Sabredenler Kulübü 2012 :)

ne olsun hiiç değişiklik yok şimdiye kadar verilen en güzel haberi cadicuk verdi bize:16: onun dışında herşey aynıı :25:

kızlar bir ablam var çok sevdiğim;sen bu ay hamile kalacaksımnn;baksana ne çok acıkıyorsun fln dedi.Bünyen gebeliğe hazırlanyor dedi bana.Sanırım kafayı yedim,o sözleri bile umutla besliyorum şu an.:1::1::9::9:

yok canım sen kafayı yemedin. zaman geçtikçe insan bir umut arıyor. en ufak laf hemen umut oluveriyor insana.

canımçokk sevindirm. Tebrik ederimmmmmmmmmm.....:46::46::46:
[sıze=2]tşk ederim bitanem rabbim sabada en güzelinden hayırlısyla nasip etsin inş :16:[/sıze]
abboooovvv kim gelmiş buraya hoşgeldin canım:48: Süperrrrrr çok güzel haberlerle geldiin ayyyyyyyyyyy ne güzeellll :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8: Hadi bakalım gözün aydın gittikçe de yükselir inşallah değerinn
[sıze=2]caanıımm çok sağol inş dediğin gibi olur gittikçe yükselir ve sorunsuz geçiririm bu dönemi rabbim hepinizden razı olsun ve gönlündekini en kısa zamanda versin sağlıkla hayırlı bi şekilde inş :16:[/sıze]
merhabalarrr kızllarrr;
cadicuk arkadaşım tebrik ederim seni canım,darısı başımıza.
Kızlar kırmızıar gitmedi daha.bugun 5.gün.dün felaket ağrıyla sanki 2.tura çıktım...kesileceği yok gibi.:26::26::1::1:
Halsizim,başım ağrıyor;her zamankinden daha yorgun hissediyorum;sanırım içtiğim kas gevşeticilerinden kaynaklanıyor.:15::15:
Sizde ne var ne yok?:21::21:
[sıze=2]amin tatlım darısı senin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın başına inş rabbim sağlıklı versin hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inş :16: Bugün adetinin 5. Günüyse hemen hayıt tohumu al canım ben geçen ay adetimin 5. Günü başlamıştım :34:[/sıze]

işler çok yoğun bugün, takip edemiyorum sizleri...benim lekelenmem devam ediyor. henüz kırmızıya dönüşmedi. hayretler içindeyim, sancım bir var bir yok...1,5 gün oldu. belki akşama ya da yarın sabaha gelirler...

gideyim de listeyi bulayım gerilerden, güzel haberlerimiz var anlaşılan cadıcuk? :46::46::46::46:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listeyi sürekli göz önünde bulundurmakda fayda var sanırım. Bugün sevgul34 arkadaşımıza dua edicez kızlaarr :16:

:44::44::44::44::44::44::44::44:

yok yok buna bi çare bulmak lazımmm.
yine yokum işte yokum yokummmmmmmmmmmmmmmmm:36::36::36::36::36:

işler çok yoğun bugün, takip edemiyorum sizleri...benim lekelenmem devam ediyor. henüz kırmızıya dönüşmedi. hayretler içindeyim, sancım bir var bir yok...1,5 gün oldu. belki akşama ya da yarın sabaha gelirler...

gideyim de listeyi bulayım gerilerden, güzel haberlerimiz var anlaşılan cadıcuk? :46::46::46::46:
canım inşallah bebiştendir bu lekelenme.:nazar::nazar:

cadıcık sen bu listede yok muydun? :44::44::44:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]durum[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]7 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD]6-8 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]11 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA[/TD]
[TD]12-14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce[/TD]
[TD]25 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3 yıl[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]iden[/TD]
[TD]7 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]8 Şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet canım.Herşey umut oldu;"bu ay olcak" diye his geliyor,olmayınca umutsuzluk yağmur olup akıyor gözlerimden.3 aydır böyle.Bakalım kısmet 4.aya inşallah...:44::44:

inşallah canım inşallah. belki bu ay olmadı. ama diğer ay olur inşallah. ben nasip olursa diğer ay direk tüp bebek yumoşlara bağlı yada aşılama deneyeceğim.

slm canlarım..giremiyordum 1 haftadır..cok sukur ısler hafifledi..aksdamları neler yaptıgınızı kontrol edip cıktım hemen .

öncelikle cadicuk seni tebrik etmekle baslayayım..inan okadar mutlu oldum kii..RABBİM gonlune gore verdı ıste..huzrlu mutlu bı hamılelık gecır bunu hakettın..gecmısı okumadım degerlerıne bakarak konusuyorum

dua gunlerıne gelınce eline saglık tatlım harıka dusunmussun cokta guzel olmus..gunu gelen arkadaslara dua edıyorum..ama bıseyler okuyamıyorum yasın falan kusura bakmayın..canı gonulden gunu gelene dua edıyorum..elimden bu geliyor..RABBİME sesimizi duyurmak için etkili bi yol bence birinin hiç tanımadıgı birisi için dualar gondermesi..agızların bir olması.. bide bakıyomussun tum liste hamile kalıyomus:16::16::1::1: hayırlsı

umitleri gelecek aya kalan arkadaslara ise diyecek hiç bişeyim yok..uzulme desem bosa..ama umut da hıc bızamn kaybolmasın..

bukadar..gecmişi okuyamadım..cok uzundu kacırdıgım mutlu mutsuz haber varsa bbenide bilgilendirin :16::16::16::16:

canım inşallah bebiştendir bu lekelenme.:nazar::nazar:

sanmam kuzum yaa, keşke öyle olsa ama sabah test yaptım, silik olsa bile razıydım ama yoktu çizgi :( geç döllenme olacağını da pek sanmıyorum çünkü düzenli yumurtluyorum ben...kısmet artık ne yapalım. bu ay çok inanmıştım olduğuna biraz o yüzden fazla üzüldüm ama kurban olduğum rabbim biz kulları gibi sabırsız değil. O bilir benim için hayırlı zamanı...

inşallah canım inşallah. belki bu ay olmadı. ama diğer ay olur inşallah. ben nasip olursa diğer ay direk tüp bebek yumoşlara bağlı yada aşılama deneyeceğim.

canım ben de haftaya perşembe doktora gideceğim,randevu aldım ama gitgel yaşıyorum sürekli.gitsem mi gitmesem mi diye.Yanlış mı bu kararsızlığım;deneyeli 3 ay oldu.diğer yandan da belki demir eksikliği vardır,kist vardır,teşhis önemli deyip hevesleniyorum.Kafam karışık.:18::18::44::44:
Canım inşallah o tür durumlara başvurmadan kavuşurz..:49:

canım ben de haftaya perşembe doktora gideceğim,randevu aldım ama gitgel yaşıyorum sürekli.gitsem mi gitmesem mi diye.Yanlış mı bu kararsızlığım;deneyeli 3 ay oldu.diğer yandan da belki demir eksikliği vardır,kist vardır,teşhis önemli deyip hevesleniyorum.Kafam karışık.:18::18::44::44:
Canım inşallah o tür durumlara başvurmadan kavuşurz..:49:

denemeye başlamadan önce kontrol için gitmiş miydin? Eğer yakın zamanda, 4-5 aydır yani gitmediysen, bence gisebilirsin, aklında birşey kalmasın en azından

Back
X