Sabredenler Kulübü 2012 :)

canm benim neden öyle yapıyo acaba?Anlam veremedim ama psikolojik problemi var sanırım,çocuğunu herkesten kıskanıyor mu acaba? Kimse onu benm kadar sevemez,kimse öpemez fln diye mi dşünyor,paylaşamıyor sanırım.

ah kuzum duydun sesimi, evet sanırım öyle yapıyor ama neredeyse 7 aylık olacak bebk, ne zaman düzelicek bilmiyorum. kendi ailesi buradayken onların kucağındaydı ama sürekli...ne biliyim ya işte. yazık abime de üzülüyorum, eşi bebkten sonra boşladı onu da, zaten kocasına çok düşkün bir kadın değildi...Allah sonlarını hayır etsin

hatunlar neşeli havayı biraz bozucam ama dertlendim biraz yazmak istedim. benim 6 aylık bir yeğenim var ve yengem doğumdan sonraki sendromu hala atamadı gibi. abimle sorunları var, aslında çocuktan önce de vardı. anlatmıyorlar ama dışarıdan mursuz bir evlilikleri olduğu çok belli. yengen bebiş konusunda çok hassas, ilk aylar biz de hak verip pek öpüp koklamıyorduk. şimdi 6 aylık ama inanın hala hiç öpmüyorum. yengem kucağıma almama falan birşey demez ama, mesela babamın yani bebişin dedsinin sevmesinden hoşlanmıyor resmen. ya da büyük dedesinin. onlar varken uyutuyor, öteki odada oyalıyor ya da suratı asılıyor. yazık öyle üzülüyorum ki ben de, babam bayılır çocuklara, hele torunu için ölür tahmin edersiniz ki ama adamın içinde kalıyor hep. bi bebeğim olsun, şöyle 3-4 aydan sonra vallahi iki dedesi de nasıl istiyorsa öyle sevdiricem, tabi ki ellerini yüzlerini yıkadıktan sonra :1::1:

cnm k.bakma bunlar buldum mu buldumcuk oluyorlar ve ben hakıkaten öyle insanlara sinir oluyorum benımde bir arkadaşım var şimdi kızı 8 aylık ya arkadaşım cok iyi biri ama bebiş konu olunca herkesten sakınıyor benımde kızı sevesım gelmıyor bu sefer diyokı kızımı sevmedın hiç teyzesı gerci benim arkadaş kaynana kayınpedervs. kısacası eşinin ailesinden daha cok sakınıyor değil onlar ellemek eşi telde agu seslerini dinletmesınden bile sakınıyor düşün bende diyorum yapma cnm o senın kdr eşinin de cocuğu ve senın ailenın torunu kadar onlarında torunu bırak sevsınler diyorum bana cnm çocuğun olunca anlarsın diyo ne diyim ben daha çocuğum yok anlayamıyorum

ah kuzum duydun sesimi, evet sanırım öyle yapıyor ama neredeyse 7 aylık olacak bebk, ne zaman düzelicek bilmiyorum. kendi ailesi buradayken onların kucağındaydı ama sürekli...ne biliyim ya işte. yazık abime de üzülüyorum, eşi bebkten sonra boşladı onu da, zaten kocasına çok düşkün bir kadın değildi...Allah sonlarını hayır etsin
canım yengen eşiyle anlaşamadığı için belki onun ailesiyle- yani sizinle- de ilgilenmek,çocuğuyla ilgilenmenizi istemiyordur.onun mücadelesi bebeği ve kendi ailesi herhalde.biz öyle yapar mıyız acaba diye düşündüm şimdi.O kadar acımasız olamam herhalde,her ne kadar soğuk kanlı dursam da.

cnm k.bakma bunlar buldum mu buldumcuk oluyorlar ve ben hakıkaten öyle insanlara sinir oluyorum benımde bir arkadaşım var şimdi kızı 8 aylık ya arkadaşım cok iyi biri ama bebiş konu olunca herkesten sakınıyor benımde kızı sevesım gelmıyor bu sefer diyokı kızımı sevmedın hiç teyzesı gerci benim arkadaş kaynana kayınpedervs. kısacası eşinin ailesinden daha cok sakınıyor değil onlar ellemek eşi telde agu seslerini dinletmesınden bile sakınıyor düşün bende diyorum yapma cnm o senın kdr eşinin de cocuğu ve senın ailenın torunu kadar onlarında torunu bırak sevsınler diyorum bana cnm çocuğun olunca anlarsın diyo ne diyim ben daha çocuğum yok anlayamıyorum

rabbim benim böyle yapmama izin vermesin ya bebeğim olunca ne diyim... bebek annenin değil ki sadece, tabi ki annenin hakkı çoktur ama babanın ailesini yabancı görmek ne kadar yanlış.kaldı ki benim babam bebeğe zarar vericek birşey yapmaz ki, bilgisiz değil bu konuda. bir hatası olursa birinin uyarılır, ben de hijyen konusunda katıyımdır. ya da ne biliyim aileler yerini bilmeli, ben de işime karışılsın benen fazla sahiplenilsin istemem ama bunu kendi ailem için de istemem...ayrım yapmamak lazım. abim inançlı biridir, Allah korkusu vardır, diilinde dua vardır, yengem bunlardan da uzak biraz...ne diyim rabbim doğru yola iletsin, aklı selim düşünmesini nasip etsin. Bebek tabi insan gözünden sakınır ama adamına göre farklı tutum olmamalı. Atıyorum babam dışardan gelip direkt sevmeye çalışırsa uyarsın, elini yüzünü yıka desin falan ama o kadar da sakınnmasın bebeği...

tospikim benim, yeğenim de bir tatlı ki :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: öpmeden nasıl durabiliyorum bir ben bilirim

canım yengen eşiyle anlaşamadığı için belki onun ailesiyle- yani sizinle- de ilgilenmek,çocuğuyla ilgilenmenizi istemiyordur.onun mücadelesi bebeği ve kendi ailesi herhalde.biz öyle yapar mıyız acaba diye düşündüm şimdi.O kadar acımasız olamam herhalde,her ne kadar soğuk kanlı dursam da.

yok cnm yapılırmı yapılmaz bence ben kıyamam genede yazık onlarada senelerce buyut okut evlendır çocuğu olsun ve sevemesın gunah denen bişey var ilerde ne yaşatırsak onu yaşıcaz herkes kalbinin ekmeğini yer bu söze cok inanıyorum

kuzum annemle falan çok iyidir, o da tabi annemin iyiliğinden. abimden dert yanar anneme, bazen de bana, biz de ailemizin baştacıdır gelinimiz diye, dinleriz hak veririz, yardımcı olmaya çalışırız. Annem gibi k.valide pek bulunmaz yani. yengem kaç bayram evimize gelemdi, annesine gitti, annem her seferinde, gitsin kızım anne özlenir, biz zaten burdayız derdi. abimden yana yakındığı şeyler olabilir ama ailemden yakınamaz hakikaten,kendi de farkında... zamanla düzelir inşallah...

hazır konusu açılmışken aklıma geldi,ben de başkalarının bebeğini sevemiyorum bi türlü ya.Kendimi çok tuhaf hissediyorum..
Tiplemelerim hep aynı;
"ay ne tatlı maşallah.."""
"Yerim seni ben."
ya da sadece "pşttt kız...napıyon??"
saçmalığımın daniskasını anlamışsınızdır.Bir tek kardeşimi bağrıma basa basa sevmiştim.Kuzenlerim çocukları,ya da çok samimi akrabalarımın çocuklarını sevemedim.Sevemiyorum;Agucuk gugucuk yapamıyorum.:53::53::53:

cnm ilk 3 ay bende kullandım ama uyku yapmadı bende iştah açtı batın ne zaman acaba bebişten olabılırmı uykun

ben de kullanmaya başladım dün canım,aç karnına mı iyi tok karnına..
şimdi reçetede aç karnına diyor,eczacı tok yazdı kafam karıştı bende midem orta halliyken içiyorum.:1::1::1:

rabbim benim böyle yapmama izin vermesin ya bebeğim olunca ne diyim... bebek annenin değil ki sadece, tabi ki annenin hakkı çoktur ama babanın ailesini yabancı görmek ne kadar yanlış.kaldı ki benim babam bebeğe zarar vericek birşey yapmaz ki, bilgisiz değil bu konuda. bir hatası olursa birinin uyarılır, ben de hijyen konusunda katıyımdır. ya da ne biliyim aileler yerini bilmeli, ben de işime karışılsın benen fazla sahiplenilsin istemem ama bunu kendi ailem için de istemem...ayrım yapmamak lazım. abim inançlı biridir, Allah korkusu vardır, diilinde dua vardır, yengem bunlardan da uzak biraz...ne diyim rabbim doğru yola iletsin, aklı selim düşünmesini nasip etsin. Bebek tabi insan gözünden sakınır ama adamına göre farklı tutum olmamalı. Atıyorum babam dışardan gelip direkt sevmeye çalışırsa uyarsın, elini yüzünü yıka desin falan ama o kadar da sakınnmasın bebeği...

tospikim benim, yeğenim de bir tatlı ki :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: öpmeden nasıl durabiliyorum bir ben bilirim

oyy kıyamam sana Allah en yakın zamanda sana nasip etsin cnm babam doya doya sevsin çünkü yengen öyle gelmiş öyle gider cnm Allah ıslah etsin inşallah

bu hafta süpper geçecek kısmetse;İYİYİ ÇAĞRIYORUM.Allah hayırlısını nasip etsin bize kuzum.:7:

cnm ilk 3 ay bende kullandım ama uyku yapmadı bende iştah açtı batın ne zaman acaba bebişten olabılırmı uykun

yok canım ya keşke olsa bebiş. mayıstan beri ugrasıyoruz bişi yok. yumurtlama tembelligim var.bi ay klomen ve catlatma ignesi vuruldum. bişi olmadı. gecen ay sadece klomen kullandım. tam zamanında adetim oldu. bu ayda hap kullandım bakalım pazartesi gitcem doktora igne yapcak mı bilmem. folik asiti kafamma göre kullanmaya basladım.

canım sinhus'un da dediği bir insan iki olmaz,böyle gelmiş,böyle gider o yengen.Zor ama yapacak bişi yok,kabullenmeye de başlarsınız onu.:4::4:

orta halliyken orta yolu bulmuşsun kuzum sen :52::52: doktor bana tok demişti cnm

bende tok karnına biliyorum. hamile degilsen günde bi tane hamileysen 3 kere dişye biliyorum. kimsede uyku yapmıyomu yani folic plus allah allah bende niye yapıyosa aksam 9 10 gibi bi agırlık cöküyo. oturdugum yerde uyukluyom vallaha

bende pcos var yumoşlar büyümüyo geçen yıl marttan beri tedavi görüyom ondan önce kimyasal gebelik yaşadım diye dr um film istememişti klomen verdi ilk ay günde 2 sonra 3 kullandım 3-4 ay klomen yumoşlar büyümedi, sonra menogon iğne kullandım ki o iğne aşılama yapılacak olanlarda kullanılıyor bana mısın demedi gene büyümedş yumoşlar ve çoğaldılar durduk yerde pcos dan dolayı.. sonra serophene kullandım 3-4 ay gene fayda etmedi bu arada adetin 3-5 günleri arası kullanıyordum yumoş büyütme ilaçlarını 15-17 günler gidip kontrol yapıyodu dr um büyümediği için adet olabilmem için orgametril yada duphaston veriyodu eğer ilaç içmezsem 2-3 ay adet olmyorum birde süratle kilo alıyorum bu hastalıktan dolayı... endokrine sevk etti beni dr oradaki hekimnlerde pcos hastalığı kilo ilede alaklı dediler spor yap dşyetisyene git 7-8 kiloyu 1,5 ayda veririsen hemen yumoşlar büyür dediler... p.tesi eşimle birlikte iş çıkışı spor salonuna gitcez ki ilk bebişimdede öyle hamiş kalmıştım 15 kilo vermiştim tesadüf doğum konrtol hapını bırakınca hemen ilk ay hamiş kalmıştım ama düştü :) rabbim hayırlısını veriri inşallh... oyyy hayatımıanlattım nerdeyse yauuuu ... bu doktorada tüp bebek için devlet hast rapor almak lazımmış o niyetle gitmiştim tedavi yapalım önce dedi bende ok dedim hayırlısı bakalım....

anladım canımmm rabbim yardımcın olsun..
bende yarın gidicemde doktora yarın adetimin 3. günü
klomen denedim geçen ay cevap vermedi yumoşlar..
doktorumda fazla uzatmayalım dedi diğer ay iğne ile devam edelim dedi.
birde bende pcosun belirtilerinden hiç biri yok ne fazla kilo ne tüylenme ne adet düzensizliği
sadece fsh biraz sınıra yakın bu kadar..
Rabbim aratmasın hiçbirimize inşallah(amiinn)

bende tok karnına biliyorum. hamile degilsen günde bi tane hamileysen 3 kere dişye biliyorum. kimsede uyku yapmıyomu yani folic plus allah allah bende niye yapıyosa aksam 9 10 gibi bi agırlık cöküyo. oturdugum yerde uyukluyom vallaha

canım ikinci gn kullanımda.Bana bişi yapmadı.Küçücük bişi benim ilaç.senin ki başka sebepten geliyo olmasın, bebiş gibi mesela...:52::52::52:

canım sinhus'un da dediği bir insan iki olmaz,böyle gelmiş,böyle gider o yengen.Zor ama yapacak bişi yok,kabullenmeye de başlarsınız onu.:4::4:

biz kabullendik tatlım, biz sevmesek de alışırız, büyüyünce bebek belki kendi kendini sevdirmek isteyecek ama anladığım kadarıyla abimle de mutlu değiller...haklarında hayırlısı işte, denicek fazla birşey yok...

bugün kendime yeni dantelli donlar aldım, akşam kocişe gösteriyim baksın bakalım olmuş mu :17::17::17::9::9::9::9:

hazır konusu açılmışken aklıma geldi,ben de başkalarının bebeğini sevemiyorum bi türlü ya.Kendimi çok tuhaf hissediyorum..
Tiplemelerim hep aynı;
"ay ne tatlı maşallah.."""
"Yerim seni ben."
ya da sadece "pşttt kız...napıyon??"
saçmalığımın daniskasını anlamışsınızdır.Bir tek kardeşimi bağrıma basa basa sevmiştim.Kuzenlerim çocukları,ya da çok samimi akrabalarımın çocuklarını sevemedim.Sevemiyorum;Agucuk gugucuk yapamıyorum.:53::53::53:

ay aynen cnm her çocuğuda sevemıyorum annesı üzülmesın diye zoraki bende hanı cocuklar sevdirmiyor ya kendını bende hiç zorlamam sevim diye ay ağlamasın yazıkkk kıyamam ben ona der geciştiririm:52::52:
şimdi bu arkadaşa eşimle gittik eşim aldı cocuğu cocuk odasına götürdü oyuncakların yanına arkadaşta ayy şimdi ağlıcak keşke götürmeseydı dedi ben bağırıyorum cnm getir cocuğu korkutcan bizimki zavallı ne bilsin anası tedirgin bebek ya sevcek oynucak falan sonra eşimin peşinden gittik ikimiz cocuk kahkahalarla oynuyor eşimle arkadaşta şaşırdı aaaa normalde hiç bu kdr kahkaha atmaz şaşırdım :52::52: bi bozulmuştu o zamanı hiç unutmam ayy kafanızı şişirdim yahuuu

Back
X