• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

n diyckki klomen bile etki etmdi işte..
yumurtan 15 mm e kadar büyüdü çatlama filan yok edi
sönmeye bşlamış dedi..
önümüzdeki ay deniycek yumurtlatma iğnesi baya da maliyetli bi tedavi napıcm onu düşünüyorum şimdiden...

canımm üzülme nolur herşeyin bi vakti var inan benim abimin eşi pko hastasıydı 2 defa aşılama oldu olmadı sonra ilk tüp bebekleri tuttu şimdi doğdu kızımız hayırlısıyla doğacak vakti bu vakitmiş işte.. senin bebişinde vaktini bekliyo sonra hoop kucağında inş diğer konulardada rabbim kolaylığını verir inş herşey bi şekilde olur sıkma canını tatlım :16:

slm kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmm ne var ne yok güzel haberler var mı? :46: :46:

ddeerryya
tatlım tam olarak okumadım geçmişi ama bir üstteki yazını okudum çok üzüldüm inşallah Rabbim bir çare bir derman verir :16:

yapma tatlım bende gitsem neler cıkcak belkı ama bılmıyoruz korkuyorum ben gitmeye bir adım öndesin yani üzme kendini hem ikizin olur belkı bir taslı iki kuşş

nasip canım benim nasip..
nasibimde ne vara onu yaşıycam..
dediğim gibi herşey Allah'tan..Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak..
dşardan alınan bişey de değilki elimle dışardan alıp koyacak halimde yok..

slm kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmm ne var ne yok güzel haberler var mı? :46: :46:

ddeerryya
tatlım tam olarak okumadım geçmişi ama bir üstteki yazını okudum çok üzüldüm inşallah Rabbim bir çare bir derman verir :16:

hg tatlım gelen kırmızılar var işte onlarda güzel haber sayılır :37: ben beklemedeyim ama gelecekler diye bekliyorum yani bugün yarın kırmızı bana çok yakışacak :52:

Son düzenleme:
merhabalar
bugün de adet olmadım 1 ocakta adet olmam gerekiyordu
perşembe tahlil yaptırmayı düşünüyorum

hg tatlım gelen kırmızılar var işte onlarda güzel haber sayılır :37: ben beklemedeyim ama gelecekler diye bekliyorum yani bugün yarın kırmızı bana çok yakışacak :52:

:1::1::1::1::1: aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım şuan bende kırmızıları bekliyorum ha geldi ha gelecek kırmızı don olcemm :9:

kızlarrr;az önce evde testte yaptım yine tertemiz negatif.Yarın sabahtan kırmızılar gelir herhalde;olsa silik de olsa çıkardı.Yine yok sanırım....:14::14::14:

hadi bakalım hayırlısı inşallah bebecik geliyor :16:[/QUOTE]

inş fermi hanım ama çok da ümitlenmek istemiyorum

canımmmm nasılsın kııııııııııız?senin sorunun cevabını biliyom ben:)))gülüm eşin gidecek laboratuvara(devlet hastanelerinde yapılmıyor diye biliyorum)masturbasyon yöntemiyle kendisine verilentüpe boşalacak ve o spermler testten geçeceeek hepsi bu kurban:))

aaay rezalet:)bu arada iyim bacım sen nasılsın başladınmı acabalara bat nezaman

kızlar az önce çatlatma iğnemi yaptırdım bu hafta sürekli ekşııın var hadi bu ay olsun hepimizin yaaa:))

aay canım hadi bakalım benimde bu ay tedaviye başlamam lazım ama benim şartlarımı biliyorsun malesef beklemedeyim benm işim yanlızca dualara kaldı allah bu ay hayallerimize kavuşmayı nasibetsin hepimize amiin

slm kızlar malesef bu sabah kırmızılarla uyandım yine olmadı moralim çok bozuk artık daha ne yapılır bilmiyorum yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı bırakıyorum artık yoruldum
:(((((((((((((

slm kızlar malesef bu sabah kırmızılarla uyandım yine olmadı moralim çok bozuk artık daha ne yapılır bilmiyorum yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı bırakıyorum artık yoruldum
:(((((((((((((

:((malesefki burada çocumuz aynı sorunu yaşadıgımız için bizi bizden iyi kocalarımız bile anlayamaz tedaviye basladınmı kaç yıllık evlisin kaç aydır deniyorsun sakın 2. ayımda bu hale geldim deme vala famusay bacımla birlikte uçarız taa oraya:)

31 aralıkta kan testi yaptırdım 1 çıktı adetime 2 gün kaldı bugün test yaptım 2 çizgide gözüktü 2.ci çizgi azda olsa silikti

Back
X