- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.421
bu arada benim içinde dün kötü bigündü bu kadar şansızlık olurmu eşim için ameliyat günü almaya gittik dün dr ayın 26sına verdi yani annemin ameliyatıyla aynı gün herşey üstüste geliyor...
kötü denk gelmiş ama inşallah ikisi için de güzel operasyonlar olur ve sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
cnm siz nerde oturuyodunuz.hangi hastanede ameliyat olacak.çok kötü olmuş ya ne kadar yoğun bi doktor bu böyle en azından 1 gün öne veya arkaya alsaydı
selamm kızlar yine ben...
iç sıkıntım var bugün,işten çıkayım evde ağlayayım....anca böyle rahatlıyorum.
kendinize iyi bakın canlarım,,Allah'a emanet olun ve güzel bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah.
canım biz kocelindeyiz fakat daha kötüsü annem ist çapada olcak ameliyatı eşim burda kaldım ortada yani 1-2 gün erkende olsa geçte olsa farkeden bişey yok canım
bunun da vardır bi hikmeti tatlım.rabbim bu kaddar zorluğun sonunda mükafatını verecek inş.peki annenin yanına kim gidecek ameliyata karar verdinizmi.sen eşinin yanında kalırsın heralde
eşimin yanında mecbur ben kalcam canım başkasını istemiyor,annemin yanında kalcak kişi çokta ben kalmak istiyodum korktuğum başıma geldi olmadı canım babam kalır annanemler var orda oturuyolar canım teyzemler var annemin yanında kalabilcek bugüne kadar hep ben kaldım olduğu ameliyatlarda hep ben baktım onun için üzüzldüm biraz nyse artık eve gelince bakarım o zamana kadar eşimde toparlamış olur kendini hayırlısıyla
eşinin ameliyatı çok ağır bi ameliyat değil tatlım.en fazla 1 haftada toplar kendini.ağır kaldırmayacak dinlenecek 1 hafta boyunca.inş hem annenin hem eşinin ameliyatı başarılı geçer.
inş canım bende öyle diyorum allahtan eşimin ameliyatı ağır değil onunkide zor olsaydı kafayı sıyırıdım heralde anneminki biraz zor bi ameliyat rabbim şifa versin banada sabır versin
selam bacılarım
yatıya misafırım gelıyor yurtdısından temızlık yaptım öldüm valla bırazdan dus alıp havaalanına gıdılecek arar ara gırmeye calışırım
recsn canım cok gecmsı olsun eşinde annende umarım yenıden sağlıklarına en kısa surede kavusurlar
benımde bat a kaldı 4yada 5 gun bakalım eşimde bugun gelmıs su testlerden sureklı yapıp durma psıkolojını bozuyorsun dıyor cok haklı galiba
selam bacılarım
yatıya misafırım gelıyor yurtdısından temızlık yaptım öldüm valla bırazdan dus alıp havaalanına gıdılecek arar ara gırmeye calışırım
recsn canım cok gecmsı olsun eşinde annende umarım yenıden sağlıklarına en kısa surede kavusurlar
benımde bat a kaldı 4yada 5 gun bakalım eşimde bugun gelmıs su testlerden sureklı yapıp durma psıkolojını bozuyorsun dıyor cok haklı galiba
derdi veren allah dermanını da verir tatlım sıkma canını.annen de iyileşir.sonra anneanne torun oynarlar bi güzel
sağol bacım benced eşin haklı fazla yapma test psikolojini bozma tatlım adetine az kalmış inş gelmez bekle bakalım bat gününe kadar gelmezse yap testini canım buraya uğramayıda unutma tatlım...
ay inş tatlım ağzın bal yesin
sende durumlar nasıl hımmm
uğrarım tabıkı tatlım olmadı gece gırer sıze yazarım sızı özlerım bennnnnn:44:
ınsallah gelmez valla bu ay olmadı gıbı gelıyor oyle rahatımkı temızlık agır kaldırma felan bu ay kırla gıttı Yüce rabbim ol derse olur bol bol dua edıyorum zaten hepımıze Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
eşimin üstüne hiç gitmiycem dedim konuyu hiç açmıycam dedim ya durup dururken dün akşam kendi açtı konuyu müsait bi zamanda istanbul da bi profösöre muayeneya gideceğini söyledi.ben ısrar etmeden kendi tekrar tedaviye başlamak istedi yani
ay çok sevindim bacım ya hakkınızda hayırlısı olsun dileğim tedavi görmeye gerek kalmadan bebişinizin size gelmesi ama ille tedavi olunması gerekiyorsa rabbim şifa versin bebişin tez zamanda konsun göbişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?