- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.621
slm kızlar baya sayfa ilerlemiş malesef gelemedim evde yoktum iki gündür.. dua günü demişssiniz tam anlamadım biraz ev işim var ütü çamaşır falan var yemekte yapcam offff birazda ev temizleyip gelcemm..bugu işe gitmedim bar evi temzileyeyim:)
geldigimde komple okumaya çalışacagım heralde hergün bi kişiye dua okuycaz dmeii:))ben varım :)
bu arada annemlerde kaldıgımda ovulasyonun 14-15 i idi ondan o ki gün çalışamadık bugun 16. gündeyim çalışma olcak akşam birazdanda ovulasyon testi yapcam inş ovulasyon günüm kaçmamıştır.. gecen ay 16 sına olmuştuuu ama benim 14 ve 15 BOLCA AKINTIM GELdi inşşş gecmemiştir
bebek haberi varmı acaba :)yalnızzzz belim kopacak gibi agrıyor dün gece dizime vurduu agrısından uyuyamadım sanırım ben ya dün ya bugun yumurtlycam:)
Arkadaslar ozaman benide eklermisiniz dua listesine canlar
Ama ben yinede herkez kendi ismini vererek dua edilsin diye dusunuyorum
Bilmem ne dersiniz
canım kahverengı akıntın tekrarladı mı ????
Regle en az 3 en fazla 7 gün kala gelen kahverengı akıntı tekrar etmedıgı surece
yerleşme kanamsıdır ama devam edıyorsa regl gelecek demektır..
Bu ay benımde çok kasık batmam vardı ayrıca reglıme 4 gun kala böle kahverengı akıntıda gördm
ama az az da olsa devam etti üstelik hiç karın agrımda olmadı regl olckms gibi hiç ağrısız bi ay bası gecırdım
yani regl geldı .......ama gecen gebelıgımde regle 4-5 gun kala kahvrengı akıntı gormustum sadece bıkerelık baska gelmemıstı
ve hamıleydım canım ınsallah senınkı de yerleşme kanamasıdır.
gelmedi bir daha şimdilik... ya ne tam kahverengi ne de sarıydı..bilemiyorum ya bir değişik oldum şimdi yazdıklarını okuyunca. öğlen yemek için dışarı çıktığımda bir gebelik testi aldım.çantamda duruyor. yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama içimden bir ses sürekli hadi yap hadi yap diyor. biri onu sustursunregl ağrısı gibi değil tam, biraz sancım var sanki... meraktan mahvoldum..
bu arada, benim işyerim çok geniş bir anayolun yanında, sanırım bir araç karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarpmış, hayatını kaybetmiş adam, yolda yatıyor, üzerini kapatmışlar. olay yeri inceleme falan çekmişlernasıl kötü işte...ömür dediğin böylei bir varsın, bir yoksun
ayyy ne kötü yaa allah rahmet eylesin bu aralar yine ölüm haberlerini çok duyuyorum
Bu seslenişim içindeki sese şşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttttttttttt sus bakim otur oturduğun yerde sabaha kadar susacaksın ses çıkartmak yoksabahda ooohhh çift çizgileri görünce çıkart çıkarda bildiğin kadar ses
ya bu arada bende annemle konuştum beni rüyasında görmüş annemin bebeği oluyormuş ve ben emziriyormuşum eşimde annemin elini öpüyormuş seni çok seviyorum diye ( öpmek müjdeli haberdir) acaba bu ay bebiş gelecek mi yaaa :26: ayy inşallah bu rüya bebişe delalettirrr
inşallah canım, inanırım ben rüyalara...
kendimde bu aralar hep beyazlar, karlar gördüm, hayırlısı bakalım...
gelmedi bir daha şimdilik... ya ne tam kahverengi ne de sarıydı..bilemiyorum ya bir değişik oldum şimdi yazdıklarını okuyunca. öğlen yemek için dışarı çıktığımda bir gebelik testi aldım.çantamda duruyor. yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama içimden bir ses sürekli hadi yap hadi yap diyor. biri onu sustursunregl ağrısı gibi değil tam, biraz sancım var sanki... meraktan mahvoldum..
bu arada, benim işyerim çok geniş bir anayolun yanında, sanırım bir araç karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarpmış, hayatını kaybetmiş adam, yolda yatıyor, üzerini kapatmışlar. olay yeri inceleme falan çekmişlernasıl kötü işte...ömür dediğin böylei bir varsın, bir yoksun
herkeseee mrb misafirlerim 2 gunluk yoklar bende buraya geldım ne var yok diye cadım hamişmiş bebeğim hayırlı olsun merak etme herşey normal olcak dualarım senınle
kızlar dua gununu okudum bende varım Allahım şimdiden dualarımızı kabul etsin inşallah
bişey sorcam yardım edersenız sevınırım ben 1 haftadır griptim serum yedım soğuk algınlığı ilaçları içtim bugun 11.gunum misafir olduğu için halvet olmadı bu zamana kdr bu gece açılışı yapcaz bu aldığım ilaçlar bu ayı etkılermı bişey olurmu bu ayı pasmı geceyım yoksa baslım mı bugun bilemedım koskoca ayıda kaçırmak istemıyorum ne yapayım bana bişey diyin
canımmm naber yaaa nerdesin sen benim başıma neler gelditaatlım nerden duydum bilmiyom ama sadece adetinize bi hafta kala ilaç almayın diyodu öncesinde alınan ilacların bi zararı yokmuş yani tam gaz çalışmalara devam
kızlar ben bi rüya gördüm dün akşam bakın böyle
Ay tam halıyle yanı dolunay seklınde fakat sarı ve parlak değil
dünyaya cok yakın böyle büyüklüğü nerdeyse tüm gökyüzünü kaplamış hava karanlık akşam vaktı
herkes merakla aya bakıyo bz de bakıyoruz sonra yerden mınık bi fidan yukselıyo köklerinden kopmuş
ufak bi gövdesi var ve üstünde de 3 tane yemyeşil yaprak aya doğru yükseliyo yükseliyo ve ay onu içine alıyo
sonra uyyoruz sabah kalkıyorum bakıyorum her yer karanlık ısıkları yakmaya calısıyorum yanmıyo
sahura kalkamamısım diyorum ama daha havada aydınlanmamış ramazan ayıymış mutfakta mum yakmaya calsııyorum
aydınlık olsun diye ama mumlar bi türlü yanmıyo kapı çalışyo korkuyorum baya delikten bakıyorum anneme benzetıyorum
kapıyı acıyorum komşlu gelmıs sonra oturup kahvaltı yapiyoruz gün agarıyo sonrada uyandım
devamlı aylı guneslı ruya goruyroum bu ucuncu ılkınde dünyayı görmustum ıkıncısınde güneşi şimdi de ay
ayrıca ay yuksek mertebe edemekmış fidanda rüya shaıbının cocugu acaba öle bişimi dedim yuksek mertebeyı gectım
bebısı bı yapsak
kızlar ben bi rüya gördüm dün akşam bakın böyle
Ay tam halıyle yanı dolunay seklınde fakat sarı ve parlak değil
dünyaya cok yakın böyle büyüklüğü nerdeyse tüm gökyüzünü kaplamış hava karanlık akşam vaktı
herkes merakla aya bakıyo bz de bakıyoruz sonra yerden mınık bi fidan yukselıyo köklerinden kopmuş
ufak bi gövdesi var ve üstünde de 3 tane yemyeşil yaprak aya doğru yükseliyo yükseliyo ve ay onu içine alıyo
sonra uyyoruz sabah kalkıyorum bakıyorum her yer karanlık ısıkları yakmaya calısıyorum yanmıyo
sahura kalkamamısım diyorum ama daha havada aydınlanmamış ramazan ayıymış mutfakta mum yakmaya calsııyorum
aydınlık olsun diye ama mumlar bi türlü yanmıyo kapı çalışyo korkuyorum baya delikten bakıyorum anneme benzetıyorum
kapıyı acıyorum komşlu gelmıs sonra oturup kahvaltı yapiyoruz gün agarıyo sonrada uyandım
devamlı aylı guneslı ruya goruyroum bu ucuncu ılkınde dünyayı görmustum ıkıncısınde güneşi şimdi de ay
ayrıca ay yuksek mertebe edemekmış fidanda rüya shaıbının cocugu acaba öle bişimi dedim yuksek mertebeyı gectım
bebısı bı yapsak
ya cnm sorma hem gribim hemde sehırdışından mısafirim var tayınlerı buraya cıktı ev bakıyoruz onlarla uğraşıyorum giremedim bugun yoklarda bakım bı dedım kuzum merak etme okudum gecmışten hiçbişey olmaz Allahın izniyle mercemiğin göbişinde bak gör yarın değerlerin normal cıkcak oohhh sevındım baslım ozaman bu akşam demek bıkaç gun daha soğuk algınlıı içsem bişey olmaz lanet grip yapıştı gitmiyor sende dikkat et kuzum ilaçta alamazsın amannn haaa
yok balım ilaç alırmıyım hiç ama içim o kada rahatkı allahın izniyle güzel şeler olacak... taaa kasım ayında hapsuu diye bi arkadaş hamişti ve bana rahat olmam gerektiğini kendisininde anca rahatladığında hamiş kalabildiğini söyledi rahat olmaya çalıştım ama başaramıyodum bi türlü :26: ama bu ay rabbimin hikmeti işte bi rahatlık geldiki bana şu belirsiz zamanda bile çok rahatım tamamen rabbime teslimim yani ohh çok şükürama sizinde payınız çok allah razı olsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?