- Konu Sahibi minikgelin
- #5.901
günaydınnnn kızlarrrrr:119: topiği bugün ben açtım
ama maalesef iyi haberlerim yok,adet oldum:83: en azından gününde geldi ona da şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn kızlarrrrr:119: topiği bugün ben açtımama maalesef iyi haberlerim yok,adet oldum:83: en azından gününde geldi ona da şükür
![]()
sağlık olsun canım;inşallah önümüzdeki ay kısmet olur sana da.Adet gününde gelmesi de iyi,en azından gecikip umutlara boğmamış.![]()
teşekkür ederim canım inşallah. Çarşamba günü doktora gideceğim minik kelebeğimle ilk kez tanışacağım veee çok heyecanlıyımmrabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatır inşallah
Günayyyyydınnnlarrrr Canlarımmmmmm
Esilam kuşumm hoşgeldin bebekimmm![]()
![]()
hoşbulduk bebeğim bnm muck:) nasılsın bebekim
günaydın herkese![]()
canımmmm şükür çok iyim datlumm sabah sabah senin güzel haberinide okudum çok mutlu oldum senin adına tatlım rabbim sana hiç zorluk yaşatmasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzelimm benimmm
allah razı olsun bebeğim güzel dilkelerin için inş bu sefer sorun yaşamam cnm yaa ... sizlere çok dua ediyorum rabbim kabul ederde hepinize bu güzel duyguyu yaşatır nş bebekim bnm
canımmmm şükür çok iyim datlumm sabah sabah senin güzel haberinide okudum çok mutlu oldum senin adına tatlım rabbim sana hiç zorluk yaşatmasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzelimm benimmm
allah razı olsun bebeğim güzel dilkelerin için inş bu sefer sorun yaşamam cnm yaa ... sizlere çok dua ediyorum rabbim kabul ederde hepinize bu güzel duyguyu yaşatır nş bebekim bnm
Canımsımmm bebekim ainş. duların kabul olur bende bugün dua günü olan arkilerimin yanında sanada dua ı edip göndereceğim canım sağlık güzel bir hamişlik geçir diye![]()
Canımsımmm bebekim ainş. duların kabul olur bende bugün dua günü olan arkilerimin yanında sanada dua ı edip göndereceğim canım sağlık güzel bir hamişlik geçir diye![]()
oy yerim seni ben bebeğim bnm rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin inş bitanem senin bat ne zaman şimdi tatlım
oy yerim seni ben bebeğim bnm rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin inş bitanem senin bat ne zaman şimdi tatlım
sorma fıstık bat 7 Şubattı benim ama bu ay fzla verimli omadı bizim için sağlık sorunları nedeniyle askıya aldık buay hani es kaza olmuşsa bi mucize olur bizim içinartık muhtemelen martta kaldım
![]()
Günaydın hırçın hatunummmbugün nasılsın bakim
![]()
sorma fıstık bat 7 Şubattı benim ama bu ay fzla verimli omadı bizim için sağlık sorunları nedeniyle askıya aldık buay hani es kaza olmuşsa bi mucize olur bizim içinartık muhtemelen martta kaldım
![]()
ne sorunu bebeğimm yaa geçmiş olsun inş önemli bişe değildir![]()
![]()
canım daha 2 hafta var bata, sağlık sorunlarınız geçtiyse bence yine çalışın siz...