Sabredenler Kulübü 2012 :)

hemen bi kan tahlili yaptır hamile olabilirsin. testler her zamn sonuç vermiyor gerçi gunun baya geçmiş vermesi lazım ama yinede emin olmak için kanına baktırabilirsin. eğer dikkat ediyosanız hamile kalma ihtimali düşük ama nasip belli de olmaz

yoksun bugün pek, işlerin çoktu galiba tatlım...

senin doktor randevun 16sındaydı ama belki daha erken giderim diyordun, eşine söylemeden. ne yaptın, karar verdin mİ?

evet canım bugün malum cuma günü,yoğunluk var biraz.
bugün doktora gidecektim,aradılar dün,doktor yokmuş.İptal oldu.Gizli saklı bişiler yapayım dedim ama Kısmet değilmiş.

ben varım istersennn

görmedğim yazdığına yaaa, kusuruma bakma...

evet canım bugün malum cuma günü,yoğunluk var biraz.
bugün doktora gidecektim,aradılar dün,doktor yokmuş.İptal oldu.Gizli saklı bişiler yapayım dedim ama Kısmet değilmiş.

hakikaten kısmet değilmiş ya, şansa bak...
sen gittiğinde inşallah herşeyi birden göreceksin

sana da kan tahlili öneriyoruz şekerim

selamlarrr..
sadece ben değilim anlaşılan..
bu günlerde hangi topiği okuduysam hep adetleri gecikenlerle dolu..
ooofff ooofff hala gelen giden yok yauuvv..
sinir stress hat safhada..
belirti dersen envai çeşit bi tek kırmızılar eksik.. nolucak böyle yaa..
tam 8 gün oldu..
testler negatif..

kan testi yaptır bari bir de...
8 gün de az buz bir gecikme değil tatlım yaaa...
benim de belirtiler var ama henüz teşrif etmediler. belki de yarın gelirler... hatta evet yaaaa, şimdi jeton düşüyor..benim cumartesi günü çok sancım olmuştu, yani ayın 23ünde, reglimin de cumartesi gelmesi gerekiyor ya evet...
ben kesin yarın oluyrum, daha gecikmiş sayılmam o nedenle

henüz gelmedi benim kırmızılar, ağrım da bi var bi yok...
eğer gelmezse sabah yapacağım bir test...
yarın terapist randevumuz var, bakalım ne diyecek. inşallah ilişkiyi yasaklamaz

ayyy canım benim inşallah gebesindir de gerek kalmaz terapistin ilişkiyi yasaklamasına hamiş olunca bütün sorunlar ortadan kalkıyor çünkü

aynen yani içim bayıldı kıyıldı bişiler oldu,sakız aşerdim.
şimdik de ayıptır söylemesi pizzakraker yiyorum,bayılırım bahartlı şeylere.

hadi bakalım...birşeyler ye de ne olursa olsun

ilişkiyi neden yasaklayacak bir sorun mu var?

o çok uzun hikaye tatlım, ama önemli bir sorunumuz yok çok şükür

ayyy canım benim inşallah gebesindir de gerek kalmaz terapistin ilişkiyi yasaklamasına hamiş olunca bütün sorunlar ortadan kalkıyor çünkü

ya tatlım ama şimdi düşündüm de benim yumurtlamamın üstünden daha 14 gün geçmedi. yarın 14. gün olacak. ben erken davranıyorum. yani zaten yarın gelebilir kırmızılar.
bu hafif hafif olan aprının nedeni de o bence...

ya ama cıkar bıse deılmı kanda ooff hem korkuyorum hemde coook merak edıyorum neden byle oldu dıye cnku bnm adetım hıııc ama hııc sasmazdı kı

ya ama cıkar bıse deılmı kanda ooff hem korkuyorum hemde coook merak edıyorum neden byle oldu dıye cnku bnm adetım hıııc ama hııc sasmazdı kı

bence git bi kan tahlili yaptır sabah, sağlık ocaklarında aile hekimleri bakıyor valla ben her ay ordayım bi bu ay gitmedim utanıyorum artık en azından hamile çıkmazsan hemen bir doktora görün ki neden gecikmişin onu öğren barii

o çok uzun hikaye tatlım, ama önemli bir sorunumuz yok çok şükür [/QUOTE]

tamam allah yardımcın olsun....şu bi kaç gun geçmedi benimde ya belirsizlik insanı öldürüyor...

evet cok dogru syluyorsun pazartesı bı gıdeyım ozaman cok saol ıns kotu bıse deıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…