimde üçüncü hafdada 5,8-71,2 değer aralığı ama doktor 71 olmalı dedi ne bilim arkadaşım artık perşembeye kadar beklicem rabbim hayırlısını nasip etsin inş....

senin kaç gün günün geçti peki oda önemli.. ne zaman adet olman gerekiyordu o testi kaç günün geçtiğinde yaptırdın...

Back
X