Sabredenler Kulübü 2012 :)

aslında lekem omasaydı 4 gun önce bu kadar şüphelenmezdim ama yerleşme kanaması olabileceğini okuyunca yerimde duramıyorum...

hımmm, o lekeler düşündürüyor hakikaten insanı. inşallah bebek tutunmuştur o zaman ne diyim hayırlısı olsun hakkında

hakkında hayırlısı olsun güzelim

hakkında hayırlısı olsun güzelim

öyle tabii tatlım ya... ilk aylar daha fazla takıyordum kafama. artık kaşarlandım, o kadar düşünmüyorum
tabi hala çok istiyorum ama eskisi gibi üzülmüyorum. tevekkül konusunu başarmaya daha yakınım artık. olmadıysa, daha zamanı gelmemiştir diyorum

en güzeli canım bunu başarabiliyorsan ne mutlu sana :13: çünkü taktığın üzüldüğün zaman olan şansın da gidiyor.

en güzeli canım bunu başarabiliyorsan ne mutlu sana :13: çünkü taktığın üzüldüğün zaman olan şansın da gidiyor.

biliyorum... bazen hormonlarım beni ele geçiriyor ve üzüntüm ağır basıyor ama hızlıca üstesinden gelmeye çalışıyorum

şimdi de regl sancım gitti, yerine hafif batmalar ve vajina ağrısı geldi saçma sapan şeyler oluyor bana hayır olsun bakalım...

sıkıldım kızçeler ya, gelmiyorsunuz da buraya...

ben geldiiiimmm canım test yapmışsın negatif çıkmış ama olsun kırmızıları görmeden umudu kesmek yok bgn evdeydim paso temizlik yaptım,anca gelebildim biraz dinlendim,ovulasyon testi yaptım,çok silik çıktı yumurtlama bitmiş yani...bu ay takip etmedim yumurtlamayı ama sıkı tuttuk çalışmayı,bakalım hayırlısı normalde 32 günde oluyodum adetimi haziranda 28.gün geldi,bu ay bilmiyorum ya 16 temmuzda ya 13 temmuzda gelirler,ki gelmezler inşallah,2.evlilik yıl dönümüm 18inde allahım hayırlısıyla inşallah bize güzel bi hediye gönderir

inşallah umduğun gibi olur tatlım, inaşallah tutmuştur...
ben de bu ay önceki aylara göre daha rahattım, eşimle istediğim zaman birlikte oldum ve ilişkiden sonra yatmadım, ayaklarımı kaldırmadım. yani bebeğe göre hareket etmedim. hayırlısı ise, kısmet olacaksa tutmuştur, değilse de ileriki zamanlara inşallah...
benim hesabıma göre en geç yarın olmam lazım ama önceki aylarda 1 hafta gecikmiş biri olarak, eskisi gibi net konuşamıyorum artık. eylül itibarı ile, yumurta takibi yaptırıyım diyorum. Bakalım, o pozitif sonuç almamıza yardımcı olacak mı...

eğer sabah namazına kalktığımda lekelenmem falan olmazsa bir test yaparım...hayırlısı...

ve tuvalete gidilir...regl başlangıcı kahverengi leke teşrif etmiştir... eh hayırlısı artık...

inşallah canım:) hadi hayırlısı,heyecanlandım senin adına haftasonu pek girilmiyo ama sonuç negatif de olsa lütfen yaz,ben girerim mutlaka,merak ederim rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah eylüle kadar da meleğin gelir hayırıyla ve inşallah yumurtlama takibine falan gerek kalmaz

yaa geröekten mi canım hayırlısı demekten başka çare yok..neyse iyi yönden bakalım olaya allahtan zamanında geldiler,çok şükür sağlıklısın

aslında eskiye göre zamanı da sayılmaz canım yaa. ben 28-29 günde olurdum. kırmızıların gelmesi tam olarak yarın olsa 32 günde olmuş oluyorum. artık eskisi kadar saati saatine gitmiyor. kilo aldım eskiye göre, belki de ondan.

küçük hafif bir leke, ama benim genelde böyle başlıyor. hayırlısı tabii canım elden ne gelir.

canım ezan okunuyo ,ben namaz kılmaya gidicem ve herzamnki gibi hepimize dualar edicem,rabbim kabul etsin inşallah hadi çok öptüm,sakın bozma moralini,daha vakti var demekki meleğinin

canım ezan okunuyo ,ben namaz kılmaya gidicem ve herzamnki gibi hepimize dualar edicem,rabbim kabul etsin inşallah hadi çok öptüm,sakın bozma moralini,daha vakti var demekki meleğinin

Allah kabul etsin canım... dediğin gibi daha vakti gelmemiş demek ki. ne yapalım sabırlı olmaya çalışıyorum aciz bir kul olarak. daha çok bekletmez inşallah. ben de öpüyorum

oy kızlar burada gene iyi geyikler dönmüş. ben de misafirlerimi ağırladım, ortalığı biraz topladım geldim hemen burayı kontrol ettim. Haftaya randevum var. 20. hafta randevusu. çok şükür üçlü testde birşey çıkmadı içim rahatladı. şimdi bu randevuda da kerata iyi görünsün inşallah. zaten fena hareketlendi. belli saatleri var o saatlerde uyanıyor herhalde ki sağdan soldan tekmelemeye başlıyor. randevu günü doktor işini de kesinleştirmiş olurum herhalde dua edin de hayırlı bir karar alayım. İçime sinecek şekilde huzurlu kolay bir doğum yapabileyim.

Neyse bakalım artık hafta sonu moduna girildi topik biraz sakinleşir kesin. Hafta içleri daha bir cümbüş oluyor. Ama genelde kaçırıyorum.
Rabbim hamişlere ve bebişlerine sağlık sıhhat ve mide bulatısı gibi sıknıtılardan uzaklaşmayı nasip ederken, hamiş olmak isteyenlere de yine sağlık sıhhatle birlikte en kısa sürede bebiş de ikram etsin inşallah dileklerimle bu mesajı sonlandırıyorum :)

slm bacılar cumanız mübarek olsun,yine geç oldu emme nysem....
sdtive bacım hakkında hayırlısı olsun canım,inş birdahaki ay bebişin tutunur sana....
friedman inş bebiş senledir kuzummm...
bana gelince vahim bi şekilde kırmızılarımı bekliyorum,bugün bi ara oldu sandım alışveriş merkezinde koştur koştur wcye giittim meğersem olmamışım,ama kesin olcam bu ay hiç ümidim yok bebişten yana........

sinhus bacım ne oldu bizim fal işi,yoksa başkasndanmı aldın hamiş haberini kızzzzzzzz

ayyy neler olmuş burdaa..uzun zamandır giremiyorum.yeni arkadaşlar var..merhaba kızlaaaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…