Sabredenler Kulübü 2012 :)

sevgul34,sinhus ve diğer arkadaşlarım güzel dualarda bulunmuşsun Rabbim sizlerden de razı olsun yaptığım birşey yok gönüllerimiz birbirine bağlı çok şükür ondan herşeydaha tatlı ve güzel görünüyor bizlere Rabbim hepimizin gönlndekini tez zamanda hayırlısı ile şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine nasip etsin bizlere.
ciceklara inşallah istediğin olur canım emeklerin boşa gitmez.

Aleyküm selam canım nerelerdesin sen ne zamandır yoksun.

canım cok giremiorum ders calısıorum acıktan işletme :) sınavlar yaklastı.. zabıt katipliğine falan da gireyim diroum ama zor galiba yinede calısmaya calısıorum işte

kızlar işlerim yoğun;yazdıklarınıza yetişemiyorum;sürekli çevrimiçi duruyorum ben,hani burdaymışım da yazmıyormuşum gibi duruyor,yanlış anlaşılma olmasın...bilginize...

N'oluyo kız bizim bu kocalara..

sorma ne biliyim ya, bütün duygu patlamalarını, hotmon çalkantılıarını biz yaşıyoruz, tribi onlar atıyor, anlamadım gitti

günaydııınn yavru ceylanlarıımmm

günaydın

sanırım beni takan yok iyi sohbetler

ya niye küstün ki şimdi, ben yeni gördüm seniii :26::26:

kızlar günaydın nasılsınız keyifler nasıl?

günaydın tatlım, iyi olmaya çalışıyoruz işte, çok şükür...yarın sabah k.valdeye gideceğiz, bir gece kalmaya. haftasonu gelemem artık buralara, listemizi güncel tutun

yaaaaa inanamıyorum yaaaaaa 530. sayfada takıldım kaldım ileriyi göremiyorum sayfalar açılmııyp offff

selamün aleyküm kızlarr.hayırlı cumalarr
aleyküm selam canımm sanada hayırlı cumalar.
Bu kadar boş bırakma burayı ama arada gir bi selam ver bari :))

inşallah canıımmm inşallah ağzın bal yesin inşallah

selamün aleyküm kızlarr.hayırlı cumalarr

canım cok giremiorum ders calısıorum acıktan işletme :) sınavlar yaklastı.. zabıt katipliğine falan da gireyim diroum ama zor galiba yinede calısmaya calısıorum işte

aleyküm selam günaydın kız sana da hayırlı cumalar:) naber nasılsın? nasıl gidiyor? bn de seni merak ediyodum,sınavlara çalışıyomuşsun bn de öle bu ara iyice asılmaya başladım malum sınav yaklaşıyo? senin illk senen mi? bn büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum bu 2. ve son senem allahım inşallah bu senede sağ salim geçmeyi nasip eder,hepimize inşallah tez zamanda aratmadan meleklerimizi de yollar

günaydın tatlım, iyi olmaya çalışıyoruz işte, çok şükür...yarın sabah k.valdeye gideceğiz, bir gece kalmaya. haftasonu gelemem artık buralara, listemizi güncel tutun[/QUOTE]

sanırsam ben kurtuldum kayınvalde ziyaretlerindem:) kayınpedere fena halde bozuğum eşim de bunu biliyor ve hiiç gidelim fln demiyor en son bayramda gitmiştik :) kayınvaldeme zaten gıcığım bebek olaylarından dolayı o yüzden ohhh kafam rahat.....buarada bende olmayabilirim birkaç gün yarın yalovaya gitme durumum var:)

konuya cevap ver dediğim zaman aşşa taraftan okuyabiliyorum yazılanları en iyi çıkayım ben sonra girerim o zamanada düzelir bu bilgisayar inşallah hadi öptüm sizleri.
tsemavi canım allah kolaylık versin zoorr bilirim ben de aöf den okuyorum son yılım şükür maliye inşallah katiplik olur canım.
egemn inşallah sen de bitirirsin bu yıl takılmadan valla ne yalan söyleyeyim aöf den okumak örgünden daha zor geliyor bana allahım bizlerin yardımcısı olsun.
Herkesi öptüm hayırlı cumalar duada buluşalım

kızlar kolay gelsin size yaa açıköğretim çok zor bilirim..allah kurtarsın sizi biran önce :))

ovulasyon testini kinler yapıyordu aramızda? ben de pazartesi yapmaya başlayacağım da, günün hangi saatinde yapsam iyi olur acaba bilen var mı?

ovulasyon testini kinler yapıyordu aramızda? ben de pazartesi yapmaya başlayacağım da, günün hangi saatinde yapsam iyi olur acaba bilen var mı?

cnm ben hiç kullanmadım ama duyduğum kadarıyla sabah yapman senin için en iyisi olur..çünkü testten önce en az 2 saat sıvı almaman gerekiyormuş..

iyyim canım çok şükür inş. sende iysindir.ben halkla ilişkiler ön lisans mezunuyum işletmeye kayıt yaptırdım 3. sınıfım.hayırlısıyla geceriz inş. valla 250 lira yatırdık.eşimde 500 küsür yatırdı.750 liraya eve neler alınırdı valla bi de gecemezsem o zaman mahfoldurum :) bebek calısması gecen ayki kadar sıkı değil bu ay.hatırlarsın idrar yollarımda enfeksiyon var die ben hap kullandım 3-5 tane.korkuom onun zararı olursa die.olursa olur die yapıoruz ama cok caba göstermiorum :) hayırlısı inş.

günaydın kızlaaaarrr
günaydın renkdaşımmm
valla bu sorunun ana muhatabı minikgelin canım..
onun uzmanlık alanına giriyor bu soru...
birazdan gelir herhalde.
bende de büyük gün yarın..
Allahım aratmasın hiçbirimize(amin)

cnm ben hiç kullanmadım ama duyduğum kadarıyla sabah yapman senin için en iyisi olur..çünkü testten önce en az 2 saat sıvı almaman gerekiyormuş..

hımmm,işe gitmeden yapıyım o zaman...

ona sorıyım o zaman ben, sen yarın doktora gidicektin dimi? iğne içindi sanırım

Canlarım herkese selammm herkese hayırlı cumalar yemeğe çıkıcam öncesinde hepinize selam vermek istedim görüşmek üzere şekerler

bnce de aöf örgünden daha zor,iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar bzm de bu ay geçen ayki kadar sıkı olmadı çalışma,canım ne zaman isterse o zman yaptım çünkü ne yaparsak yapalım mevlam ol demeden olmaz..hapı kullanalı bayaa oldu ama yaa heralde bi zararı olmaz.rabbim gönlümüze göre versin inşallah

ay hatunlar sıkıldım ben yaaa...hadi bir konu açıp konuşalım, ne olabilir bilemiyorum, düşüniyim biraz. sizin bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…