• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar az önce çatlatma iğnemi yaptırdım bu hafta sürekli ekşııın var hadi bu ay olsun hepimizin yaaa:))

Bacım nasılsın gelmiş senin kırmızılar hadi hayırlısı :21:

Son düzenleme:
kızlar az önce çatlatma iğnemi yaptırdım bu hafta sürekli ekşııın var hadi bu ay olsun hepimizin yaaa:))

hadi hayırlısı olsun. sen de bu ay klomen kullanıyordun değil mi? bugün kaçıncı günündü? ben de klomen kullanıyorum. çatlatma iğnesi de olacağım. yumurtaların büyümesini bekliyorum heyecanla. bugün 9. günüm işte.

bebeğim gördümde bana olduğunu anlamadım :D:D ocak sonu diyelim 27 ocak yanı şubat diyince uzun geliyor sankı ::D ayyy sizinkiler gelmez inşallah kuzum

hayırlısı canım gelmezlerse iyi ama gelirlersede başımın üstünde yerleri var :27: 27 şubat erken diilmi bat için tatlım ??

deryaaa hg cnm doktorun dediklerini duydum çok üzüldüm cnm ama herşeyın bi çaresi var Allahım yardım etsın üzülme tatlım

ben bilmiyom deryacım ne dedi doktorkiii:17:

n diyckki klomen bile etki etmdi işte..
yumurtan 15 mm e kadar büyüdü çatlama filan yok edi
sönmeye bşlamış dedi..
önümüzdeki ay deniycek yumurtlatma iğnesi baya da maliyetli bi tedavi napıcm onu düşünüyorum şimdiden...

n diyckki klomen bile etki etmdi işte..
yumurtan 15 mm e kadar büyüdü çatlama filan yok edi
sönmeye bşlamış dedi..
önümüzdeki ay deniycek yumurtlatma iğnesi baya da maliyetli bi tedavi napıcm onu düşünüyorum şimdiden...

Allah alla cok bu pahalı arastırsana tatlım mutlaka kk da yumurtlama iğnesi olan ve uygun yapan hastaneler vardır baska doktorda olsa olmaz mı ne bilim yokmu cözumu Allah yardım etsın cnm benm dualarım senınle

Back
X