- Konu Sahibi minikgelin
- #1.641
valla bi tek benim annem sormuyo,Allah'ın nasip ettiği gün olur,benle konuşma bu konuları diyo.Kayınvalidem karşıdan soruyo;eee adet oldun mu kız?![]()
o kayınvalideler yokmu onlar..burnumdan getirdi valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bi tek benim annem sormuyo,Allah'ın nasip ettiği gün olur,benle konuşma bu konuları diyo.Kayınvalidem karşıdan soruyo;eee adet oldun mu kız?![]()
bu gun hepiniz form dasınız masallah masallah..pek guldumm..bi seyir tribunu krup bilet satmak lazım![]()
hayır bi de tavsiyeler var ki onlar apayrı malzeme gülmekten ölüyorum..bigün kadının biri ' kocanın kucağında hopla hopla hopla ' dedi bana yaa
biz yarıldık arkadaşla ama nafile kadın tutturdu illa hopla diye :) (kocası pek hoplatmamış galiba içinde kalmış)
daha neler neler resmen özel hayat fln kalmıo yaa herşey ortalıkta :)) rezillik diz boyu ama gülüyorum artık napim..ben de demeye başladım biz düşünmüyoruz diye ama kimse yemio bu saatten sonra..kimle konuşsam ilk hatrımı soruo sonra bebek var mı dio :)
bi kaynanam sormadı yaa ondan bekliorum bu malum soruyu cvbı patlatayım ama uyanık karı hiiiç sormuyo :))
hoplaaaaaaaaaaaaaa!!arkadaşım sper bi tavsiyemiş ama kadının içindehayır bi de tavsiyeler var ki onlar apayrı malzeme gülmekten ölüyorum..bigün kadının biri ' kocanın kucağında hopla hopla hopla ' dedi bana yaa
biz yarıldık arkadaşla ama nafile kadın tutturdu illa hopla diye :) (kocası pek hoplatmamış galiba içinde kalmış)
daha neler neler resmen özel hayat fln kalmıo yaa herşey ortalıkta :)) rezillik diz boyu ama gülüyorum artık napim..ben de demeye başladım biz düşünmüyoruz diye ama kimse yemio bu saatten sonra..kimle konuşsam ilk hatrımı soruo sonra bebek var mı dio :)
bi kaynanam sormadı yaa ondan bekliorum bu malum soruyu cvbı patlatayım ama uyanık karı hiiiç sormuyo :))
vişşş...oğluna söyler de biterim valla,haşat eder beni o ay;hergün deneyerek.bu konuda hassas beyzade."yaparım len yaparım..."diye tutturursa yanarım.oldum kızzzz oğlun beceremedi bu ay deseydin yaaaaa :) bak bakalım bidaha sorabilio mu...
oldum kızzzz oğlun beceremedi bu ay deseydin yaaaaa :) bak bakalım bidaha sorabilio mu...
o nasıl bir tavsiyedir, o nasıl bir kendini bilmezliktir yaşaka gibi, skeçlerde olur sanırdım böyle diyaloglar
akşam eşine deseydin aşkım bu akşam hoplat beni diye
![]()
vişşş...oğluna söyler de biterim valla,haşat eder beni o ay;hergün deneyerek.bu konuda hassas beyzade."yaparım len yaparım..."diye tutturursa yanarım.![]()
hahahaha....O zman ben iyiyim,daha tavsiye vern olmadı.aaa onu söylemek aklıma gelmedi valla da bişey daha var o tam bomba..bu da anneannemden çıktı çok özür dleyerek söylüyorum koç taş..ğı :) eskiden erkeklere yedirirlermiş çocuğu olsun diye yedir kocana dedi ama o da makarada :) ben de eve geldim aşkım dedim dua et bu ay hameli kalayım yoksa sana öyle bişey yediricem ki aklın durur..
ne olduğunu söylediğimde tek tepkisi artık senin elinden yemek fln yemem ben oldu :))))
selam kızlar bi sorum olacak sizlere adetin 12.günü yumurtlama olurmu?dün akşam sol tarafımda bacağıma doğru ağrı sızlanma oldu içimden geçti acaba yumurtlama mı oluyo diye sonra lavoboya gittim uzayan akıntıyı gördüm sol tarafımdaki ağrı devam etti sabah kayboldu acaba yumurtlamamı gerçekleşti?
hahahaha....O zman ben iyiyim,daha tavsiye vern olmadı.![]()
hoplaaaaaaaaaaaaaa!!arkadaşım sper bi tavsiyemiş ama kadının içindedediğin gibi bastırılmış istekler kalmış...
selam kızlar bi sorum olacak sizlere adetin 12.günü yumurtlama olurmu?dün akşam sol tarafımda bacağıma doğru ağrı sızlanma oldu içimden geçti acaba yumurtlama mı oluyo diye sonra lavoboya gittim uzayan akıntıyı gördüm sol tarafımdaki ağrı devam etti sabah kayboldu acaba yumurtlamamı gerçekleşti?
olabilir cnm illa 14.gün olacak die bişiy yok her kadının farklı olabilio..ağrı sızı yanıltabilir başka şeylerden de olmuş olabilir ağrıların ama akıntın şeffafsa yumurtladığının göstergesidir büyük ihtimalle cnm..
Güldürdünüz beni hanımlar. Allah neşenizi eksik etmesin inşallah. :) :) :)
evet canım akıntı şeffaf ve uzayan bi akıntıydı bende hiç dikkat etmezdim ilk defa bu ay dikkat ettim gördüm[/QUO
büyük ihtimalle yumurtladın cnm ama sen yine de tedbiri elden bırakma çalışmaya devam et :)
evet canım akıntı şeffaf ve uzayan bi akıntıydı bende hiç dikkat etmezdim ilk defa bu ay dikkat ettim gördüm[/QUO
büyük ihtimalle yumurtladın cnm ama sen yine de tedbiri elden bırakma çalışmaya devam et :)
öyle yapıcam canım bizim balıklarımız var eşim dediki balık yumurtlayacak galiba taşı temizliyo dedi benimde ağrım vardı aklıma geldi dedimki ona bende yumurtluycam galiba ağrım var dedim sonra lavaboya gidip akıntıyı görünce dedim ben yumurtladım adam bana diyo dalgamı geçiyon benle![]()