• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar koca karı adetlerini deneyen oldu mu ?
Ben az önce çok afedersiniz;rahime ulaşarak olandan denedim,hani şu boşluk gelirse hamile;eğer yumuşak doku elinize gelirse adetiniz gelecektir. anlamına geliyordu ya.Benim elime yumuşak bişeyler geldi,rahm ağzı sıkıydı.Sanırım adet yarın kesin.:53::53::53: bunu denediğime inanamıyorum ama merak ettim,fakat dediğim gibi boşluk yoktu.:50::50:

ya bende bişi dicem :D Az önce wc ye gittim.Peçeteye sildiğimde kahverengiye giden koyu sarı akıntı geldi :)) Bunun devamı olursa regl.olmazsa hamile :))

kızlar koca karı adetlerini deneyen oldu mu ?
Ben az önce çok afedersiniz;rahime ulaşarak olandan denedim,hani şu boşluk gelirse hamile;eğer yumuşak doku elinize gelirse adetiniz gelecektir. anlamına geliyordu ya.Benim elime yumuşak bişeyler geldi,rahm ağzı sıkıydı.Sanırım adet yarın kesin.:53::53::53: bunu denediğime inanamıyorum ama merak ettim,fakat dediğim gibi boşluk yoktu.:50::50:
kızlar yapan var mı? ya da fikri olan?:15::15:

kızlar yarın ile ilgili umutsuzluklarımı yazarken söylemeyi unuttum yaw.nasıl unuturum;:1::1:
hiç zeytin yemeyen ben;dün akşam 4-5 tane zeytin yedim kuru kuru.Canım çok çekti.Adet yaklaştığı için olabilir mi acaba?Genelde adete yakın hamiş gbi canım çeker,karnım hep açtır.Ama zeytin?:47::47:

canım geçtiğimiz ağustosta henüz çocuk yapmaya karar vermemiştik. Ben asla bulgur pilavını ağzıma sürmem hayatım boyunca 1 kere tadına baktım ve hiç beğenmedim eşime bile yaparken kokusundan tiksinirdim ve işte geçtiğimiz ağustosta bir gün bulgur pilavı yaparken içimde aşırı derecede onu yeme isteği uyandı kokusu bile okadar güzel geldiki ve ben ogün o bulgur pilavını öyle bir yedim öyle bir yediiimm kii inanamazsın herkes hamilesin sen kesin hamilesin bilmem ne diyip duruyordu ben yok diyordum korunuyoruz nasıl olacak kaza olmuştur diyorlar ama ben hep diyorumki vücudumda vitamın eksikliği vardır o yüzden canım çekmiştir bi de o aralar reglim 6 gün gecikti eyyy dedim hamileyim ama değilmişim. Hiç gecikmem olmamıştı daha önce. Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama kırmızıları görünce çok üzülüyoruz o yüzden kendimizi kaptırmayalım bir vitamin eksikliği oluyor o an vücutta ve canımız birşeyler çekiyor bir de regl günü geçmeden hamilelik belirtisi yok sadece kasık ağrısı olur okadar diğer hepsini psikolojik olarak kendimiz uyduruyoruz... Canım inşallah bebiş vardır da ondan canın çekiyordur :16:

slm güzel aneler ve adayları:)
ögle arasına eve geldim:)diyet yapıyorum diye iş yerinde durmuyorum yoksa yiyorum duba gibi:)
bugun nette dogum hikayeleri okudum acaip dogurasım geldii:)

kızlar herkese günaydın..
dün doktora gittim ve allaha şükür hiçbir problem gözükmedi..biraz içim rahatladı ama daha büyük bir problemim var yaşadığım bütün herşeyin nedeni psikoloji..bunu size anlatıyorum çünkü burdaki çoğu insan da benim gibi psikolojik belirtiler,kasık ağrıları yaşıyor..ama bunun en büyük zararı hamile kalamamamız çünkü eğer kafamızda bunu iyice yer ettiğimizde yumurtlama bile gerçekleşmeyebiliyomuş..
sanırım ovilasyonu,kürleri ya da ne bileyim acba hamile miyim diye düşünmek bizi yıpratan en büyük sorun..herşeyden önce kafamızı iyice bi toparlamamız gerek şuan bunu yapmaya çalışıyorum..beynimden geçenlere hakim olmaya çalışıyorum ama bunu nasıl başarıcam bilmiyorum......

kızlar herkese günaydın..
dün doktora gittim ve allaha şükür hiçbir problem gözükmedi..biraz içim rahatladı ama daha büyük bir problemim var yaşadığım bütün herşeyin nedeni psikoloji..bunu size anlatıyorum çünkü burdaki çoğu insan da benim gibi psikolojik belirtiler,kasık ağrıları yaşıyor..ama bunun en büyük zararı hamile kalamamamız çünkü eğer kafamızda bunu iyice yer ettiğimizde yumurtlama bile gerçekleşmeyebiliyomuş..
sanırım ovilasyonu,kürleri ya da ne bileyim acba hamile miyim diye düşünmek bizi yıpratan en büyük sorun..herşeyden önce kafamızı iyice bi toparlamamız gerek şuan bunu yapmaya çalışıyorum..beynimden geçenlere hakim olmaya çalışıyorum ama bunu nasıl başarıcam bilmiyorum......

sorun olmadıgına sevindim cnmmm:)
cidden ne olursa kafaya takmaktan olmuyorrr hastalıkların sebebi üzüntü deilmiii zaten..
ben bu ay sallamışımmm vallaa ovulasyon zamanı dikatli olcam yine ovulasyn testim var bide ayen arkadaşım bana preseed gönerdi sagolsun onu kulancam... ateş ölçüyordum her sabah artık bıraktım cünkü ateşim düştümü yükseldimi ay hamilemiyim deilmiyim diye sıkıntıya soktu.. 6 ve 7. aylardan umutluyum genelde herkes o aylarda kalıyor bakalım benimde 6.ayım nolcak:)

sorun olmadıgına sevindim cnmmm:)
cidden ne olursa kafaya takmaktan olmuyorrr hastalıkların sebebi üzüntü deilmiii zaten..
ben bu ay sallamışımmm vallaa ovulasyon zamanı dikatli olcam yine ovulasyn testim var bide ayen arkadaşım bana preseed gönerdi sagolsun onu kulancam... ateş ölçüyordum her sabah artık bıraktım cünkü ateşim düştümü yükseldimi ay hamilemiyim deilmiyim diye sıkıntıya soktu.. 6 ve 7. aylardan umutluyum genelde herkes o aylarda kalıyor bakalım benimde 6.ayım nolcak:)

bnm de kürtajdan sonraki 6. ayım :) ateş ölçme sıkıntısına ben hiiç gelemem zaten biliorum kendimi.ben çok sık üşütürüm ve biraz üşütünce ateşim yükselir o yüzden bnde etkisi olmaz sanırım :)
bnde bu ay belirli şeyler yapıcam mesela ovilasyonu hiiç takip etmicem doktorum önermedi bu ay olmazsa kendisi takibe alıcak..2 günde bir ilişkiyi önermişti zaten 10.günden başlayarak ama ben hiiiç uyamamıştım :) bu ay uyucam..onun dışında balla fındık yemeye başladım bu günden itibaren.. yani ben elimden geleni yapıcam bu ay ama olmazsa da olmaz diyorum..
bide kızlar ocak ayı bnm için çooook önemli çünkü ilk bebeğime de geçen yıl ocak ayında gebe kalmıştım...belki yeniden gelir annesine:)))

bnm de kürtajdan sonraki 6. ayım :) ateş ölçme sıkıntısına ben hiiç gelemem zaten biliorum kendimi.ben çok sık üşütürüm ve biraz üşütünce ateşim yükselir o yüzden bnde etkisi olmaz sanırım :)
bnde bu ay belirli şeyler yapıcam mesela ovilasyonu hiiç takip etmicem doktorum önermedi bu ay olmazsa kendisi takibe alıcak..2 günde bir ilişkiyi önermişti zaten 10.günden başlayarak ama ben hiiiç uyamamıştım :) bu ay uyucam..onun dışında balla fındık yemeye başladım bu günden itibaren.. yani ben elimden geleni yapıcam bu ay ama olmazsa da olmaz diyorum..
bide kızlar ocak ayı bnm için çooook önemli çünkü ilk bebeğime de geçen yıl ocak ayında gebe kalmıştım...belki yeniden gelir annesine:)))

valla cnm keşke düzneli çalışsak benim kocam hafta da bir yapar keyfine bıraksam ozamanda hamile kalamıyorum .. gcen ay ilk kez ovulasyon zamanlarında ilişki yaptık olmadı.. bu ayda yine 14-20. günlerde ovulasyonun çalışmada buluncaz bi aksilk olmassa..ateş ölçme kimseye tavsiye etmiyorum sinir bozuyor ..inş ocak ayında hamiş kalırız:)

kızlar merhaabaaaa:46:sizden bi ricam olacak 15 senedir çocuğu olmayan bi ablamız için yasin okunacak ama herkes bi tane okuyabiliyo önümüzdeki pazara kadar 1 yasin okuyup veya etrafındakilere okutturabilecek olan varsa bana özelden kaç yasin okutturabileceğinzi yazarmısınız..... şimdiden allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş :16:

valla cnm keşke düzneli çalışsak benim kocam hafta da bir yapar keyfine bıraksam ozamanda hamile kalamıyorum .. gcen ay ilk kez ovulasyon zamanlarında ilişki yaptık olmadı.. bu ayda yine 14-20. günlerde ovulasyonun çalışmada buluncaz bi aksilk olmassa..ateş ölçme kimseye tavsiye etmiyorum sinir bozuyor ..inş ocak ayında hamiş kalırız:)

cnm aslında düzenli olması gerekir ama biz maalesef bunu çocuk yapmak için istiyoruzgünleri takip ediyoruz ve kendimizi bu günlerde ilişkiye girmek için mecbur hissediyoruz..ve ister istemez stres oluyoruz ve maalesef sonuç aynıı oluyor..bunun yerine en başından itibaren düzene almayı denemeliyiz bence ve bunu isteyerek yapmamız lazım :)) sen de öyle yapmayı dene ve ipleri eşinin eline bırakma kadınlar isterse neler olur neler :D

Canlarım merhabbaaa..benım bata son 2 gun kaldı..herhangı bı agrım falan yok ama sıvılcelerm cıkmaya basladı..sanırm adet olucam we bu yuzdn cok mutsuzm oofff..bu ay hamiş olanları tebrık edıyorum lütfn bızler için dua edın..

nerde bu milleettt kimsecikler yok :26:

canım nasıl gidiyor çalışmalar diye sormuşsun ama geç gördüm. Toplantım vardı öğleden önce, şimdi girebildim nete de. Ovulasyon dönemini bence iyi değerlendirdik ama buay yumurtanın çatlayıp çatlamadığından endişem var çünkü o akıntım gelmedi ve ben o kadar yoğun kasık ağrısı hissetmedim. Kısmet artık, beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.
Bat 13-14 ocak, zaman ne getirecak göreceğiz :21:

Adet günüm birkaç gün geçti ve daha adet olmadım...Adet belirtilerim var sanki her an olacakmışım gibi ama olmadım daha....

Hiç içime doğan birşey yok,acaba hamilemiyim bile demiyorum,çünkü değilim biliyorum..Yine de hayırlısı bakalım...

Bir iki güne belki de bugün,adet oldum diye yazarım kesin:26:

Adet günüm birkaç gün geçti ve daha adet olmadım...Adet belirtilerim var sanki her an olacakmışım gibi ama olmadım daha....

Hiç içime doğan birşey yok,acaba hamilemiyim bile demiyorum,çünkü değilim biliyorum..Yine de hayırlısı bakalım...

Bir iki güne belki de bugün,adet oldum diye yazarım kesin:26:

gecikme yeşar mısın normalde de böyle? hani hamile miyim bile demiyorum demişsin ya onun için sordum? Normalde böyle sekmiyorsa pek zamanı, bence bir test yap :34:

kızlar merhaabaaaa:46:sizden bi ricam olacak 15 senedir çocuğu olmayan bi ablamız için yasin okunacak ama herkes bi tane okuyabiliyo önümüzdeki pazara kadar 1 yasin okuyup veya etrafındakilere okutturabilecek olan varsa bana özelden kaç yasin okutturabileceğinzi yazarmısınız..... şimdiden allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş :16:
ahhh canım ben okurdum ama kırmızılar geldi pofff

Back
X