- Konu Sahibi minikgelin
- #1.521
selam kızlar ben geldimmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç hamile kalmamadım. ama arkadaşlar sık sık idrara gittiklerini söylüyorlar. kasık ağrıları bazılarında olur bazılarında olmaz. ama genelde kasıl ağrıları oluyor galiba. yürürken oluyor mu onu bilemiyorum. google dan aratsana canım.
googleden de ararım bir. Bugün epey yürüdüm ve kasıklarımdan söylediğim gibi bir şikayetim var ama yinede gebeliği konduramıyorum yahuu ama inşallah öyledir.
Seninde 3 yıldır olmuyormuş inşallah rabbim hayırlısı ile daha fazla özlemini çektirmeden bebeciğini verir sana![]()
hoşgeldin canım. nasılsınnnn![]()
selam kızlar ben geldimmm![]()
ben deiyiym şükür. öyle sık idrara çıkma gibi bir sıkıntım yok ama kasıklarım ağrıyo ya ne bilim işte değişik bişi daha önce olmamıştı belki adetim yakın ya ondandır böyle olması:26: anaaaaa içesine hatlarım karıştı artık ne olacaksa olsaydı son zamanları kötü oluyo ayın ortaları insanı fazla kasmıyoda bu son bekleyiş aceyip bişiiyiyim canım... sen nasılsın?
gebelik geçirdiğim yardımcı olmak istedim..
yürüdüğüm zamanı bilmiyorum da kasıklarda batmalar çok olmuştu bende...
saniyelik...
ve birkaç defa şiddetli olmuştu....
sık idrara çıkmak tam bir belirti sayılmaz ama olabiliyomuş...
çok idrara çıktığım zaman gebe değildim...
az idrara çıkıyodum ama idrarımın rengi oldukça koyu ve köpük köpük olurdu....
böyle işte :)
hoşbulduk canım benim sen nasılsın ??aleyküm selam arkadaşım. hoş geldin.
ben deiyiym şükür. öyle sık idrara çıkma gibi bir sıkıntım yok ama kasıklarım ağrıyo ya ne bilim işte değişik bişi daha önce olmamıştı belki adetim yakın ya ondandır böyle olması:26: anaaaaa içesine hatlarım karıştı artık ne olacaksa olsaydı son zamanları kötü oluyo ayın ortaları insanı fazla kasmıyoda bu son bekleyiş aceyip bişi![]()
hoşbulduk canım benim sen nasılsın ??
sende mi bat bekliyosun ?
ben de stresliyim :) adet olacak mıyım olmayacakmıyım diye. adet günüm bugündü ama olmadım. daha önce de çok yaşadım bu durumu o yüzden daha da streslendim.
hoşbulduk canım benim sen nasılsın ??
sende mi bat bekliyosun ?
ben de stresliyim :) adet olacak mıyım olmayacakmıyım diye. adet günüm bugündü ama olmadım. daha önce de çok yaşadım bu durumu o yüzden daha da streslendim.
ne güzel adet olmadığına sevindim...
gelmesinler zatennn
test yapsaydın keşke olsa silik de olsa çıkardı :26:
evet bekleyiş oldukça sıkıntılı oluyor...
hayırlısı olsun ne diyelim...
bende bekliyorum ama bakalım işte.
inşallah boş çevirmez Rabbim kapısından bizleri
![]()
test yapmak ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gene. o yüzden test yapmayacağım. hayırlısı bekliycem. birkaç güne belli olur zaten. bir de bu ay bitkisel kür denemiştim belki o yüzden adet günü sapmış olabilir.
batımı da bilmiyorum ki... normalde 30 günde 1 olurum ve ayın 7 si gibi olmam lazım :)![]()
test yapmak ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gene. o yüzden test yapmayacağım. hayırlısı bekliycem. birkaç güne belli olur zaten. bir de bu ay bitkisel kür denemiştim belki o yüzden adet günü sapmış olabilir.
inşallah canım yaaa.inşallah bu ay bu yıl bizlere uğur getirir.