• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar;görüşürüz bayanlar;bu gece ya da yarın kırmıızlar gelir muhtemelen...Hakkımızda hayırlısı olsun ....:17::17::16::16:

mesai bitiyor ben de çıkıyorum arkadaşlar, akşam girebilirsem, ve yeni arkadaşlar bilgilerini yollamışsa listeyi güncellerim. olmazsa yarın sabah ilgilenirim. kendinize iyi bakın :16::16::16:

Hepinize Merhaba, neredeyse bir haftadır giremiyordum. Öncelikle hepinize sağlık, huzur dolu yıllar diliyorum. İnşallah bebişlerle birlikte tabii. Listede yapılmış ne güzel.. Benim 06 - 08 Ocak. Beklemedeyim bakalım.

minikgelinimm hoşgeldin tatlım :54: bildiğimiz kadarıyla hamiş heberleri yok
Hayırlı olsun başlamışsın çalışmalara allah kocacığının spermenlerine bol bereket versin senin de yumoşuna mıknatıs gücü versin :9::9::9:

Selam Aleyna :) güldürdün beni. İhtiyaç olanda bu aslında, Allah isterse tamda minikgeline yazdığın gibi.. İnşallah hepimize nasip eder rabbim. Bende artık iyice hassaslaştım galiba ve bebek isteği tavan yapmış durumda.

tabloyu kim yaptıysa benide yazsın 2 şubat bat

yapıldı cnm herşey yapıldı tek sorun olarak troit bezlerin az çalışıyo dediler onun içinde 2 yıldır kesintisiz ilaç kullanıyorum bugünden sonra onuda bırakıcam çünkü kilo aldım çok kendimide toplamalıyım artık .
merhaba gece 07
ben de troit ilacı kullanıyorum adı levertion benim de az çalışıyor
kilo aldırdığı kesin mi ben de kilo aldım ama ben ilaçtan önce de kiloluydum

mrh benim de tam tersi akıntım bitti 1 hafta oldu kupkuruyum sadece
karnımda eğilirken ağrı oluyor ( spora yeni başlarsın hamlarsın ya aynı öyle ağrıyor karnım)
bir de göğüs acısı geçmedi 1 ocakta adet olacaktım

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Selam Aleyna :) güldürdün beni. İhtiyaç olanda bu aslında, Allah isterse tamda minikgeline yazdığın gibi.. İnşallah hepimize nasip eder rabbim. Bende artık iyice hassaslaştım galiba ve bebek isteği tavan yapmış durumda.

:9::9::9:
İnşallah canım nasip eder hepimize en kısa zamanda emir büyük yerden rabbime karşı boynumuz kıldan ince o vermiyorsa vardır bir bildiği..

yaa kızlaarr güveçte kuru fasülye yapıyorum ama bu sürekli köpürüyor sanki içine bulaşık deterjanı dökülmüş gibi:1: ben alıyorum köpükleri üstünden o tekrar köpürüyor kapağını bile kapatamıyorum başında nöbetteyim :9::9: ne yapıcam bana akıl verin :26:

[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aleyyna[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? Ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

ya beni de ekleyin 1 ocak

başlığa bakınca bir uğrayayım dedim. 3 seneyi doldurduk bebek özlemiyle.arkadaşlar inşallah 2012 hepimize uğurlu gelir de bebiş haberleriyle havalara uçarız.

slm kızlarrrrrrr kimse yok sanırım benide ekleyin yaaa bat bugündü ama ben onu iki gün ileri aldım :1: ocak 6 olarak benide ekleyin yaa nolarrrrr :8:

bu arada kızlar yaa okuyan olursa ve bilgisi olan varsa bana cevap versin lütfen gebelikde fazla yürüdüğü zaman insan kasıklarda ağrı şişkinlik gibi bir his sanki çok fazla idrara sıkışmış hissi gibi birşey oluyomuuu:26:

bu arada kızlar yaa okuyan olursa ve bilgisi olan varsa bana cevap versin lütfen gebelikde fazla yürüdüğü zaman insan kasıklarda ağrı şişkinlik gibi bir his sanki çok fazla idrara sıkışmış hissi gibi birşey oluyomuuu:26:

hiç hamile kalmamadım. ama arkadaşlar sık sık idrara gittiklerini söylüyorlar. kasık ağrıları bazılarında olur bazılarında olmaz. ama genelde kasıl ağrıları oluyor galiba. yürürken oluyor mu onu bilemiyorum. google dan aratsana canım.

Back
X