Sabredenler Kulübü 2012 :)

aynen canım,rahat edemiyoruz ama benim eşim de ,belki yıkanınca gider diyo yavrular:1::1:
Ama Allah affetsin,çok güzel birşey için yapıyoruz,bazen içimden "yıkanmadan yatmak zorundayım,belki su kaçar,sıcak su öldürürmüş spermleri " fln.O yüzden de korkuyorum tutmaz diye.Korktuğum yıkanmadan da geldi başıma gerçi.tutmuyor aylardır:9::9:

aynen cnm aylaaaarrrr oldu tutmuyor ama yıkansakta vıcdan azabı cekıyoruz işin garibi yıkanmasakta en azından elımızden gelenıı yapıyoruz ne diyim

aynen cnm aylaaaarrrr oldu tutmuyor ama yıkansakta vıcdan azabı cekıyoruz işin garibi yıkanmasakta en azından elımızden gelenıı yapıyoruz ne diyim

evet canım;Allah görüyor,inşallah bu mazuratımız geçerli bi durumdur.:18::18: Allah'ın dediği gün oluyor,yatmaya,kalkmaya,yıkanmaya bakmıyor gerçi.:26::26:

canlarım herkes burdayken gitmek zor gelıyor ama gidem de yemek yapam misafircikler gelir birazdan yemeklerim hazır olsun öpüyorum hepinizi çalışmalarınız boş cıkmaz inşallah cadım sende yorma kendını dikkat et :54: benı unutmayın p.tesi kesin dönuş yaparım aranıza

Ben bu yikanmama olayina inanmiyorum cunku ben ilk hamileligimde olursa olur diye dusunerek yaptim ve hamile kaldim hicte bilmiyordum banyo yapma ayagini dik kur uygula gibi seyleri

Ve emin olun benim kendi annemde kayinvalidemde bu tur seyleri duymamislar ve onlar banyo yapilmadan olmaz dusuncesindeler calismadan once ve sonra banyo yapiyorlar oyle gormusler cunku ve masaallah birini 5 cocugu digeri ise 3cocuk annesi

Bence hersey kafada bitiyor ve nasip isi millet korunurken hatta iliskiden sonra hemen wc gitme yontemiyle hamile kaliyor
Benim en yakin isbatim teyzem korundu ve banyosunuda ihmal etmzdi

Ammmaaa enistemin masallahi var herzaman kendisine bakar vitaminli yiyecekler hele kendi faydali kurler yani karisimlar yedi sigara kullandigi icin ama faydasi cocuk olmasina yaradi heheeee

Ben bu yikanmama olayina inanmiyorum cunku ben ilk hamileligimde olursa olur diye dusunerek yaptim ve hamile kaldim hicte bilmiyordum banyo yapma ayagini dik kur uygula gibi seyleri

Ve emin olun benim kendi annemde kayinvalidemde bu tur seyleri duymamislar ve onlar banyo yapilmadan olmaz dusuncesindeler calismadan once ve sonra banyo yapiyorlar oyle gormusler cunku ve masaallah birini 5 cocugu digeri ise 3cocuk annesi

Bence hersey kafada bitiyor ve nasip isi millet korunurken hatta iliskiden sonra hemen wc gitme yontemiyle hamile kaliyor
Benim en yakin isbatim teyzem korundu ve banyosunuda ihmal etmzdi

Ammmaaa enistemin masallahi var herzaman kendisine bakar vitaminli yiyecekler hele kendi faydali kurler yani karisimlar yedi sigara kullandigi icin ama faydasi cocuk olmasina yaradi heheeee

HAKLISIN CANIM..Olan oldu,önümüze bakacağız artık bu konuda.Az önceki mesajımda dediğim gibi,Allah'ın dediği gün oluyor,yatmaya,kalkmaya,yıkanmaya bakmıyor gerçi.

Evet dogru arkadasim aynen seninde dedigin gibi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin Insaallah

Ben cikiyorum kizlar Yine gorusuruz

Dualarda bulusmak dilegi ile dualarinizi eksik etmeyin

Cunku bir baskasina dua edenin duasi daha makbul ve ayni zamanda kendi icinde gecerlidir opuldunuz

Bugunki dualar

AYSEYE.
Allah kabul etsin amiiiiiiiiin
Insaallah

yavaş yavaş alışıyorum, kırmızıların gelmesini kabulleniyorum..henüz ağrım falan yok, çok da yoğun değil kırmızılar, inşallah çoz uzamadan biter de yine başlarım çalışmlara.. acaba incir kürü yapsam mı bu ay? yapan var mı aramızda?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bişi sorucam size benim vajina içinde pembe kabarcıklar vrdı ve beyaz katı kokusuz akıntım oluodu dr gittim enfeksiyon kaptıgımı söyledi ilac verdi 3 gün önce de regl olmam gerekiyodu ama olmadım test yaptım az önce negatif cizgisi cok belirgin ve net digeri ise acık renk silik cıktı.. ama bi hafta öncede ilişki sırasında kanamam oldu ben regl oldum sandım ama devamı gelmedi acaba ilaclardan kaynaklıımı regl gecikti fitil ve antibiyotik kullanıorum yada hamilemiyim ?

tatlım nie hala doktora gitmedinki :53: gidemedinmi yoksa imkanları zorla hemen git canım belirtilerimi yazdım canım az önce günüm geçtikten sonrada göğüslerimde çok belirgin damarlar çıktı akıntımda arttı biraz daha ama bugun ağrım batma falan yok şimdilik :37:

fırsatım olmadı canım hemde gecikme yaşadığım için daha önceden bi hafta beklemek istedim açıkçası.
bu hafta sonuda adet olmazsam gitçem inşallah en azından sorun ne onu anlayalım.
benimm bugün karnımda ağrı var zaten bu akşama hastalanırım kesin neyse dediğim gibi hayırlısı olsun çok saol ilgin için sağlıcakla kucağına al inşallah beişini:))

yavaş yavaş alışıyorum, kırmızıların gelmesini kabulleniyorum..henüz ağrım falan yok, çok da yoğun değil kırmızılar, inşallah çoz uzamadan biter de yine başlarım çalışmlara.. acaba incir kürü yapsam mı bu ay? yapan var mı aramızda?

Canım ben yaptım. Yumurtlamayı artırdığı ve bünyende farklı çalışmalar oluşturduğu kesin bencede. Yalnız ben ilk bu ay yapmıştım ve hâla beklemedeyim bildiğin gibi. :)) h.sonuda gelmezse p.tesi kan tahlili.. Eşim içinde keçiboynuzu kürü yaptım.

arkadaşlar merhaba bişi sorucam size benim vajina içinde pembe kabarcıklar vrdı ve beyaz katı kokusuz akıntım oluodu dr gittim enfeksiyon kaptıgımı söyledi ilac verdi 3 gün önce de regl olmam gerekiyodu ama olmadım test yaptım az önce negatif cizgisi cok belirgin ve net digeri ise acık renk silik cıktı.. ama bi hafta öncede ilişki sırasında kanamam oldu ben regl oldum sandım ama devamı gelmedi acaba ilaclardan kaynaklıımı regl gecikti fitil ve antibiyotik kullanıorum yada hamilemiyim ?

Dr.a gitmene sebep olan enfeksiyndan haberim yok cnm malesef. Hiç yaşamadım. İnşallah biranönce şifa bulursun. Ama testte ikinci çizgin silik çıktıysa tekrarla bence :))) hayırlısı olsun.

tık tık tıııııık kimse yok muu yaa ben çok sıkılıyoruumm :( :(

Giremedimki birtürlü K.K. çalışma yapıyoordu sayfalarda diye :))

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet ya çalışma olduğu için ben de giremedim. O sıra dertliydim azcık dert yanacaktım Allahdan mıdır nedir birşey yazamadım :1: sonrada eşim rahatlattı biraz şuan iyiyim :9:

evet canım ya konuşamadık...

regl oldum ama yine de akşam sonucumu öğrenip, doktora da lekelenmeleri sormak için kliniği aradım, bana söylenen saatte. doktorlar çıkmış, hemşireler çıkmış :47::47::47: bu nasıl iş dedim ya, ya acil bir durumum olsaydı!! acaba doktorumu mu değiştirsem. Ankarada olan kimse var mı arkadaşalr ya? Bana bir doktor önerseniz?

evet ya çalışma olduğu için ben de giremedim. O sıra dertliydim azcık dert yanacaktım Allahdan mıdır nedir birşey yazamadım :1: sonrada eşim rahatlattı biraz şuan iyiyim :9:

canıımmcıım haydi neşeleneliimm :54: :66:

burcun nedir mesela canım biraz burçlardan bahsedelim hhıımmm :54:

Back
X