Sabredenler Kulübü 2012 :)

Seninle olmamak değilde, yorgunluktur heralde cnm. Bazen oluyor öyle takma bence. Bende öyle zamanları farkettiğimde red cvp almamak için yanaşmam bile :) 2 denemeyle çark yaparım.

ne biliyim canım işte, birikim bendeki...biz bir dönem bunları çok yaşadık. hormon düşüklüğü vardı eşimde. bir süredir ilaç kullanıyor, daha iyiydi, artık böyle reddelişleri yaşamaya gücüm yok pek. gidip erkenden yatıcam herhalde, biraz kitap okur uyurum...

anormal derecede moralim bozuk yumurtlamıyorum 17. gün tık yok:43::43::43:

Canım belki test yanlıştır.
Bu ay 1 yıl olacak cnm

Canım o zaman hiç bekleme derim bak ben de senin gibi 1 yıl öylesine bekledim.Sonra eşimin sperm sonuçları bi geldi 0 . Doktor çocuğunuz olmaz dedi.Şok geçirdik.Ameliyat oldu onu bekledik.Sonra ben de birşeyler çıkarttılar polip falan var ameliyat dediler.Derken 4 yıl oldu nerdeyse.

Aleyküm selam güzellik:3:
nslsın bakim fıstık adetin agrılı oluyomu:)

hoşgeldin minikgelin :3:
hoşbuduk bebegim nslsın:)

yav deli etcek bu deli garı beni:) bacım azcık yumurtlama topigni oku23-24-26 da yumurtlayanlar var... ovlasyon testini daha ilk kez kullanıyorsun kendini tanıycaksın.. önümüzdeki ay niye olmadı dersin bu ay erken bunu demen için..bideegr ovulasyon olmassa sen testi yalnış kulanmışsın gün içinde çok sıvı almıssın bide iki saat bekleyi test yaomıssın yanlış çıkar test

yav deli etcek bu deli garı beni:) bacım azcık yumurtlama topigni oku23-24-26 da yumurtlayanlar var... ovlasyon testini daha ilk kez kullanıyorsun kendini tanıycaksın.. önümüzdeki ay niye olmadı dersin bu ay erken bunu demen için..bideegr ovulasyon olmassa sen testi yalnış kulanmışsın gün içinde çok sıvı almıssın bide iki saat bekleyi test yaomıssın yanlış çıkar test
yavrum bana da ovulasyon oldu bitti gibi geliyor neden dersen çok sıvı almanın etkisi varsa eğer ons-dandır çünkü akıntılarım değişmeye başladı eggwhite değil artık pürtüklü oldu. yarında yapıcam test başka yapmıycam

hoşgeldin minikgelin :3:
Canım ben neden sana mesaj atamıyorum anlamadım.Acaba özel mesajın bir limitimi var.Tıklıyorum sadece sayfa yenileniyor.

Canım daha pembe aşamadayım. Ayrıca sağ tarafımda bir batma var. Safra kesesi ne taraftaydı. Sanki bişey şişmiş de batıyor gibi.

yavrum bana da ovulasyon oldu bitti gibi geliyor neden dersen çok sıvı almanın etkisi varsa eğer ons-dandır çünkü akıntılarım değişmeye başladı eggwhite değil artık pürtüklü oldu. yarında yapıcam test başka yapmıycam
benim pürtüklü başlıyooo sonra iki gün yumura akı oluyor sonra tekrar pürtüklü oluyordu.. şimdi yumurta akından sonra kupkuruyummmm bu ayda böle oldu..her a bi önceki gibi olcak diye bi şarta yok.. sen şid sakin ol bu ayın sonuna kdr bekleeee eger adet olursan 3. gün doktora git muayene daha iyi oluyor yumurta kontrolunde... güzel muayene olursun şimdi sakin ol tammamı testlerine devam ett:)

Canım ben neden sana mesaj atamıyorum anlamadım.Acaba özel mesajın bir limitimi var.Tıklıyorum sadece sayfa yenileniyor.

Canım daha pembe aşamadayım. Ayrıca sağ tarafımda bir batma var. Safra kesesi ne taraftaydı. Sanki bişey şişmiş de batıyor gibi.

benim pembe aşaması 2-3 saat oluyor sonra kana dönüyor...safra kesesi migdenin arkasında bacım:) benim o batmalar adet zamanımda bide adet bitimimden yumurtlama zamanına kdr oluyor.. adet olurken acaip kasık batması oluyor bende acaba diyorum adet olurkende yumurtluyormuyummm

slm güzellikler:)

Hoşgeldiiinn :)

Evet aynen 17. güne kadar yumurtlama oldu bitti ya da olmadı diye birşey yok. Adete 1-2 gün kala hamile kalanlar var benim bildiğim. Sıkma kendini.

ben yatıyorum kızlar...halveti olanlara bol şanslar :1::1: herkese iyi uykular diliyorum...

İyi geceler cnm grşrz.

Canım belki test yanlıştır.

Canım o zaman hiç bekleme derim bak ben de senin gibi 1 yıl öylesine bekledim.Sonra eşimin sperm sonuçları bi geldi 0 . Doktor çocuğunuz olmaz dedi.Şok geçirdik.Ameliyat oldu onu bekledik.Sonra ben de birşeyler çıkarttılar polip falan var ameliyat dediler.Derken 4 yıl oldu nerdeyse.

O y demie ya. Bu ay reglimin 5. günü artık önümüzdeki ayda yoksa bebiş haberi zaten gidecektim 3.güne ayarlıyım bari. Eşimede bu ay yapalım. Doğru söylüyorsun. Bu ay olur, bakalım varmı, hadi önümüzdeki aya derken geçiyor işte bak gitti bir yıl.

benim pürtüklü başlıyooo sonra iki gün yumura akı oluyor sonra tekrar pürtüklü oluyordu.. şimdi yumurta akından sonra kupkuruyummmm bu ayda böle oldu..her a bi önceki gibi olcak diye bi şarta yok.. sen şid sakin ol bu ayın sonuna kdr bekleeee eger adet olursan 3. gün doktora git muayene daha iyi oluyor yumurta kontrolunde... güzel muayene olursun şimdi sakin ol tammamı testlerine devam ett:)

benim pembe aşaması 2-3 saat oluyor sonra kana dönüyor...safra kesesi migdenin arkasında bacım:) benim o batmalar adet zamanımda bide adet bitimimden yumurtlama zamanına kdr oluyor.. adet olurken acaip kasık batması oluyor bende acaba diyorum adet olurkende yumurtluyormuyummm

Yaa bana ilk defa oldu böyle.Zaten batmalarda 2 ay ilaç kullandım o zaman oldu.Onun öncesinde yumurtlama zamanı ben gayet rahat geçirirdim.A şimdi baktım da birşey yok yarına sökse de kafam da soru işareti kalmasa bari.Kırmızılar gelene kadar yine de bir umut oluyor işte naparsın:35:

Evet aynen 17. güne kadar yumurtlama oldu bitti ya da olmadı diye birşey yok. Adete 1-2 gün kala hamile kalanlar var benim bildiğim. Sıkma kendini.

İyi geceler cnm grşrz.

O y demie ya. Bu ay reglimin 5. günü artık önümüzdeki ayda yoksa bebiş haberi zaten gidecektim 3.güne ayarlıyım bari. Eşimede bu ay yapalım. Doğru söylüyorsun. Bu ay olur, bakalım varmı, hadi önümüzdeki aya derken geçiyor işte bak gitti bir yıl.

İnan 4 yıl nasıl geçti anlamadık:50:

hoşbulduk cnm bnm:)
Yaa bana ilk defa oldu böyle.Zaten batmalarda 2 ay ilaç kullandım o zaman oldu.Onun öncesinde yumurtlama zamanı ben gayet rahat geçirirdim.A şimdi baktım da birşey yok yarına sökse de kafam da soru işareti kalmasa bari.Kırmızılar gelene kadar yine de bir umut oluyor işte naparsın:35:

öle cnm öle bilirm o duyguyu ilk günnn acaba yerleşme kanamasımı diye bende sürkeli kuruyorum kafamdaaa ama çok sürmedne foşur foşur oluyorum::(

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün minikgelin ve sinhus (sinem)arkadaşlarımızın dua günü.

toksoplazma için ilaç vermişti doktor belki testleri o da etkiliyordur yarın sabah içmiycem bakalım ne çıkacak

Back
X