kızlar selamınaleykum herkese.. güne 25 şehit haberı ile kötü başladım çok üzüldüm...
rabbim sabır versin analarına babalarına.. doğurmak çocuk sahibi olmak için çabalarken ne kadar acı çekiyoruz bide evlat acısı daha zordur ...
kızlar bu gün 11 gün oldu adetim geçeli sabah test yaptım çıkmadı açık pempe bi çizik çıktıydıda oda bütün testlerde çıkıyor zaten az öncede çamur gibi kahve rengi lekelenmem oldu sanırım rahatlayacam artık...
kendime bi adam gibi yeni doktor bulamadım 3 seçeneğim vardı kriterime uyan 1 i çok beklettiği için vazgeçtimö diğeri gerekli gereksiz çok test yaptırım masraf yaptırıyomuş vazgeçtim

geriye 1 seçenek kaldı bakalım ona gidecem yada eski doktoruma gidip adetimi düzene koyacak hamile kalmam durumunda bebeğe bana zarar vermeyecek bi ilaç isteyecem 3-5 ay kullanacam kısmetse yılbaşı sonrası ilk bahar gibi tüp bebeğe gidecez.... içimden bi ses gerek kalmayacak tüp bebeğe diyo son 2-5 haftadır ama kısmet rabbim hayırlısını versin...
neyse tatil dönüşü hiç durmadan çalıştım valla evdede iş yerindede işler yığılmış koşturdum durdum az önce ara vereyim dedim geçmişi okuyamadım var mı yeni hamiş havadisleri kısaca verecek olan var mı aranızda