• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

thankssss şekercimmm :54:

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

ooooooooooooooooo listemiz şahane olmuş ellerine sglık bacım inş bu ay eleirn ugurlu gelir tüm listedeki anne olmayı bekleyenler hamiş olur:)ellerine sglık çok güzel olmuş:)

günaydın ksılar nslsınız:)
ayen1986 arkadaşımız var gecen ay pressed kulanıp hamile kaldı sagolsun bana preseedini yolladııı inş hamiş kalırım bi bunu denemedim zaten onuda yapınca tam olcak:)daha elimden başka bşy gelmez:)
ovulasyon testi
preseed
hayıt tohumu
ateş ölçme
hepsini yapıyorum daha neyapayım yaf hamile kalayım diye:(

ooooooooooooooooo listemiz şahane olmuş ellerine sglık bacım inş bu ay eleirn ugurlu gelir tüm listedeki anne olmayı bekleyenler hamiş olur:)ellerine sglık çok güzel olmuş:)

rica ederim canım, başta konu sahibi olan sana ve tablo emekçisi olan bana olmak üzere bütün kk arkadaşalrıma yeni ayda bol şans diliyorum :9::9::9::9:
İnşallah beklenen tarihlerde gelen olmaz hiç :9::9: İnşallah Rabbimizin bizim için hayırlı gördüğü ay bu aydır :16::16::16:

rica ederim canım, başta konu sahibi olan sana ve tablo emekçisi olan bana olmak üzere bütün kk arkadaşalrıma yeni ayda bol şans diliyorum :9::9::9::9:
İnşallah beklenen tarihlerde gelen olmaz hiç :9::9: İnşallah Rabbimizin bizim için hayırlı gördüğü ay bu aydır :16::16::16:

ah ah inş bacımmmm hepimiz hamile kalalım sonra sabredenler mumarına ermiş topigi açalım:):):)::):1::49:

Son düzenleme:
kızlar göğüs ağrım var bugun belirgin bi şekilde.Gripten her tarafım ağrıyo gbi geliyo,ondan mı bilmem ama,göğüslerime dokununca sanki tutulmuş gibi ağrıyor(ağrı tarifim süper.:1::1:)

kızlar göğüs ağrım var bugun belirgin bi şekilde.Gripten her tarafım ağrıyo gbi geliyo,ondan mı bilmem ama,göğüslerime dokununca sanki tutulmuş gibi ağrıyor(ağrı tarifim süper.:1::1:)

bir göğüs "tutulmuş gibi" nasıl ağrır acaba? güldürdün sabah sabah :9::9::9::9::9:

cnm inş bebiştirrrr güzel haberler ver gripsende ilaç alma nolur nolmaz:) bolca limon portakal falan ye iç:)

benide elklermisin canım 28 ocak:16:

cnm inş bebiştirrrr güzel haberler ver gripsende ilaç alma nolur nolmaz:) bolca limon portakal falan ye iç:)

içmedi cnm,bakalım kırmızılar gelirse iççem,ıhlamur limon içtim.Sıcak çorba içtim.Bakalım inşallah daha fazla hasta olmadan geçer.(pek geçecek gibi durmuyor.:2::2:)

benide elklermisin canım 28 ocak:16:
battaş sayılırız benimde 27 ocak:) çalışmalara başlamış olman lazım deilmii:):1:

içmedi cnm,bakalım kırmızılar gelirse iççem,ıhlamur limon içtim.Sıcak çorba içtim.Bakalım inşallah daha fazla hasta olmadan geçer.(pek geçecek gibi durmuyor.:2::2:)

tavuksulu çorba iç cnm çok işe yarıyor bolcada limon sık ohhhhhhhh:) kırmızılar gelmez inş..kimi hamiş kalanlar bünyesi halsiz düştügünden grip olabiliyormuş belki sende ölesindir:)

tavuksulu çorba iç cnm çok işe yarıyor bolcada limon sık ohhhhhhhh:) kırmızılar gelmez inş..kimi hamiş kalanlar bünyesi halsiz düştügünden grip olabiliyormuş belki sende ölesindir:)
bunu bilmiyordum canm;inşallah hamişliktendir ama hastayken hamilelik sevincini yaşayamam sonra.:1::1: dün akşam gayet sağlıydım;saat gece ona doğru tuttu,genizlerim yanıyr,yutkunamıyorum,hapşuruyorum.Öyle tuhafım...her yanım ağrıyor.::94::94:

Back
X