Sabredenler Kulübü 2012 :)

sdtive canım ne kadar üzülme desek de insan üzülüyo haklısın dualara devam rabbim sabrımızı verir... ancak 2,21 beni de endişelendirdi gebelik yoksa neden yükselir ki beta-hcg?

bence de 1 hafta sonra tekrarlasın :)

canım bazen hipofiz lh hormonuyla beraber bunu salgılayabiliyormuş, bazı kadınlarda.
eğer 3-4gün daha olmazsam şüphelernirim belki ama şuan geç döllenme olduğunu düşünmüyorum. Ben düzenli yumurtlarım normalde ya, 28-29dan uzun regl dönemim olduğunu bilmem. Geç döllenme genelde geç yumurtlayanlarda oluyor

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ne yazık ki biraz önce arayıp sonucumu öğrendim. bhcg 2.21 çıktı yani gebelik yok. :14::14::14:
ne yazık ki bu durum beni fazlasıyla üzdü. işin garibi hala da regl olmadım ve olacak gibi de değilim. Haftasonunu geçirip eğer kırmızılar gelmezse önümüzdeki haftaiçi için randevu alacağım doktordan. benim hiç böyle olmazdı, bir sıkıntı olabilir. Belki enfeksiyon falan vardır.
Keşke güzel haber verebilseydim ama olmadı. İnşallah love_love ve ruhsar güzel haber verir.

sdtive, gereksiz yere ümit vermek istemiyorum ama benim de 2.41 mi neydi ilk kan testim! benim bu ay yumurtlama olmamış dendikten sonra kasık ağrılarım yüzünden de bana antibiyotik vermişlerdi, onu kullandıktan sonra gebe kalmışım doktorun dediğine göre. bence de diğer arkadaşların dediği gibi geç döllenme vs. olabilir. gecikmeden doktora git. benim 2 kusürdan tam 3 gün sonra 1700 lerde çıktı sonucum biliyorsun!

canlarım benim eksik olmayın, desteğiniz için çok teşekkür ederim :16::16::16:
inanın hamile olmadığıma o kadar üzülmedim de, eşime sürpriz yapamadığıma üzüldüm. Artık ona da durumu anlattım zaten.
ben geç döllenme olduğuna inanmak istemiyorum. umutlandırmıyım kendimi yok yere. eğer olmazsam bir süre daha o zaman yaptırırım yine test.
eğer herşey yolundaysa da sağlık anlamında, bu kırmızılar bir an önce gelse iyi olur. böyle beklemek istemiyorum.
Gerçekten iyiyim bu arada kızlar :21::21::21:
Rabbim nasıl uygun gördüyse.
İnşallah sağlıklıyımdır da bir sıkıntı yoktur bu gecikmenin altında.

evet cnm sen gene umutlanma şimdi üzül belki birkaç güne sevınırsın inşallah sen güçlsün zaten cnm gelırse kırmızıların bununda üstesinden gelirsin

sdtive, gereksiz yere ümit vermek istemiyorum ama benim de 2.41 mi neydi ilk kan testim! benim bu ay yumurtlama olmamış dendikten sonra kasık ağrılarım yüzünden de bana antibiyotik vermişlerdi, onu kullandıktan sonra gebe kalmışım doktorun dediğine göre. bence de diğer arkadaşların dediği gibi geç döllenme vs. olabilir. gecikmeden doktora git. benim 2 kusürdan tam 3 gün sonra 1700 lerde çıktı sonucum biliyorsun!

peki tatlım senin normalde düzenli midir aderin? kaç günde görüyordun?
bi de tatlım senin ilk testin hatalı da olabilir

Son düzenleme:
kız bırakmadım,buralardayım ben,seninle hiç konuşmaz mıyım ben,denk gelmemiştir tatlım...Üzdüysem özür dilerim,kafam bulanık günlerdir.:50::50::50:

oyyy kuzum özüre gerek yok aldın gönlumu :1: denk gelemıyoruz özledım sadece cok cabuk saldın kendını tatlım rahat ol biraz dicemde olmuyor bılıyorum ama elimizden gelenı yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri cnm topla kendını baharın tadını çıkarmaya çalış yazla ilgili planlar yap bebişi unut planlarını bozarak gelsın bebişin :):):)

oyyy kuzum özüre gerek yok aldın gönlumu :1: denk gelemıyoruz özledım sadece cok cabuk saldın kendını tatlım rahat ol biraz dicemde olmuyor bılıyorum ama elimizden gelenı yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri cnm topla kendını baharın tadını çıkarmaya çalış yazla ilgili planlar yap bebişi unut planlarını bozarak gelsın bebişin :):):)

evet canım kendimi çok saldım,artık ismi lazım değil bi akrabam moralimi bozmaya başladı..
DOKTORA GİT,DOKTORA GİT...KESİN BİŞEY VAR ONDAN OLMUYOR deyip duruyor.Aslında bundan dolayı stresli ve üzgünüm..Rabbi'm nasip etmiyor işte,anlamak istemiyorlar.:14::14:

peki tatlım senin normalde düzenli midir aderin? kaç günde görüyordun?
bi de tatlım senin ilk testin hatalı da olabilir

benim adet 28-30 arası olur. seninki gibi düzenli değil ama bir iki gün oynar en fazla. ben gebeliği öğrendiğimde yaklaşık 10 gün geçmişti. 7. gün idi sanırım işte 2 çıktığında. ben ilk testi meşhur güvenilir diye bildiğim bir hastanede yaptırdım. hatta akrabalarım orada doğum yaptı. ama tabi hatalı olabilir yine de

evet canım kendimi çok saldım,artık ismi lazım değil bi akrabam moralimi bozmaya başladı..
DOKTORA GİT,DOKTORA GİT...KESİN BİŞEY VAR ONDAN OLMUYOR deyip duruyor.Aslında bundan dolayı stresli ve üzgünüm..Rabbi'm nasip etmiyor işte,anlamak istemiyorlar.:14::14:

ben böyle akrabalara ne diyeyim! ya siz kaç aydır deniyorsunuz? hem de senin yaşın gebelik için riskli bir yaş bile değil. Ay ya yıkım ne kadar kolay hakikaten!

benim adet 28-30 arası olur. seninki gibi düzenli değil ama bir iki gün oynar en fazla. ben gebeliği öğrendiğimde yaklaşık 10 gün geçmişti. 7. gün idi sanırım işte 2 çıktığında. ben ilk testi meşhur güvenilir diye bildiğim bir hastanede yaptırdım. hatta akrabalarım orada doğum yaptı. ama tabi hatalı olabilir yine de

özelden de yazmıştım canım ama sen cevaplamışsın zaten :16::16::16:
ne biliyim canım ya, aslında ben de 0lı ya da 1li bir değer bekliyordum 2nin üstü olmaz diyordum ama bilemedim işte bu çıktı :1::1::1:
inşallah seninki gibi olur benim de :34::34::34:
hayırlısı herşeyin canım yaaa, üzüldüm ama çok da değil yani, yıkılmadım. sadece madem bebek yok bir an önce adet olıyım diye bekliyorum. yeniden çalışmalara başlıyım bari. Hatta olmazsa bir doktora gidiyim. enfeksiyonum olabili. çünkü şu anda da sarı akıntım var :44::44:

ben böyle akrabalara ne diyeyim! ya siz kaç aydır deniyorsunuz? hem de senin yaşın gebelik için riskli bir yaş bile değil. Ay ya yıkım ne kadar kolay hakikaten!

8.aya gireceğiz canm..ama sanki problem bendeymiş durumu var ortada....Eşimde bişey çıkmadı.ben de yumurtalıklarıma baktırmadım,sadece kan testlerini yaptırmıştım.19'unda gideceğim doktora...:31::31:
Zaten olmadı diye üzülürken,dış ses duymak beni beter ediyor,sanki benim elimde olmaması.

ne biliyim canım ya, aslında ben de 0lı ya da 1li bir değer bekliyordum 2nin üstü olmaz diyordum ama bilemedim işte bu çıktı :1::1::1:
hayırlısı herşeyin canım yaaa, üzüldüm ama çok da değil yani, yıkılmadım. sadece madem bebek yok bir an önce adet olıyım diye bekliyorum. yeniden çalışmalara başlıyım bari. Hatta olmazsa bir doktora gidiyim. enfeksiyonum olabili. çünkü şu anda da sarı akıntım var :44::44:

ya ben de senin gibiydim. 2 çıkınca adet olsam da klomen başlasam diyordum :) benim de sarı-beyaz akıntım vardı hala da oluyor. ama bunlar umut olmasın luzümsüz yere. Dua edelim inşallah gerçek olsun :)

aman çok biliyor onlar bişey diyim mi bizim ne yaşadığımı bizden başka kimse bilmez sadece işkembeden oturduğu yerden atarlar ama içimizden bizde arada düşünmüyormuyuz bendemı sorun acaba eşimde mi diye benim aklımdan geçiyordu eşimde hemen sperm testine gitti çok şükür bişey çıkmadı şimdi bende başladı 10 ay olmadı bişey olmasa bende 10 ayda olur diyorum ama bi taraftanda konduramıyorum sadece 1 sene dolmadan gitmicem doktora 1 senemı paşa paşa beklıyorum aslında bizde bunu kendımıze yapıyoruz ama birileri diyince üzülüyoruz onun için takma cnm verende rabbim vermeyende cnm

8.aya gireceğiz canm..ama sanki problem bendeymiş durumu var ortada....Eşimde bişey çıkmadı.ben de yumurtalıklarıma baktırmadım,sadece kan testlerini yaptırmıştım.19'unda gideceğim doktora...:31::31:
Zaten olmadı diye üzülürken,dış ses duymak beni beter ediyor,sanki benim elimde olmaması.

ya hep doktorlar bile 1 yılı doldurmadan gelmeyin diyor bunu biliyorsun. İnşallah bir sorun yoktur ama kesinlikle kafada bebek fikri yerleştikçe olmuyor. bunu bir çok insandan duyuyorum. Ben de bizzat yaşadım. Nasılsa yumurtlamadım diye düşünerek hamile kalmışım işte. hatta öyle çok ayaklarımı dikmekle falan bile uğraşmadım. Evet doktora giderse ninşallah bir sorun çıkmaz kafan da rahat olur ama insanların gereksiz yorumlarına çok kızıyorum. bir süre geçince otomatik bebek var mı? yok mu? niye yok? cık cık cık bir sürü ötmeye başlıyorlar ya!

2 üstü çıkması hepimizi acaba dedirtti zaten cnm şuan dua ile beklemekten başka yapcak bişeyimiz yok beklicez bakalım inşgelmez kırmızlar yükselır değerin

neyse kızlar yine benim baş dönmelerim de başladı... ben gidip namaz kılayım daha kılmadım. hepinize de dua edeyim inşallah! yine görüşürüz.

2 üstü çıkması hepimizi acaba dedirtti zaten cnm şuan dua ile beklemekten başka yapcak bişeyimiz yok beklicez bakalım inşgelmez kırmızlar yükselır değerin

inşallah canım, hakkımda hayırlısı ne ise o olsun bakalım, yaşayıp göreceğim...Allahım sağlık versin, altından dert çıkmasın da beklerim artık ne yapıyım. eşime de söyledim rahatladım zaten. dedin niyetlendim ama sürpriz yapamıyorum. durum böyle böyle :1::1::1:
bakalım, daha cevap vermedi, mail atmıştım,ikimizde işte olduğumuz için

neyse kızlar yine benim baş dönmelerim de başladı... ben gidip namaz kılayım daha kılmadım. hepinize de dua edeyim inşallah! yine görüşürüz.

hadi et bakalım canım...benim namazlarım işte olunca hep kazaya kalıyor vallahi....Allah kabul etsin

aman çok biliyor onlar bişey diyim mi bizim ne yaşadığımı bizden başka kimse bilmez sadece işkembeden oturduğu yerden atarlar ama içimizden bizde arada düşünmüyormuyuz bendemı sorun acaba eşimde mi diye benim aklımdan geçiyordu eşimde hemen sperm testine gitti çok şükür bişey çıkmadı şimdi bende başladı 10 ay olmadı bişey olmasa bende 10 ayda olur diyorum ama bi taraftanda konduramıyorum sadece 1 sene dolmadan gitmicem doktora 1 senemı paşa paşa beklıyorum aslında bizde bunu kendımıze yapıyoruz ama birileri diyince üzülüyoruz onun için takma cnm verende rabbim vermeyende cnm

aynen canım,aslına bakarsan benim yaşım daha 22-23.Rabbi'm nasip ederse genç anne olmak istiyorum.Gerçi pek bu gerçekleşti diyemem.:50::50:Ama eşimle ikimiz o kadar çok takmıyorduk,ama etrafımdaki bikaç kişi yüzünden bu duruma günden güne üzüldüğümü anladım.2 sene yapmazsın diyenler,denediğimizi öğrenince hemen U dönüşü ypıp,NİYE OLMADI DAHA diye hesaba çekiyor.Eşim bile "neden olmuyor ya" diye çıkışmaya başladı yani.

hadi et bakalım canım...benim namazlarım işte olunca hep kazaya kalıyor vallahi....Allah kabul etsin

canım benim de nacisane bi fikrim var bu konuda.Değerlerin hepten 0,00 ıolmadığı için belkide yükselen bir değer olacaktır.Rabbi'm hayırlısını bilir,bekleyip görmek lazım,inşallah değelerin yükselir.

Back
X