• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Yarın bat günü....MUHTEMELEN YARIN SABAH SAATLERİNDE KASIK AĞRISI İLE BİRLİKTE GELMEYE BAŞLAR KIRMIZILAR...HİÇ UMUDUM YOK;BU AY DA OLMADI SANIRIM...:14::14:

Son düzenleme:
günaydın herkese dün sabah kasıklarım agrıdı eve gittiğimde sanki akıntım geldi ve ovulasyon zamanımdır diye hemen değerlendirdik size sormak istediğim belirgin bir şekilde anlıyormusunuz yumurtlama zamanını ovulasyon testi almadım ilk ayımız eğer olmazsa ilerki aylarda almayı düşünüyom siz yumurtlama zamanınız ne hissediyorsunuz?

Günaydın Azooo.Yok bugün gülümsetmicekk :(((

Çünküü bi damla kahverengi leke gelmiş.Belimde ağrıyo devamı gelir muhtemelen.. Oysa bide ovulasyon testi almıştık..Şimdi daha çok korkar oldum acaba sorunmu var diye :((

Günaydın canım;inşallah devamı gelmez senin yarın değil mi batın?bugün mü başladı?

günaydın herkese dün sabah kasıklarım agrıdı eve gittiğimde sanki akıntım geldi ve ovulasyon zamanımdır diye hemen değerlendirdik size sormak istediğim belirgin bir şekilde anlıyormusunuz yumurtlama zamanını ovulasyon testi almadım ilk ayımız eğer olmazsa ilerki aylarda almayı düşünüyom siz yumurtlama zamanınız ne hissediyorsunuz?
günaydınnnn
cnm ben de yumurtlama zamanımı akıntımdan anlıyorum cnm;bir de biraz kasık ağrısı oluyor,aynı senin gibi.Sonra kocişe sinyali çakıyorum;"hadi değerlendirmeliyiz "diye.Şu ana kadar bir faydası olmadı :1::1: ama inşallah sende tutmuştur cnım.:49:

slm kızlar internetim açıldı şükür:)
ögle arasına eve geldim rejime başadım bugun tam anlamıyla:) iki üçgün hafiften azalttım biden kesmek kötü oluyormuş diye..inşş 12 kilo verebilirimmmm hamile kalamıyorum bari zayıflıyayım yaf:)
yeni bebek haberleri varmııı çok sayfa yazılmışş okumam imkansız maesef.... ecntrk cnm hasta oldunmu neslisu balım famusay tsemavi ve yazamadıgım bisürü hatuncuklar:)nslsınız:)

canım günaydın.....
maalesef 1 ocakta kırmızılar geldi........2011 de olmadı....
kısmet başka aylara......aralıkta olacak diye çok ümitlenmiştim....ama....
en azından son 3-4 ayda düzensizleşen adetim düzene oturmaya başladı....
mavusbebek ten haber yok....inşallah mavusbebek ve ecntrk hamiledirler.....
inşallah bizlerde bu ay hamiş oluruz....

Günaydın Azooo.Yok bugün gülümsetmicekk :(((

Çünküü bi damla kahverengi leke gelmiş.Belimde ağrıyo devamı gelir muhtemelen.. Oysa bide ovulasyon testi almıştık..Şimdi daha çok korkar oldum acaba sorunmu var diye :((

de3limisin kızz..yerlesme lekesi de olabilir..üzülme sakın...dur bakalım hemen umutsuzluk yok

günaydınnnn
cnm ben de yumurtlama zamanımı akıntımdan anlıyorum cnm;bir de biraz kasık ağrısı oluyor,aynı senin gibi.Sonra kocişe sinyali çakıyorum;"hadi değerlendirmeliyiz "diye.Şu ana kadar bir faydası olmadı :1::1: ama inşallah sende tutmuştur cnım.:49:

cnm benim bat 24 ocak ve bugun 8 günüm ben ne olur olmaz dedim ve değerlindirdim 15 ocak kadar değerlendireyim diyorum yanlış mı düşünüyom ne olur olmaz..........

cnm benim bat 24 ocak ve bugun 8 günüm ben ne olur olmaz dedim ve değerlindirdim 15 ocak kadar değerlendireyim diyorum yanlış mı düşünüyom ne olur olmaz..........

aynen canım;ne kadar sık olursa;o kadar iyi diyorlardı.Ben de geçen ay 16'sından 25-26'sına kdr fln denedim.Faydalı oldu mu yarın anlaycağım ama yine de sık ilişki bebek sahibi olma olasılığını yükseltiyormuş.İnşallah hamiş haberlerinizi alırız.Şöyleee bol hamişli bir sene inşallahhh:49::49::49::49::49::49::49:

günaydınn..aile hekimin sana ovulasyon donemını hesaplattıurıp verıyo..bi danıs..

ben dun gece basladım..28 inde gelecek..bakalım gelecek mi..içim bi sevincle dolu sanki bu ay olacak gibii..aman ne bileyim umutlanıp uzulmekte istemiyorum
inşallah bu ay sonunda içindeki sevinç,heyecan gerçeğe dönüşür ve sevinç çığlıklarına,sevgi dolu kahkalara ve mutluluk gözyaşına dönüşür...Ve göbüşlerimiz;bebişler ile bayram etsin hepimizin Rabbi'm...:16::16:

Günaydın canım;inşallah devamı gelmez senin yarın değil mi batın?bugün mü başladı?

de3limisin kızz..yerlesme lekesi de olabilir..üzülme sakın...dur bakalım hemen umutsuzluk yok

Yaa ne biliyim kızlar walla sanki adet olcak gibiyim..Gerçi belli olmuyoki bu melet :D Adet olcam dion hamile oluyon hamileyim diosun adet oluyosun ... Normalde 5-7 arası oluyodum bugün böyle akıntı geldi karnım ağrıyo yine...Umutlanmak istemiorum ben adet olcam diyimde :43: Bugün adet olursam 5 i sabah test yaptırmaya gidicem...

inşallah bu ay sonunda içindeki sevinç,heyecan gerçeğe dönüşür ve sevinç çığlıklarına,sevgi dolu kahkalara ve mutluluk gözyaşına dönüşür...Ve göbüşlerimiz;bebişler ile bayram etsin hepimizin Rabbi'm...:16::16:

senden umutluyum..guzel haber beklıyorum..sanki sen oldun..tabi hayırlısı ALLahtan..bi sıkıntı vrmı hıssettıgın her hangı bısey bel agrısı kasık agrısı falan

Yaa ne biliyim kızlar walla sanki adet olcak gibiyim..Gerçi belli olmuyoki bu melet :D Adet olcam dion hamile oluyon hamileyim diosun adet oluyosun ... Normalde 5-7 arası oluyodum bugün böyle akıntı geldi karnım ağrıyo yine...Umutlanmak istemiorum ben adet olcam diyimde :43: Bugün adet olursam 5 i sabah test yaptırmaya gidicem...

evet bencede kendini olumsuza hazırla..olumlu olursa hep birlikte seviniriz..ama umudunu da yıtırmee...kız bebek mi istiyorsun erkek mii :16::16::16:

cnm benim de az önce kasıklarım ağrıyo dolu dolu;yani adetim başlayacak gibi bir doluluk hissediyorum içimde.;Böyle olunca akşam ya da sabah saatlerinde adet oluyorum ben.:14::14:İnşallah bu ay olmazsa;bir dahaki ay nasip eder Allah'ım...:16::16:

evet bencede kendini olumsuza hazırla..olumlu olursa hep birlikte seviniriz..ama umudunu da yıtırmee...kız bebek mi istiyorsun erkek mii :16::16::16:

Walla bana bu zamana kadar ne bi fal bakan nede öyle içinden geldiği için kimse kızın olcak demedi.Herkez dioki iki oğlun olcak :1: alah razı olsun hepside olcak dedi olayın o boyutuyla ilgileniyorum şu an :9:

cnm benim de az önce kasıklarım ağrıyo dolu dolu;yani adetim başlayacak gibi bir doluluk hissediyorum içimde.;Böyle olunca akşam ya da sabah saatlerinde adet oluyorum ben.:14::14:İnşallah bu ay olmazsa;bir dahaki ay nasip eder Allah'ım...:16::16:

Doğru diyosun canımbu ay olmazsa öbürüne :emir_bebek: böylede diye diye 6 ay bitirdim aha 7. aya girdim :1:
Kısmet demekki ötesi yok bekliycez

günaydın hanımlar. Ya idrar yollarım enfeksiyon kaptı lavoboya gittiğimde canım çok yanıyor ve içimde sürekli birşey varmış gibi rahatsızlık hissediyorum ilaç içmek zorunda kaldım umarım birşey olmaz kızlar :14:

günaydın hanımlar.akşam doktorum çıktım e2 hormonum düşükmüş.klomen verdi.5 gün 1 tane alıcam cumartesi kontrol edecek.hadi hayırlısı bakalım.yanlız östrojen hormonumun düşük olmasına bozuldum acaip.kadınlık hormonum düşük kızlar yaaa:52:
belirtilerine baktım gerçektende hepsi bende var.bende neden böyle olyorum diyordum.meğer bu hormondanmış:50:

günaydın hanımlar. Ya idrar yollarım enfeksiyon kaptı lavoboya gittiğimde canım çok yanıyor ve içimde sürekli birşey varmış gibi rahatsızlık hissediyorum ilaç içmek zorunda kaldım umarım birşey olmaz kızlar :14:

bol bol su icmeni tavsiye ederim idrar yaptikca temizlenir.

gecmis olsun eger kan da geliyorsun sonrasinda sistittir ve ilerlemesin diye doktora gitmende fayda var:34:

Back
X