- Konu Sahibi minikgelin
-
- #26.201
tamam allah yardımcın olsun....şu bi kaç gun geçmedi benimde ya belirsizlik insanı öldürüyor...
sabretmek zor bebeği çok isteyince...
azkalmış madem, az daha dayan
evet cok dogru syluyorsun pazartesı bı gıdeyım ozaman cok saol ıns kotu bıse deıldır
aslında lekem omasaydı 4 gun önce bu kadar şüphelenmezdim ama yerleşme kanaması olabileceğini okuyunca yerimde duramıyorum...
ya tatlım ama şimdi düşündüm de benim yumurtlamamın üstünden daha 14 gün geçmedi. yarın 14. gün olacak. ben erken davranıyorum. yani zaten yarın gelebilir kırmızılar.
bu hafif hafif olan aprının nedeni de o bence...
hakkında hayırlısı olsun güzelim
öyle tabii tatlım ya... ilk aylar daha fazla takıyordum kafama. artık kaşarlandım, o kadar düşünmüyorum
tabi hala çok istiyorum ama eskisi gibi üzülmüyorum. tevekkül konusunu başarmaya daha yakınım artık. olmadıysa, daha zamanı gelmemiştir diyorum
en güzeli canım bunu başarabiliyorsan ne mutlu sana :13: çünkü taktığın üzüldüğün zaman olan şansın da gidiyor.
biliyorum... bazen hormonlarım beni ele geçiriyor ve üzüntüm ağır basıyor ama hızlıca üstesinden gelmeye çalışıyorum
şimdi de regl sancım gitti, yerine hafif batmalar ve vajina ağrısı geldisaçma sapan şeyler oluyor bana hayır olsun bakalım...
sıkıldım kızçeler ya, gelmiyorsunuz da buraya...
ben geldiiiimmmcanım test yapmışsın negatif çıkmış ama olsun kırmızıları görmeden umudu kesmek yok bgn evdeydim paso temizlik yaptım,anca gelebildim biraz dinlendim,ovulasyon testi yaptım,çok silik çıktı yumurtlama bitmiş yani...bu ay takip etmedim yumurtlamayı ama sıkı tuttuk çalışmayı,bakalım hayırlısı normalde 32 günde oluyodum adetimi haziranda 28.gün geldi,bu ay bilmiyorum ya 16 temmuzda ya 13 temmuzda gelirler,ki gelmezler inşallah,2.evlilik yıl dönümüm 18inde allahım hayırlısıyla inşallah bize güzel bi hediye gönderir
inşallah umduğun gibi olur tatlım, inaşallah tutmuştur...
ben de bu ay önceki aylara göre daha rahattım, eşimle istediğim zaman birlikte oldum ve ilişkiden sonra yatmadım, ayaklarımı kaldırmadım. yani bebeğe göre hareket etmedim. hayırlısı ise, kısmet olacaksa tutmuştur, değilse de ileriki zamanlara inşallah...
benim hesabıma göre en geç yarın olmam lazım ama önceki aylarda 1 hafta gecikmiş biri olarak, eskisi gibi net konuşamıyorum artık. eylül itibarı ile, yumurta takibi yaptırıyım diyorum. Bakalım, o pozitif sonuç almamıza yardımcı olacak mı...
eğer sabah namazına kalktığımda lekelenmem falan olmazsa bir test yaparım...hayırlısı...
ve tuvalete gidilir...regl başlangıcı kahverengi leke teşrif etmiştir...eh hayırlısı artık...
yaa geröekten micanım hayırlısı demekten başka çare yok..neyse iyi yönden bakalım olaya allahtan zamanında geldiler,çok şükür sağlıklısın
canım ezan okunuyo ,ben namaz kılmaya gidicem ve herzamnki gibi hepimize dualar edicem,rabbim kabul etsin inşallahhadi çok öptüm,sakın bozma moralini,daha vakti var demekki meleğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?