- Konu Sahibi minikgelin
- #2.861
ne olsun hiiç değişiklik yok şimdiye kadar verilen en güzel haberi cadicuk verdi bize
onun dışında herşey aynıı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ![]()
kızlar bir ablam var çok sevdiğim;sen bu ay hamile kalacaksımnn;baksana ne çok acıkıyorsun fln dedi.Bünyen gebeliğe hazırlanyor dedi bana.Sanırım kafayı yedim,o sözleri bile umutla besliyorum şu an.![]()
[sıze=2]tşk ederim bitanem rabbim sabada en güzelinden hayırlısyla nasip etsin inşcanımçokk sevindirm. Tebrik ederimmmmmmmmmm.....![]()
[sıze=2]caanıımm çok sağol inş dediğin gibi olur gittikçe yükselir ve sorunsuz geçiririm bu dönemi rabbim hepinizden razı olsun ve gönlündekini en kısa zamanda versin sağlıkla hayırlı bi şekilde inşabboooovvv kim gelmiş buraya hoşgeldin canımSüperrrrrr çok güzel haberlerle geldiin ayyyyyyyyyyy ne güzeellll
Hadi bakalım gözün aydın gittikçe de yükselir inşallah değerinn
[sıze=2]amin tatlım darısı senin ve burdaki tüm arkadaşlarımızın başına inş rabbim sağlıklı versin hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşmerhabalarrr kızllarrr;
cadicuk arkadaşım tebrik ederim seni canım,darısı başımıza.
Kızlar kırmızıar gitmedi daha.bugun 5.gün.dün felaket ağrıyla sanki 2.tura çıktım...kesileceği yok gibi.:26::26:
Halsizim,başım ağrıyor;her zamankinden daha yorgun hissediyorum;sanırım içtiğim kas gevşeticilerinden kaynaklanıyor.
Sizde ne var ne yok?![]()
forumda gezinirken bir sayfaya yazmış birisi. ama bu ilaç romanyada bulunuyormuş. internette de satış yeri bulamadım.her şeyi deniyoruz nasılsa bir de bunu deneyelim demiştim ama yok
(
ooooooyyy maşallah. Bundan sonraki tüm sonuçların güzel çıkar inşallah. Allah tamamına erdirsin cnm.
[sıze=2]tşk ederim inş canım bugünde senin dua günün hep aklımdasın ama yasinini henüz okumadım[/sıze]
evet canım.Herşey umut oldu;"bu ay olcak" diye his geliyor,olmayınca umutsuzluk yağmur olup akıyor gözlerimden.3 aydır böyle.Bakalım kısmet 4.aya inşallah...:44::44:yok canım sen kafayı yemedin. zaman geçtikçe insan bir umut arıyor. en ufak laf hemen umut oluveriyor insana.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Listeyi sürekli göz önünde bulundurmakda fayda var sanırım. Bugün sevgul34 arkadaşımıza dua edicez kızlaarr![]()
canım inşallah bebiştendir bu lekelenme.işler çok yoğun bugün, takip edemiyorum sizleri...benim lekelenmem devam ediyor. henüz kırmızıya dönüşmedi. hayretler içindeyim, sancım bir var bir yok...1,5 gün oldu. belki akşama ya da yarın sabaha gelirler...
gideyim de listeyi bulayım gerilerden, güzel haberlerimiz var anlaşılan cadıcuk?![]()
evet canım.Herşey umut oldu;"bu ay olcak" diye his geliyor,olmayınca umutsuzluk yağmur olup akıyor gözlerimden.3 aydır böyle.Bakalım kısmet 4.aya inşallah...:44::44:
canım inşallah bebiştendir bu lekelenme.![]()
inşallah canım inşallah. belki bu ay olmadı. ama diğer ay olur inşallah. ben nasip olursa diğer ay direk tüp bebek yumoşlara bağlı yada aşılama deneyeceğim.
fdeda cadicuk yoksa bu listede acaba listede olmayan hamile mi kaldı? yaw kafam karıştı:26:
canım ben de haftaya perşembe doktora gideceğim,randevu aldım ama gitgel yaşıyorum sürekli.gitsem mi gitmesem mi diye.Yanlış mı bu kararsızlığım;deneyeli 3 ay oldu.diğer yandan da belki demir eksikliği vardır,kist vardır,teşhis önemli deyip hevesleniyorum.Kafam karışık.:18::18::44::44:
Canım inşallah o tür durumlara başvurmadan kavuşurz..![]()