Sabredenler Kulübü 2012 :)

canımıniçi keşke bir doktora gitseydin düşük falan mı yapıyorsun acaba :26:

ya sorma bundan da korkuyorum zaten ama normalde bat bugün-yarın yani doktora da gitsem pek ilgilenmez sanki. yani "düşük" sayılmaz belki de. kırmızılar gelmeden bir kaç gün daha böyle devam ederse, gidicem doktora. sen nasılsın asıl? neelr hissediyorsun?

listeyle ilgilenen kimdi fdeda sen miydin canım?

ben hamilelik listesiyle ilgileniyorum, dua listemizi sanırım fermi yapıyordu

Tamam balım napalım biz de kocan evde olmayınca görürüz seni

Geçmişi okudum geldim :118: alemsiniz kızlar huni muhabbeti sabah sabah güldürdü beni :1 : Aleyyynaaa canım çok çok çok mutlu oldum senin hamiş haberini görünce Allah tamamına erdirsin canımmm

derhal bulun fermiyiii banaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

canlarım yaaa
bana bir yol gösterin, ben kan tahlilini nerede yaptırabilirim?
çok halsizim, betim benzim atmış durumda sancım ve akıntım yine kesildi. gidip bir kan mı versem diyorum?

canlarım yaaa
çok halsizim, betim benzim atmış durumda sancım ve akıntım yine kesildi. gidip bir kan mı versem diyorum?

canım bu durumun normal gibi durmuyor düşük olma ihtimali güçlendi bende acil de yaptırabilrisin ben orda yaptırmıştım bikaç defa..Hadi hayırlısı kuzum inş. bişeyin yoktur bebişin vardır da sağ salim annesine tutunmuştur canım...

canlarım yaaa

annem sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ki en yakın sağlık kuruluşuna git ne biliyim maddi sorun yoksa özel bir kliniğe git tahlil iste

canlarım yaaa

canım benim kan tahlili hastanede yaptırabilrsin,yakınlarında özel poliklinik varsa,ordan da yardımcı oluyolar.Hadi yaptır da içindeki kuşku sona ersin mutlulukla inşallah.

uff ya korkuyorum ben, neden böyle oldu
doktorumu aradım, doğumdaymış
ama kliniğe gidip kan mı versem?

annem sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ki en yakın sağlık kuruluşuna git ne biliyim maddi sorun yoksa özel bir kliniğe git tahlil iste

ankaradayım canım ya, devlet memuruyum,işteyim de ne yapsam bilemedim. normalde gittiğim özel klinik yapıyormuş ama uzak biraz. devlet hastanesi acile gitsem de nasıl olur bilemedim hemen veririler mi ki? buralarda acillerde çok kalabalık oluyor.

uff ya korkuyorum ben, neden böyle oldu
doktorumu aradım, doğumdaymış
ama kliniğe gidip kan mı versem?

bebekim onumu yapsam bunumu yapsam diye güzel aklını meşgul edeceğine ya bismillah de çık yola en yakın hastane poliklnk ne varsa yaptır testini sonucu al stresden arın güzelimmm

Ben hala inanamıyorum kasıklarım ağırıyor ara ara şiddetleniyor gidiyorum durmadan lavoboya bakıyorum adet mi olacağım diye telefonla öğrendim ya tahlili gözümle görmedim ondan acaba bir yanlışlık var mı yanlış mı anladım acaba diye düşünüyorum ama 2 kere tekrarlattırdım 50.68 dedi adam yanlış anlamamışımdır dimi

Geçmişi okudum geldim :118: alemsiniz kızlar huni muhabbeti sabah sabah güldürdü beni :1 : Aleyyynaaa canım çok çok çok mutlu oldum senin hamiş haberini görünce Allah tamamına erdirsin canımmm

Amin teşekkür ederim tatlım eğer bir yanlışlık yoksa gerçekten hamileyim sanırım

ne halveti bacım. kırmızılar maşallah şakır şakır. halvet malvet yok. dükkan kapalı 5 gün
tükan 5 gün sonra açılınca çalışmalalara başlarsınız artıkın.

Arkadaşlar listeyle kim ilgileniyo beni de ekler misiniz listeye Bat 18 Ocak
Canım malesef benim de 4yıl hiç hamilelik yaşamadım .Hayırlısı bakalım...

Canım madem hamilelik listesi sen de beni de eklermisin adım esra bat 18 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…