• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

benim düşüncem aslında bu ay incir kürünü denemek kafamdaaki bu..
ama eşimde doktor gözetimi olsun dio yani tedaviden yana..
bilmiyorum nasıl olacak..
öte yandan da klomene başlarkende yaptığım arıştırmalara göre klomenle yumurtlayanların baya bi çok olduğunu okuyunca baa bi ümitlenmiiştim..
ama bende etki etmdi yumurta oluyo ama büyümüyo..
yine iğne tedavisine de böle sonuç olur die korkmuyo değilim açıkcasınapiim kızlar bana bişelr söleyin nooollluuuurrrr......

Selam ddeerryya, ben bu ay incir kürü 1. kür tamamladım fakat havuçlu yaptım. Aklında olsun incirin büyüttüğü ve çoğalttığı havuçun çatlattığından bahsediliyor okuduğum bazı yerlerde. 7-8 incir atıyorsan kaynarken 1 orta boy havuç doğruyorsun. Klomenle birlikte olan etkisini ben bilmiyorum ama famusay yazmış onuda zaten. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.

öyle yapıcam canım bizim balıklarımız var eşim dediki balık yumurtlayacak galiba taşı temizliyo dedi benimde ağrım vardı aklıma geldi dedimki ona bende yumurtluycam galiba ağrım var dedim sonra lavaboya gidip akıntıyı görünce dedim ben yumurtladım adam bana diyo dalgamı geçiyon benle :9::9:

:))) aaa deseydin balıklar yumurtlarlar da ben yumurtlayamaz mıyım :))) süper olmuş ama ya zamanlamam mükkemmel..

kızlaaar ben geldiiiiim. balayı erken bitti iki gün. neyseeee. güzel haberler varmı hamişlerimiz oldumu acaba

Son düzenleme:
olabilir cnm illa 14.gün olacak die bişiy yok her kadının farklı olabilio..ağrı sızı yanıltabilir başka şeylerden de olmuş olabilir ağrıların ama akıntın şeffafsa yumurtladığının göstergesidir büyük ihtimalle cnm..

Ben bu ay ilk defa 3 kez karşılaştım o akıntıyla. farklı aralıklarla. İnanamadım.Yanılıyor olabilirmiyim diyede düşündüm ama sanmıyorum :) Hepsinide değerlendirdim ama bakalım henüz sonuçtan haberdar değiliz. İnşallah birinde tutmuştur, inşallah ..

Ben bu ay ilk defa 3 kez karşılaştım o akıntıyla. farklı aralıklarla. İnanamadım.Yanılıyor olabilirmiyim diyede düşündüm ama sanmıyorum :) Hepsinide değerlendirdim ama bakalım henüz sonuçtan haberdar değiliz. İnşallah birinde tutmuştur, inşallah ..

inşallah cnm umarım tutmuştur..sen yine de boş geçme diğer günleri ama

kızlar yemekten sonra gelddimmmmmmmm;her an adet olacakmış gibiyim,tuvalete gidip geliyrum sürekli.Offf....çok stresli bi durum..

Kızlar benim geçen ay ilk 2 gün lekelenme olarak gelmişti. sonra 3. gün tam bir regl dönemi başladı. Ben hangisine göre baz almalıyım aslında BAT' ı sizce. Yani 06 - 07 Aralık lekelenme, 08 Aralık tam geldi.

:d hayır bi de tavsiyeler var ki onlar apayrı malzeme gülmekten ölüyorum..bigün kadının biri ' kocanın kucağında hopla hopla hopla ' dedi bana yaa
biz yarıldık arkadaşla ama nafile kadın tutturdu illa hopla diye :) (kocası pek hoplatmamış galiba içinde kalmış)
daha neler neler resmen özel hayat fln kalmıo yaa herşey ortalıkta :)) rezillik diz boyu ama gülüyorum artık napim..ben de demeye başladım biz düşünmüyoruz diye ama kimse yemio bu saatten sonra..kimle konuşsam ilk hatrımı soruo sonra bebek var mı dio :)
bi kaynanam sormadı yaa ondan bekliorum bu malum soruyu cvbı patlatayım ama uyanık karı hiiiç sormuyo :))

hadi spaydii..yi beni spaydiii..hoplat beni spaydiiii:60::60::60::60::60:

kan testinde çıkar ama onu da yaptırmak istemiyorum,çift çizgiyi görünce gidicem:10::10:

o zaman kandır kendini, sanki bat haftaya çarşamba günüymüş gibi düşün. istersen listeye de öyle yazıyım? tam 1 hafta geçmiş oldun, öyle yap tahlili? ya da daha yakın bir tarih istersen öyle yapalım. Ne dersin?

KIZLAR ADET GELMEZSE,BUGÜNLER GEÇMEZ....
Test yapsam çıkar mı acaba yaw...:31::31::27::27::52::52:

Dündü dimi senin günün. Çıkma ihtimali var aslında ama bir kaç gün daha bekle bencede. Gerçi ben geçen ay ilk defa 4 gün geçikti test yaptım. kırmızılar geliverdi. Sanırım beklentide geciktiriyor. Bu ayki günümüde karıştırıyorum onun için. Normal tarihlere göre dün olmam normaldi. Hadi bugün diyelim.. Ben geçen ayki gecikmeden dolayı 30 - 32 güne göre hesaplayıp 06 - 08 ocak diyorum. Bakalım ne olucak. Çokta şiştim. Ayaklarım üşüyor hiç ısınmıyor. Kasığımda 10 gündür batma ve ağırlık gibi bişey hissediyorum. 2 gün öncede ishal oldum afedersiniz :) neyseki geçti. karnımda ağrı oluyor arasıra ama bağırsak problemindenmi ayıramıyorum. felaketim yani :) Yüce rabbim sevindirsin inşallah bizleri.

ya kızlar şimdi bşy sorcam ;:)
benim bugun ovulasyonun 10. günü..
9.günümde acaip uzayan akıntım geldiiii yumurtladıgımı düşünüyorum ovulasyon testimi 14. günden başalyıp kulanayım dedim ondan yapmadım..ama bugun aypcam çünkü 2 gündür akıntım varrrr bukdr erken olurmu acabaa ya...8.günü ilişki oldu 9.günü akıntım geldiii ilişki olmadı bugun 10.günüm ilişki yapcaz.. eve merakla gidip ovulasyon testini yapcam acaba çift çizgi çıkcakmı..çift çizgi çıkmassa bu akıntı ve kasık agrısı neyin nesi peki.of yaaa ne zor işmiş 6 ay olduu hala kendi bünyemi tanıyamadım:)

Son düzenleme:
o zaman kandır kendini, sanki bat haftaya çarşamba günüymüş gibi düşün. istersen listeye de öyle yazıyım? tam 1 hafta geçmiş oldun, öyle yap tahlili? ya da daha yakın bir tarih istersen öyle yapalım. Ne dersin?

tamam canım o zaman 12 ocak diye değiştirleim..:1:

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]