• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşallah cnm ikimizde kalırızda sen nasıl anlıyorsun yumurtlama olduğunu?

benim daha bu ay 4. ayım doktora gıdınce doktor dedıkı daha yeni baslıyorsun..ilk gunlerden yumurtladımmı yumurtlayacakmıyım falan dıye arastormaya gıtme..sıkıntı yaparsın..ve sorunu olmayan ailelerin bebeginin olmamasının nedeni sadece stres ten..herseyi bizden daha cok biliyorlar ovulasyon yumurtlama sıcaklık falan..gelen hastalarımın hepsi bana ders veriyor dedi..6 ay dene ama hiç bişeyi takmadan yıne olmazsa sonra tedavıye baslayalım dedi..bende bıraktım oluruna..uzulmuyor degılım ..stress yapmıyorda degılım..elimde değil..ama ben gun asırı ılıskıye gırıyorum..sonrası ALLAH tan

canım umutsuzluğa kapılma hemen olumsuz düşünme pozitif ol herşey güzel olsun:16::16::16:

olmaya çalışıyorum tatlım ama aklıma da takılıyor bu durum, bu ay çalışmaları daha düzenli tutmaya gayret ediyorduk :17::17: eşimin hormonlarında düşme vardı, onun da tedavisine başlanınca kendisi bana yaklaşmak konusunda pek istekli :17::17::17: İnşallah yumurtam çatlıyordur da ben farketmiyorumdur :16:

benim daha bu ay 4. ayım doktora gıdınce doktor dedıkı daha yeni baslıyorsun..ilk gunlerden yumurtladımmı yumurtlayacakmıyım falan dıye arastormaya gıtme..sıkıntı yaparsın..ve sorunu olmayan ailelerin bebeginin olmamasının nedeni sadece stres ten..herseyi bizden daha cok biliyorlar ovulasyon yumurtlama sıcaklık falan..gelen hastalarımın hepsi bana ders veriyor dedi..6 ay dene ama hiç bişeyi takmadan yıne olmazsa sonra tedavıye baslayalım dedi..bende bıraktım oluruna..uzulmuyor degılım ..stress yapmıyorda degılım..elimde değil..ama ben gun asırı ılıskıye gırıyorum..sonrası ALLAH tan

haklısın cnm bende dinlememek için kendimi elimden geleni yapcam hayırlısı olsun ikimz içinde......

Günaydın herkese :3::3:
ocak listesi yapıcak mıyız arkadaşlar?
minikgelinin interneti bitmişti giremiyordu, acaba topik sahibesi olarak gelebildiğinde o yapmak ister mi?
Bu arada benim bu ay ovulasyon akıntım gelmedi sanki :14::14: bir 5 gün önce doktora gittiğimde gelişen bir yumurtam vardı, çatlamadı mı acaba? moralim bozuldu benim :14::14:

çatlamıştır çatlamıstır :49: kendini kocana bırak :1::1::1:

çatlamıştır çatlamıstır :49: kendini kocana bırak :1::1::1:

:1::1::1::1: öyle yapıyorum arkadaşım :17::17:
kısmet artık gerisi tabiii

işteyim ama ortam da pek sessiz, pek de iş güç yok, sizler ne alemdesiniz?

:1::1::1::1: öyle yapıyorum arkadaşım :17::17:
kısmet artık gerisi tabiii

işteyim ama ortam da pek sessiz, pek de iş güç yok, sizler ne alemdesiniz?

pfff bende işteyim..pazartesilerden NEFREEETT ediyorum..allahtan iş yeri eglenceli...bi hamile kalayım..bırakacam işi gücüü..aman bileydim okumazdım :1::1::1::1:

kızlar cumatesi adetin 3, günü hormonlarıma bakıldı anlayan varmı yazsam yorumlarmısınız.doktoruma bu akşam gideceğim daha gidemedim:34:

pfff bende işteyim..pazartesilerden NEFREEETT ediyorum..allahtan iş yeri eglenceli...bi hamile kalayım..bırakacam işi gücüü..aman bileydim okumazdım :1::1::1::1:

devlet memuruyum ben, bebiş de gelse bırakamam işi... çalışmaya alışınca da evde oturmak nasıl olur bilemiyorum zaten, insanın kendi parasını kazanması gibi de yok :16::16:

olmaya çalışıyorum tatlım ama aklıma da takılıyor bu durum, bu ay çalışmaları daha düzenli tutmaya gayret ediyorduk :17::17: eşimin hormonlarında düşme vardı, onun da tedavisine başlanınca kendisi bana yaklaşmak konusunda pek istekli :17::17::17: İnşallah yumurtam çatlıyordur da ben farketmiyorumdur :16:

inşallah canım. yumurtan fallop tüpünde gezinirken spermlerle karşılaşıp biriyle aşk yaşamıştır umarım :1::16:

devlet memuruyum ben, bebiş de gelse bırakamam işi... çalışmaya alışınca da evde oturmak nasıl olur bilemiyorum zaten, insanın kendi parasını kazanması gibi de yok :16::16:

ya evet cok haklısın ben de bıraksam belkı bırkac ay demeden sıkılırım ama..su ankı dusuncem bu.. evde oturmak paso uyumak :95:..sadece bi bebegim olsun onunla ilgilenmek istiyorum..

ya evet cok haklısın ben de bıraksam belkı bırkac ay demeden sıkılırım ama..su ankı dusuncem bu.. evde oturmak paso uyumak :95:..sadece bi bebegim olsun onunla ilgilenmek istiyorum..

e kadar zamandır çalışıyorsun bilmiyorum tatlım ama, bebk özlemi bizi bazen bu düşüncelere sokabiliyor. Bence dediğinde haklısın, bir süre sonra sıkılırsın, sadece bebekle uğraşmak, bir zamanlar yaşadığın hayatı özletebilir.

Günaydınnn..
Sağlıklı mutlu bol bebişli seneler...
Walla istenmeyen güne 3 gün kaldı alttan alttan batmalar başladı hafiften karın ağrılarıda..Bunlar hem bebiş hemde adet habercisi olabilir.Beklemedeyim.. Ama ovulasyondan sonra göğüslerim acıyodu şimdi geçtiler.Varmı bu konuda bilgisi olan.Neye delalet ediyor acaba :1:

e kadar zamandır çalışıyorsun bilmiyorum tatlım ama, bebk özlemi bizi bazen bu düşüncelere sokabiliyor. Bence dediğinde haklısın, bir süre sonra sıkılırsın, sadece bebekle uğraşmak, bir zamanlar yaşadığın hayatı özletebilir.

aman bakalım görücez işte şimdiden düsünmeyelim:45: :1::1::1: zaten bebek olursa mecburi 45 gun falan izin o süre icerisinde karar veririm ne yapacagıma..yeterki bi tesrif etsinn..yalnız canımı sıkmaya basladı cok nazlı bişey olacak heralde..bi gelemedi ne yaptıysam nasıl yaptıysam..olmadıı:1::1::1: :66:

Back
X