Sabredenler Kulübü 2012 :)

sabrede sabrede bat'ıma iyice yaklaştım. yarın (6 ocak) adet günüm ve sorular daha da artıor kafamda zaman yaklaştıkça. lise yıllarımdan beri ki 26 yaşındayım şu an ağrımayan göğüslerim bu ay yaklaşık 10 gündür acıyor ve akıntılarım pek yoğun umutla bekliyorum ama idrar testlerim negatif çıkıyor. dün ve bugün yaptım ve negatif. bir de yarın sabah yapıcam ve ondan sonra regl olucak mıyım onu beklicem ve umarım olmam... :/

BA daş sayılırız. Bence test sonuçlarına göre hemen karar verme. İnşallah regl olmazsın, bir iki gün sonra tekrarlarsın. Çift çizgiyi görüp kan testinde olmadığını öğrenen arkadaşlarımızda var. Belki sürpriz olur sana :)

sabrede sabrede bat'ıma iyice yaklaştım. yarın (6 ocak) adet günüm ve sorular daha da artıor kafamda zaman yaklaştıkça. lise yıllarımdan beri ki 26 yaşındayım şu an ağrımayan göğüslerim bu ay yaklaşık 10 gündür acıyor ve akıntılarım pek yoğun umutla bekliyorum ama idrar testlerim negatif çıkıyor. dün ve bugün yaptım ve negatif. bir de yarın sabah yapıcam ve ondan sonra regl olucak mıyım onu beklicem ve umarım olmam... :/

Bende seninle aynı durumdayım batım yarın kalbim batıyormuş gibi gögüslerim batıyor :25:

aleyküm selam canım hoş geldin. nasıl yaa? gezmek güzeldirr :))) ben küçük bir ilçedeyim gezemiyorum. kıymetini bil bence :)

hoşbulduumm ya güzelde böyle artık bacaklarım ağrıyo yürümekten o vakit sevmiyom :D :D

Hoşgeldiiin. bat yakındı dimi ya da geçmişmiydi ?

hoşbuldum canım bakalım normalde 4 yada 6 gibi bekliyodum dört geçti altı geliyo sonrasını bilmiyorum ne olur :26: sen de ne var ne yok

hoşbuldum canım bakalım normalde 4 yada 6 gibi bekliyodum dört geçti altı geliyo sonrasını bilmiyorum ne olur :26: sen de ne var ne yok[/QUOTE]

Benim geçen ay şaşırdı rotayı. Onun için 3 - 5 - 8 bekle-me-me tarihlerimdi. Listeye 06 - 08 Ocak olarak yazdık. Henüz ses seda yok. Göğüslerimde hafif ağrı var ama regl öncesi olur bende. Karnımda ara ağrılar oluyor bazen mideye doğru kayıyor, sağ kasğımda batma vardı bugün ortalara ağırlık gibi birşey geldi sanki :) ayaklarım üşüyor bir haftadır. ortaya karışık birşey yani cnm.

ffeda cnmmmmm tabloya şunu eklesek daha güze olurmu sence:) en sona denemede kaçıncı ayımız oldughunuda yazsannn:)böylece hamile kalma oranı en çok hangi aylarda oldugunu görürüz:)

vauv süper bir fikir minikgelin bacım yaratıcılıgını çok begendim tebrikler şmdiden söyliyim benim 15. ayım olacak batım yine net degil ama 20 ocak sanırım

Benim geçen ay şaşırdı rotayı. Onun için 3 - 5 - 8 bekle-me-me tarihlerimdi. Listeye 06 - 08 Ocak olarak yazdık. Henüz ses seda yok. Göğüslerimde hafif ağrı var ama regl öncesi olur bende. Karnımda ara ağrılar oluyor bazen mideye doğru kayıyor, sağ kasğımda batma vardı bugün ortalara ağırlık gibi birşey geldi sanki :) ayaklarım üşüyor bir haftadır. ortaya karışık birşey yani cnm.

:60::60::60::60::60::60: ortaya karışık bu cümle hoşuma gitti yaa ay sonuna doğru bir karmaşaya girdik gidiyoruz bakalım olanıda olduruyoruz bünyemizde iş çığrından çıkıyor :37::1:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

benim ilk gebelikte 10. denememde olmuştu (tedavi ile). ancak düştü. düşük sonrası 3. denemem olacak şimdi.

Listeye beni de ekler misiniz:42::42: fenalık geldi artık ama yine de eksik kalmayayım siz beni ekleyin:14::14: Bat 15 ocak 15 aydır da deniyoruz:)) Deneyen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum:9::9:yarışma tanıtımı gibi oldu:9: Allah'ımbize yardım et kucaklarımızı böbüşlerimizi doldur artıkın..AMİNNNNNN

bu yazıyı bir topikten kopyaladımm sen her ihtimale karşı çalış moralini bozma sakınnnnn bak neler oluyor verecek olan rabbim hayırlısıyla verir...

alıntı:
Umudunuzu kaybetmeyin bence.
Ben de 1 ay klomen kullandım, kontrole gittiğimde doktorum ilacın işe yaramadığını ve yumurtalarımın yeterli kadar büyümediğni söylemişti, 1 ay daha klomen deneyip, beklemeden aşılamaya geçelim demişti. Aşılama daha etkili olduğu için yapmak istiyorlar heralde.
Yumurtaların büyümemiş dediği ay hamile kaldım. Ne 2. kez klomene ne de aşılamaya gerek kalmadı.
Ben inanıyorum ki herşeyin zamanı vardır, neyin ne zaman olacağını kimse bilemez.
O yüzden umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş.

$06012012540.webp kızlar bu pozitifmii cok heyecanlandım bırden:18:

galiba sabahın köründe heyecanla test yapan bir de ben varım ama buna bir anlam veremedim sanırım test bozuk di mi?

Eklentiler

• $DSC05458.webp
    $DSC05458.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 37
aynen arkadaşım benim de başka testim yok ama ben seninkinden görsem havalara uçardım :P

Ben de yaptım test ama ilk test bozuk çıktı çizgilerin ikisi de çıkmadı 2. testi yaptım onda da sadece C de silik çizgi çıktı, zaten idrarı da çok geç aldı. Ovulasyon testlerinde hiç problem yaşamadım ama sanırım gebelik testleri bozuk :53:

Bu arada ucrubucrub gözün aydın inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına alırsın bebişini :49:

sabahın ilk saatlerinde sizler güzel haberler verin bense ilk kırmızı kartı gören kişi olarak listeye adımı geçireyimm :43: :43: neyse allahtan çok geçmeden oldum umutla beklememden daha iyidir bu durum :27: hadi bakalım gelecek sefere artıkım :32:

Eki Görüntüle 321705 kızlar bu pozitifmii cok heyecanlandım bırden:18:

hadi bakalım gözün aydın inşallah bebecik geliyorrrr :32:

galiba sabahın köründe heyecanla test yapan bir de ben varım ama buna bir anlam veremedim sanırım test bozuk di mi?

tatlım senin test bozuk sanırım :50:

Back
X