- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.301
selamün aleyküm kızlarr.hayırlı cumalarr
Aleyküm selam canım nerelerdesin sen ne zamandır yoksun.
N'oluyo kız bizim bu kocalara..
günaydııınn yavru ceylanlarıımmm
sanırım beni takan yok iyi sohbetler
kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl?
aleyküm selam canımm sanada hayırlı cumalar.selamün aleyküm kızlarr.hayırlı cumalarr
sevgul34,sinhus ve diğer arkadaşlarım güzel dualarda bulunmuşsun rabbim sizlerden de razı olsun yaptığım birşey yok gönüllerimiz birbirine bağlı çok şükür ondan herşeydaha tatlı ve güzel görünüyor bizlere rabbim hepimizin gönlndekini tez zamanda hayırlısı ile şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip etsin bizlere.
Ciceklara inşallah istediğin olur canım emeklerin boşa gitmez.
selamün aleyküm kızlarr.hayırlı cumalarr
canım cok giremiorum ders calısıorum acıktan işletme :) sınavlar yaklastı.. zabıt katipliğine falan da gireyim diroum ama zor galiba yinede calısmaya calısıorum işte
aleyküm selam günaydın kız sana da hayırlı cumalar:) naber nasılsın? nasıl gidiyor? bn de seni merak ediyodum,sınavlara çalışıyomuşsun bn de öle bu ara iyice asılmaya başladım malum sınav yaklaşıyo? senin illk senen mi? bn büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum bu 2. ve son senemallahım inşallah bu senede sağ salim geçmeyi nasip eder,hepimize inşallah tez zamanda aratmadan meleklerimizi de yollar
ovulasyon testini kinler yapıyordu aramızda? ben de pazartesi yapmaya başlayacağım da, günün hangi saatinde yapsam iyi olur acaba bilen var mı?
aleyküm selam günaydın kız sana da hayırlı cumalar:) naber nasılsın? nasıl gidiyor? bn de seni merak ediyodum,sınavlara çalışıyomuşsun bn de öle bu ara iyice asılmaya başladım malum sınav yaklaşıyo? senin illk senen mi? bn büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum bu 2. ve son senemallahım inşallah bu senede sağ salim geçmeyi nasip eder,hepimize inşallah tez zamanda aratmadan meleklerimizi de yollar
ovulasyon testini kinler yapıyordu aramızda? ben de pazartesi yapmaya başlayacağım da, günün hangi saatinde yapsam iyi olur acaba bilen var mı?
cnm ben hiç kullanmadım ama duyduğum kadarıyla sabah yapman senin için en iyisi olur..çünkü testten önce en az 2 saat sıvı almaman gerekiyormuş..
günaydın kızlaaaarrr
günaydın renkdaşımmm
valla bu sorunun ana muhatabı minikgelin canım..
onun uzmanlık alanına giriyor bu soru...
birazdan gelir herhalde.
bende de büyük gün yarın..
Allahım aratmasın hiçbirimize(amin)
iyyim canım çok şükür inş. sende iysindir.ben halkla ilişkiler ön lisans mezunuyum işletmeye kayıt yaptırdım 3. sınıfım.hayırlısıyla geceriz inş. valla 250 lira yatırdık.eşimde 500 küsür yatırdı.750 liraya eve neler alınırdı valla bi de gecemezsem o zaman mahfoldurum :) bebek calısması gecen ayki kadar sıkı değil bu ay.hatırlarsın idrar yollarımda enfeksiyon var die ben hap kullandım 3-5 tane.korkuom onun zararı olursa die.olursa olur die yapıoruz ama cok caba göstermiorum :) hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?