- Konu Sahibi minikgelin
- #1.781
benide eklermisiniz
ilk kırmızıyı şimdi gördüm çok kötüyüm
((((aranıza benide alın...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki. ben de yaşadım senin yaşadıklarını. kaç kez ümitlendim kaç kez kan testim negatif çıktı. bırak biraz akışına herşeyi. takma kafana.inan bana psikoloji de çok etkiliyor bu durumu. doktora gittin mi? yumurtalık kontrolü falan yaptı mı? dönem dönem olur böyle sekmeler. sen içini ferah tut.
benide eklermisinizilk kırmızıyı şimdi gördüm çok kötüyüm
((((aranıza benide alın...
canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki. ben de yaşadım senin yaşadıklarını. kaç kez ümitlendim kaç kez kan testim negatif çıktı. bırak biraz akışına herşeyi. takma kafana.inan bana psikoloji de çok etkiliyor bu durumu. doktora gittin mi? yumurtalık kontrolü falan yaptı mı? dönem dönem olur böyle sekmeler. sen içini ferah tut.
üzme kendini lütfen. moralini de bozma. sen yıpranırsın başka da bir şey olmaz.üzülmeee
evet 2 aydır kontrole gidiyorum klomen+iğne oldum ama biz 2 senedir korunmuyoruz gerçi allaha çok şükür bi kızım var 9 yaşında allah ona ömür versin yine çok moralim bozuk destege ihtiyacım var çok teşekkürler canım...
slm kızlarrrrrrr nasılsınız ben geldim yaa yine çok yorgunum offf bana gezmek hiiç iyi gelmiyo((
listemize deneme süresi yazılmış benimde daha birinci ayım benimkinide ekleyinnn![]()
slm kızlarrrrrrr nasılsınız ben geldim yaa yine çok yorgunum offf bana gezmek hiiç iyi gelmiyo((
listemize deneme süresi yazılmış benimde daha birinci ayım benimkinide ekleyinnn![]()
kızlar Rabbim inşallah sizlerede tattırır annelik duygusunu evet haklısınız benim en azından bir evladım var inşallah bi tane daha nasip ederhepimize sizlerede çifter çifter nasip eder inşallah:))
Amin. İnşallah. ha şööylee :)