Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlar benim bi sorum olacak adetimin 12.günü sol tarafımda ağrı oldu lavoboya gittiğimde şeffaf uzayan akıntıyla karşılaştım sorduğumda çoğu kişi yumurtlama olabilir dedi bugün adetimin 16.günü ve kanamam oldu çok hafif damla damla açık renkte bide ben adet olunca ağrım olur hiç ağrımda yok anlamadım bu nedir bilginiz varmı acaba yardımcı olurmusunuz

bu cok normal birsey
yumurtlama sirasinda bazi aylar yumurtlama akintisiyla birlikte kan gorulebiliyor
ama cok hafif pembe renkte ve genelde kintinin arasinda sanki damar damar oluyor
zaten sol kasigindaki agri da yumurtanin catliyor olmasinin gostergesi
:34:

HAVADA BULUT SEN BEBİŞİ UNUT yazımı kimse üzerine alınmasın
ben onu kendime söyledim umudu yitirmiştim ve yarın kan testi sonucunu alacaktım:43:

bu cok normal birsey
yumurtlama sirasinda bazi aylar yumurtlama akintisiyla birlikte kan gorulebiliyor
ama cok hafif pembe renkte ve genelde kintinin arasinda sanki damar damar oluyor
zaten sol kasigindaki agri da yumurtanin catliyor olmasinin gostergesi
:34:

peki canım o şeffaf akıntı geldiğinde benim yumurta çatladımı yoksa bu kanamada mı çatlıyo acaba anlamadımki hala geliyo damla damla ne kadar sürer acaba

peki canım o şeffaf akıntı geldiğinde benim yumurta çatladımı yoksa bu kanamada mı çatlıyo acaba anlamadımki hala geliyo damla damla ne kadar sürer acaba

bilmiyorum acikcasi ben sadece bir kere gordum yani yumurtlama donemimde sadece bir kere gordum
sonraki ay yine bir kere gordum
ama sen hala geliyor diyorsun bence doktoruna da sorsan iyi olur canim :34: muhtemelen yumurtlama kanamasidir ama aklinda kalmasin diye diyorum

onu bilemeyiz ya yeni catladi ya kis bir sure sonra catlayacak
benim en yogun akintimin oldugu gun catliyor genelde

canım bende dün adet oldum.5. indeydi aslında.ne yalan sölim umutlanıyo insan.olmuyosa da bari zamanında gelse de insanı umutlandırmasa.3 aydır böle oluyo 2 - 3 gün gecikiyo.ama beni şubattan da çıkarın şimdiden.rahimde yara var benim adet bitince o yakılacak yada dondurulacak.sonrasında 2 hafta ilişki yasak zaten 2 haftaya herşey için geç kalınıyo.hayır bebek olmuyo anladık bekliyoruz başka çaremiz de yok zaten bari beklerken başkasıkıntılar çıkmasa bari.yani varya canım ağzımda artık o kadar bunaldım ki

seni çıkartıyorum tatlım o zaman...

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

slm çok akılıca taktikler ama birde bunları becerebilmek var işin içinde bende beceremiyorum hep kavgaya dönüştürüyorum sonrada üzülen aglayan ben oluyorumeşim 2 saat sonra sanki hiç bişe olmamış gibi davranıyor benim eşimde çook bencil ve kurnaz bense tam tersi içim dışım birdir aklıma gelen dilimdedir hemen söylerim düşündüğümü biraz akıllıca davranayım diyorum ama beceremiyorum:( neyazıkki 4 yılda bunu başarabildiğin için seni tebrik ediyorum yine eşinde iyi adammış bakma sen

canım benim baktın kavga edecen sadece sus ki bu kavga konusunu daha bende aşamadım şimdilik susmayı deniyorum eşim yazık kız oda seninki gibi 2 saat bile beklemez hemen 10 dk içinde gelir ki ben suclu olsam bile böyle yapmayalım ikimizde yıpranıyoruz der konu kapanır ben hemen kavga etmeyi tercih ediyorum ağlayarak eşlerinizin karşısında durmayın güçsüz zannediyorlar bizi ...aklına geleni hemen söleme sadece gözlerine bak o anlasın sorun ne die sordugunda sadece hiç diceksin daha sonrada igneli igneli laf aralarında sokuşturacan :):)

merveson cnm bnm yazın için teşekür ederim..aslında eşimin her istedigini yapmıyorum.. mesela kaynanama eşim istiyor diye gidiyorum amaaa nebilim benimde bi annem var eşim gitmek istemese üzülürüm öle düşünüp gidiyorum..mesafe koymak için biraz geç kaldım ama yinede artık susmuycam cnaım istemiyormu yok diycem neyaparsa yapsın..
inş zamanla eşim bana çok baglanır.. şuanda ben onsuz oldugumda çok sıkılıyorum garip bi bag var aramızda.. iki gün şehir dışına gitcek ya ben kara kara düşünüyourm gitmese keşke diyorum.. ha ben öle iki günlügüne biyere gitsem eşim git der hemen kahveye gider..eşimi böle kabul ettim çünkü deişmedi 1.5 sene içinde heryolu denedim anlamıyor...
şimdilik herşey iyide çocuk olunca işim zor olcakkk...[/QU

rica ederim ama sen başta pes etmişsin salma kendini öyle kabul etmiceksin o seni kabullenecek kendine sadece o kendiyke baş başa bırak...

merveson cnm bnm yazın için teşekür ederim..aslında eşimin her istedigini yapmıyorum.. mesela kaynanama eşim istiyor diye gidiyorum amaaa nebilim benimde bi annem var eşim gitmek istemese üzülürüm öle düşünüp gidiyorum..mesafe koymak için biraz geç kaldım ama yinede artık susmuycam cnaım istemiyormu yok diycem neyaparsa yapsın..
inş zamanla eşim bana çok baglanır.. şuanda ben onsuz oldugumda çok sıkılıyorum garip bi bag var aramızda.. iki gün şehir dışına gitcek ya ben kara kara düşünüyourm gitmese keşke diyorum.. ha ben öle iki günlügüne biyere gitsem eşim git der hemen kahveye gider..eşimi böle kabul ettim çünkü deişmedi 1.5 sene içinde heryolu denedim anlamıyor...
şimdilik herşey iyide çocuk olunca işim zor olcakkk...[/QU

rica ederim ama sen başta pes etmişsin salma kendini öyle kabul etmiceksin o seni kabullenecek kendine sadece o kendiyke baş başa bırak...

ya garip olan ne biliyomusun bukdr sinirlendiren adama hala çocuk yapmak için yanıp tutuşuyorum.. eşimden başka kimseyi hayatımda düşünemiyorum rabbim yaşlandıgımızı torunlarımızın oldugunu göstermeyi nasip etsin inş :)

kızlar üzücü bi haber aldımmm uzaktan akrabamız oluyor kız evliii ikinci çocuguna hamileydii dogum yapmışş daha iki aylık bebişi var.. eşini işyerinde kavga sonucu silahla vurmuşlar ve ölmüş çok üzüldüm adamıda tanıyorum üzüldümmm valla rabbim herşeyin hayırlısını versin şimdi kızcagız neyapcak benle yaşıt 28 yaşında4 yaşında ve 2 aylık kızları var ne üzücü bi durummm rabbim dayanma gücü versin:(

Son düzenleme:
iyi akşamlar ben bişey sorcam internetteki hesaplayıcılarına göre yarın yumurtlama günün fakat akıntım gelmedi sadece vajina bölgemin ıslak olduğunu hissetiyom ama çamaşırıma bir ıslaklık vermiyor ve kasıklarım ve belim agrıyor sizce bunlarda mı yumurtlama belirtisi yoksa illa çamaşırımda o akıntıyımı görmem gerekiyor.....

iyi akşamlar ben bişey sorcam internetteki hesaplayıcılarına göre yarın yumurtlama günün fakat akıntım gelmedi sadece vajina bölgemin ıslak olduğunu hissetiyom ama çamaşırıma bir ıslaklık vermiyor ve kasıklarım ve belim agrıyor sizce bunlarda mı yumurtlama belirtisi yoksa illa çamaşırımda o akıntıyımı görmem gerekiyor.....

valla cnm tam kesin bşy söyleyemiycem bende bu ay sürekli akıntım var hergün yumurtluyor olamam heralde:) sen riske atma ilişki yap bu sıralar düzenli:)akıntıya çok takılma:)

ya garip olan ne biliyomusun bukdr sinirlendiren adama hala çocuk yapmak için yanıp tutuşuyorum.. eşimden başka kimseyi hayatımda düşünemiyorum rabbim yaşlandıgımızı torunlarımızın oldugunu göstermeyi nasip etsin inş :)

:)))hepimiz aynıyız de mi?ama ben oğluma kardeş vermek için yanıp tutuşuyorum yoksa var ya benim kocam ikinci bir çocuğu haketmiyor çaba da sarfetmiyor zaten.ama oğlum var ya oğlum elimi kolumu bağlıyor benim o kadar istiyor ki anlatamam,çarşıda pazarda milletin bebeğini seviyor çokk üzülüyorum:(

:)))hepimiz aynıyız de mi?ama ben oğluma kardeş vermek için yanıp tutuşuyorum yoksa var ya benim kocam ikinci bir çocuğu haketmiyor çaba da sarfetmiyor zaten.ama oğlum var ya oğlum elimi kolumu bağlıyor benim o kadar istiyor ki anlatamam,çarşıda pazarda milletin bebeğini seviyor çokk üzülüyorum:(
valla akıl saglıgı olan birinin bebek yapmaması lazımmm zor iş bebek bi ömür yanında olcabilcekmisin yadaa nebilim zaman ne göstercek detayına inince yapmamak daha mantıklı geliyor amaaa öle bi duyguki ben bunu söylerken bi bebek göreyim bu dediklerimi unuturum:)rabbimin kadınlara verdigi garip muhteşem bi duygu:=) hele kocalarda uyuz uyuz hareketler edince hiç yapmamak lazım ama olmuyor işte:)

öyle yapıyım valla yoksa akıntı beklerken adet olacam:)))

:):)::)):) bencede cnmm ben 6 aydır deniyorum inan son iki aydır öle uzayan akıntı oldugunu yeni farkettim ondan önceki aylar rastgele oluyordu ilişki ne ovulasyon ne akıntı bilmiyordum okudukca ögrendim ögrendikcede kafam baya karıştı kimi zaman çok bşy bilmemek lazım:)
sen bu sıralar 1 gün arayla ilişki yap 1 hafta boyunca:)

minik gelin iki şey daha sorcam 1. ilişkinin sabah veya akşam olması 2.ilişkinin uzun sürmesi veya kısa sürmesi etkilermi nedeni şu internette okudum sabah sperm kalitesi iyi oluyormuş ama malum çalışıyoruz oyle uzun bir ilişki olamaz cevaplamak istemezsende anlarım.

bana bak başka bir forumda bu ay olmazsa bırakacağını yorulduğunu yazmışsın saçmalama tamam mı!Sen elinden geleni yapıyorsun yapacaksın da ve gerisini Alllah'a bırakacaksın.O kadar!

minik gelin iki şey daha sorcam 1. ilişkinin sabah veya akşam olması 2.ilişkinin uzun sürmesi veya kısa sürmesi etkilermi nedeni şu internette okudum sabah sperm kalitesi iyi oluyormuş ama malum çalışıyoruz oyle uzun bir ilişki olamaz cevaplamak istemezsende anlarım.

sabah daha iyi diyorlar cnm ama biz de yapamıyoruz çünkü iş olunca olmasıu çok zor 5 de falan uyanıp yapcamki anca yetişeyim.. zaten eşim uyanır uyanmazda yapmaz:)
ondan akşam mecburen yapıyoruz.. ilişkinin uzunlugu farketmez cnm önemli olan spermlerin yumurtayla buluşması:) biz bebek yapcaz diye çok aşkla yapamıyoruz üstün kötü yapıyoruz:)

Back
X