- Konu Sahibi minikgelin
- #29.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine bütün gün toplantıdaydım kızlar...gelemedim...sohbet dönmüş bugün maaşallaheski arkadaşlarım, hamile olduktan sonra gelmeyişlerine sitem etmişsiniz, sonuna kadar katılıyorum size...
herkes iyi okuduğum kadarıyla.. uzun uuzn yazmak isterdim ama çok yorgunum. kendinize iyi bakın, öptüm hepinizi
ayy canımsın sağol bebişim ben de sefiyomoohh maşallah kuzum gelmiyosun geldimide tam geliyosun valla hepimizi ayrı ayrı soruyosun seviyorum kısss seniii :)valla kuzum bu gidişlere dur diyoz diyoz ama kimse aldırış etmiyo ne yapalım hayıllısı ossun baakk kimler kimler doğum yapmış valla hiç haberimiz yok yaa ne üzücü
inşallah kendilerininde çocuklarınında sağlığı yerindedir.
senin için dua ediyom kıss inşallah yarın konserde yağmur yağmaz diye bugün hava kapalıydı hemen aklıma sen geldin inşallah yarında böyle olmaz dedim amaaaa gıcıkmıyım ney sınavını düşünmüyomda konseri düşünüyominşallah sınavda iyi geçer kuzum allah zihin açıklığı versin yarının çoookk güzel geçer inşallah bizede pazar günü fırsat bulursan neler oldu yazarsın artık
kkıısss bizim için hopla zıpla emi şeboyada selam süleee
iyi eğlencelerr kuzuuuummmmmmm
![]()
hoş geldin kuzum alışmıştım her sabah günaydın mesajlarına özledim ona göre
hamişlerimizden haberler sunmuşsun kuzum, evet esilamla ben de görüşmüştüm, sanırım pazar günü yavrusunu kucağına alacak
darısı da bizlere inş
ben geldimm ama film izlemek için müsadenizi alacağım eşim ayarlayana kadar bakayım![]()
yine bütün gün toplantıdaydım kızlar...gelemedim...sohbet dönmüş bugün maaşallaheski arkadaşlarım, hamile olduktan sonra gelmeyişlerine sitem etmişsiniz, sonuna kadar katılıyorum size...
herkes iyi okuduğum kadarıyla.. uzun uuzn yazmak isterdim ama çok yorgunum. kendinize iyi bakın, öptüm hepinizi
ayy canımsın sağol bebişim ben de sefiyomdualrın kabul oldu bacım bgn 22 derece vee güneşli
nasıl mutluyum anlatamam çok teşekkür ederim
sınavdan pek ümitli değilim çünkü çalışamadım ki
sınav 9.30 da birazdan çıkarız okul yakın işyerine,bgn işyerindeyim,sınavdan gelince yazarım inş.size bgn bilgisayarın biri boş
ayy canım sorma yaa valla ben de özledim sizleriallah esilaya kolaylık versin hayırlısıyla bir avazda kucaklasın inşallah
kızz izlediğin filmleri bizle de paylaş,ben çok severim film izlemeyi
hadi öptüm canımcım
![]()
dinlen kuzum bolca bizler iyiyiz sen hafta başında bomba gibi dön bizeyine bütün gün toplantıdaydım kızlar...gelemedim...sohbet dönmüş bugün maaşallaheski arkadaşlarım, hamile olduktan sonra gelmeyişlerine sitem etmişsiniz, sonuna kadar katılıyorum size...
günaydın yavru ceylanımohh missss.... misss gibi toprak kokuyorr özlemişim bu kokuyu :119: sabaha karşı çok güzel bir yağmur yağdı, sardunyalarımı da nasiplensin diye accık beklettim
güneş yok ama seviyorum sanki ben bu havaları...
evet kısa bir hava durumu raporundan sonraagüüünaayyydınnn
mutlu bir gün, şöyle lezzetli bir kahvaltı diliyorum hepimize kurt gibi açım da :26:
şöyle krepli, patatesli
![]()
kuzum friedmanım hemen sana da yazayım kürtajdan 1 hafta sonra malum kontorüne gittim, ki sende gitmişsindir parça varmı gibisinden temiz çıkmıştı. vajinal antibiyotik ve fitil kullandım o süreçte 10 gün onlar bitti. 2 adet döneminden sonra tekrar çağırmıştı doktorum malum geçen salı gitmiştim. smear testi tüm yapılması gerekenlere kandaki ultrasyondaki her şeye detaylıca baktı doktorum dün onların da sonucunu aldım normal çıkmış her şey yolunda dedi. çok güvendiğim biri oldu artık benim için doktorum herhalde bir şey olsa derdi diye düşünüyorum..
aklına rahim yapışıklığını getirme kuzum adet olmada sorun oluyormuş yapışıklıkta sanırım Allah vermesin. yani demem o ki çok ilgili biriydi ve onu gözardı etmezdi senin de için rahat olsun kuzum gebelik düşüncesi öncesi son kontrolümü yaptı işte ve ekimde düşünmeye başla dedi...
yazmıştım ya 5 günlük bir ilacım var her türlü bakteriyi vajinadaki temizleyen vücutla dost bir ürün dedi. istersen özelden yazayım sana adını. ve burada adını duymadığım yeni kullanılmaya başlanılan tavsiye edilen bir folik asitte verdi ona da başlayacağım bugün yarın istersen yazarım adını..
çok oldu hadiii kocamann öpüyorumm hepiinizi..
hadi gözün aydın kıııııııssssssssssss iyice eğlenayy canımsın sağol bebişim ben de sefiyomdualrın kabul oldu bacım bgn 22 derece vee güneşli
nasıl mutluyum anlatamam çok teşekkür ederim
sınavdan pek ümitli değilim çünkü çalışamadım ki
sınav 9.30 da birazdan çıkarız okul yakın işyerine,bgn işyerindeyim,sınavdan gelince yazarım inş.size bgn bilgisayarın biri boş
ayy canım sorma yaa valla ben de özledim sizleriallah esilaya kolaylık versin hayırlısıyla bir avazda kucaklasın inşallah
kızz izlediğin filmleri bizle de paylaş,ben çok severim film izlemeyi
hadi öptüm canımcım
![]()
Günaydın bizler iyiyiz seni sormalı sen nasılsın bakemGünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz![]()
Günaydın bizler iyiyiz seni sormalı sen nasılsın bakem![]()
iyiyim canım uykumm var sadece :)
git uyu bak bugünlerin iyi günler sonra ufaklık seni uyutmazda haaiyiyim canım uykumm var sadece :)
ben 4 5 saat sancı çektikten sonra uyutuldum kuzum alınırken bilmedim demek ki sen de gittin uyudun alındı geldin sancı çekmedin neden bana öyle yaptılar hala anlamıyorumdemekki sorunu anlamadım alttan verdilerse bilmiyorum canım ayık halimde yapılmadı çünkü. ağızdan da ben bir şey almadım.
hoşş geldin kuzum, bugün evinde şöyle bir dinlenirsin inş![]()
bacımm allah kolaylık versin işlerinde bgn dinlen iyice,kendine iyi bak,potansiyel anne![]()
Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz![]()
Günaydın kızlar....
nasılsınız,?*![]()
ben de iyiyim canım,bizde de iş yoğunluğu fazla bu aralar.bebek işini ertelemen inşallah senin için hayırlısı olacaktır.İnşallah Aralıktaki ilk denemenizde düşer rahmine bebeğin.günaydın, iş güç koşturuyorum ben tatlım sen nasılsın? bebek işini 1-2 ay erteledim ben. aralık da yeniden başlamayı düşünüyorum, kısmet bakalım
canım dinlenmemem lazım ya, biraz temizlik yapıyım. bana düzenli gelicek teyze bakmaya bebek bulmuş galiba. öyle olunca gelmicek. bugün biraz koltuk silsem çook iyi olacak, neyle de silsem acaba loc mu kullansam sizce?
canım iş yapmam lazım, biraz temizlik yapıcam, sonra da annemle biber közlicez biraz inşallah