- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.461
huuuu bacılaaar selamünaleyküüm
hayırlı akşamlar canım nasılsınız bakalum yine kimsecikler yok burda !!
pazar akşamı herkes meşgul anlaşılan :)
boşver bacım ee sen napıyosun nasılsın anlar bakalım seninle muhappet etmedik hiçdurumun nedir accuk bahset
evet ben buraya yeni yeni takılıyorum.
yaklasik bir bucuk yillik evliyim. ms hastası olduğum için ilaç kullanıyordum mecbur çocuk olmadı, işte bir kaç aydır da deniyoruz en son ocak ayında bir kimyasal gebelik oldu oyle denemeye devam bakalım. bu ay da doktor takipli tarihleri falan denedik, ama hormon değerinden biri azmış galiba. o yüzden sanırım bu ay ki ümitlerim de suya düştügerçi en geç 2 güne adet olmam lazım ama doğru dürüst hiç belirtim yok. biraz göğüs hassasiyetinden başka. normalde her ay önceden anlardım. bu a y son bir haftadır böyle bel ağrısı yumrtalık ağrısı umutlanıyorum ama doktor da öyle dedi diye kendi kendime yok işte boşuna heveslenme diyorum. yarın yine doktora gideceğim inşallah iyi birşeyler söyler!
çok pardon tatlım ms hastalığı nedir? insan herşeyi belirti sayıyo dimibende öyleyim bu 3.ayım ama hala maya tutmuyo..benimde 4 gün va adet tarihime gögüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrısından başka bişe yok..anlıcağın bende bu ay ümitsizim inşallah senin için hayırlısı olur doktor sevineceğin şeyler söyler..hangi hormon değerin düşük?
iyi akşamlar bayanlar
temizlik yaptım yoruldum bugün, ama sağolsun kocacım yardım etti
kırmızılar henüz gitmedi, salı falan tam biter herhalde... eşimi d. kontrol hapı içtiğime inandırdım bayağaiçiyorum sanıyor yani... cuma günü doktora gidicek eşim, bu isteksizlik hallerini sorucak, diyorum doktora söyle de sana istek artırıcı birşeyler versin de, aylardır (bebiş lafından beri) hasret kalmıştık birbirimize, şöyle ağız tadıyla oynaşalım belki nisanda süpriz yapar bize bebiş...
ms= multipl skleroz. kısacası sinirlerin etrafında miyelin adlı bir kılıf var, onun yıpranması. benimki çok şükür hafif olanı o yüzden şimdi ilk başına göre iyiyim. ama sonuçta tamamen geçti bitti denilen bir hastalık değil maalesef. dikkatli yaşayacaksın işte. benim bel ağrım hafif bir şekilde her adet öncesi olurdu ama bu sefer feci ağrıyor. zeytinyağı sürüyorum da geceler biraz rahatlıyor. kasık ağrısı dediğin acaba benim yumurtalık ağrısı dediğim şey mi? ben kasıklarda değil tam yumurtalıkların olduğu yerde ağrı hissediyorum. doktor progesteron biraz düşük dedi. sanırım bu da gebelik ihtimalini sıfırlıyor((( ama tam değeri de bilmiyorum. yalnız bir yerde de gebelikte de düşük olur diye bir şey okudum. doğru mu bilemiyorum. yani günlerdir doktora gideceğim, bana ne diyecek diye düşünmekten uykularım bile delik deşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?