- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
- #1.981
Canım benim çok üzüldüm. Bu kayınvalide denen şahıslar neden böyle anlayışsız oluyorlar anlamıyorum. Bizimki de eevlilik yıldönümümüzde bize gelecekti cümbür cemahat kutlayacakmışız ben de seksi gecelik almıştım giyerim totoşumu da döner ona sallarım demiştim ama gelemedi tabii ki ((= dua et ki gitmişler ya kalsalardı yarın nasıl olsa pazar deyipte ozaman daha da fena olacaktın. Bir de şu kurcalama da neyin nesin anlamıyorum en nefret ettiğim şey evim kurcalanmayacak ve yatak odama girilmeyecek kendilerini ne sanıyorlar bilmem oğullarının evi diye kendileri yönetebilir zannediyorlar nasıl sen kendi evinin hanımıysan işine karışılmasını sevmiyorsan o kurcaladığın evin de bir hanımı var. Bunlar çok ayıp şeyler. Sen hamile kal emin ol ki onun çocuğunu taşıdığın için önemseyecektr seni. Benim arkadaşımın kocası da pek önemsemezdi, hasta olsun umrunda bile olmazdı adamın, şimdi kadın hamile ve adam o kadar değişti ki inanamazsın bir dediğini iki etmiyor karısının. Allah kayınvalidelere de kocalara da akıl fikir versin ne diyiim![]()
sinirden iyicene başım agrıdı.. bide kahvaltı yapıyoruz kaynanam dönüp en son size nezaman gelmiştim bilmemneyin kaynanası hergün gelininde dedii..hiç bşy demedim kaynanama kalsa hergün bizde olur çıkmaz.. ben işe başladıgımdan beri haftada 1-2 gidiyorum daha neyapayım yav.. evde otururken çalışmazken haftanın 5 günü birlikteydik daha illlallah ettim..sevmiyorum kaynanamı saygım sonsuz ama sevmiyorummm yapmacık geliyor bak bize iki dk geldii pasta malzemesi ve meyve alıp götürdü evine..ben acımdan ölcegimi bilsem kimseden bşy almam anneme giderim bşyler vermeye çalışır almam.. kaynanamla çok farklı huylardanız ondan anlaşamıyorum.. eşim kahvaltıya gelin diyince müsaitmisiniz diye insan sorar ya.. bi hafta sonum varrrr zatenn..keşke uzakta otursaydım diyorum ama ozamanda gelip aylarca gitmezdii.. oglunu çok özlüyorsa alsın yanına bana karışmasınlar..akşam eşim gelsin baya fırçalıycam yoksa sinirden çatlaırm.. benimde dogumgünümü hep birlikte kutladık igrenç ti tabiii..çok sıkıcıydıı..adı üstünde özel günler deilmi bırakın karı koca kutlasın yaaaa..anlayışssızlar yemin ederim... bogasım var hepsini öyle böle deil yani:)
banyomu kulandı ya hiç hoşlanmam banyo benim özel yerimdir misafir lavabosu var zaten.. ben özellikle orayı açtımki girsin diye bi baktım hop bizim yatak oadasının ordaki banyoya gittiii müsait deil dedim bşy olmas diyip girdi. insan utanır ya agzımla müsait deil demişim ayıp hala giriyorsun...hiç sevmem ya böle şeylerii kaynanama gidince mutfak ve oturma odasından başka yere gitmem ama mşlh bize gelince heryeri talan eder.. herhafta gidiyoruz 1-2 kere bide benim çagırmamı bekliyor ben zar zor işten gelip dinleniyorum hafta sonuda ev temizligi yapıp dinleniyorum bide kaynanamı yemegemi alcam allah aşkına ya.. of kaynanasız bi hayta istiyorum

Son düzenleme: