inşallah tatlım...regl yüzünden iyice depresifim...geçicek inşallah

kuzum sizleri de kendimi de üzmek istemem asla...ama aylardır sıkıntılarla boğuşunca böyle umutsuz olduğum zamanlar oluyor. regl zamanı böyle oluyorum daha çok. inşallah Rabbim bizi kendi sağlığımızla sınamaz, ne diyelim
sağol tatlım, hepiniz derdimizle ilgileniyorsunuz, Allah razı olsun... inşallah dediğin gibi sağlıklı bir evladım olur da, bu yaşananları unuturum...
sana güzel bir pasta keki tarifi veriyim ben, hep güzel tutuyor, istersen arasına muhallebi sür, istersen puding. muz falan da koyarsın şahane olur. Garantili tariftir bak söyliyim :)
 3 yumurta
 1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
 ½ su bardağı su
 1,5 su bardağı un
 ½ paket hamur kabartma tozu
 1 paket vanilya
önce yumurtayla şekeri çırp köpürene kadar, sonra da kalanları ekle. keki 150 derecede pişireceksin unutma. dediğim gibi piştikten sonra bir iplik ya da uzun bıçak yardımıyla ikiye kesip, ister pasta kreması, ister muhallebi istersen puding sürersin. ben tek başına krem şanti sevmiyorum ama bazen muhallebi yapıp, piştikten sonra içine toz kremşanti koyuyorum yarım paket ve çırpıyorum muhallebiyi, çok lezzetli oluyor aklında bulunsun
dediğin gibi, belki Rabbim bize bu hayatta çocuk nasip etmeyecek. O zaman inşallah eşlerimizle bir ömür nasip eder, sağlıklı bir ömür...bugünümüze hamdolsun...