Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar bişey sormak istiyorum.bilen arkadaşlar lütfen cevaplarsanız sevinirim.
ben bu ay klomene başladım.sadece bir yumurtam oluşmuş.
doktoruma sormayı unuttum.ben normalde 35 günde bir adet olurum.bu ilaçı kullnınca adetim öne mi gelecek.yumurtlama erken olduğu için ?
batımı nasıl anlayacağım acaba.bugün adetimin 12. günü ve benim normalde yumurtlamam 20-21 .günü yumurtlarım normalde.ama kontrole gittim bir yumurta oluşmuş bu hafta çalışma var dedi.ozamn benim adet döngüm değişecek mi şimdi?tek yumurtayla şansım az ama bakalım bu ay ilk defa o herkesin bahsettiği yumurtlama akıntısını yaşadım kızlar...normalde bende hiç olmazdı:49:

canım zaten kadınlarında normalde her ay 7-8 yumurtası oluşmuyo ki.sen niye üzülüyosun 1 yumurtam olmuş diye.tek yumurta da yeterli hamile kalmak için.ona bakarsan benim 3 yumurtam olduğu ay da gebelik olmadı.kolomen sadece yumurtayı bir yada bazen birden fazla oluşturup işi şansa bırakmadan ihtimali arttırmak için kullanılır.tek yumurtada yeter.yeterki döllensin.

canım zaten kadınlarında normalde her ay 7-8 yumurtası oluşmuyo ki.sen niye üzülüyosun 1 yumurtam olmuş diye.tek yumurta da yeterli hamile kalmak için.ona bakarsan benim 3 yumurtam olduğu ay da gebelik olmadı.kolomen sadece yumurtayı bir yada bazen birden fazla oluşturup işi şansa bırakmadan ihtimali arttırmak için kullanılır.tek yumurtada yeter.yeterki döllensin.
aynen ben zaten umutluyum.moralimi yüksek tutuyorum.inanıyorum.yumoşumu gördüm.maşşallah yumoşuma.bir güzel çatlayıp döllencek işllh:16::16:
pozitif düşünmek lasım değil mi ama:nazar::nazar:

kılzar ben de beişimi sevmek istiyorum yaa....
eşimin tarafından gelin cumrtsi doğum yaptı...
benim hala oğullarının eşleri 2 side benden sonra evlendi hamiş. brisi bir ay sonra doğum yapacak dğeri 3 aylık hamiş.
diğer taraftan arkadaşlar var doğuruyorlar çatır çatır maşşlh.gözümüz yok ama bende kendi bebeme gidip alışveriş yapmak istıom .
ama biliyorum az kaldı olacak olacak hayırlısıyla ve sağlıkla işşllh
en çokta koklamak istıom.:16::16:

HAVADA BULUT SEN BEBİŞİ UNUT yazımı kimse üzerine alınmasın
ben onu kendime söyledim umudu yitirmiştim ve yarın kan testi sonucunu alacaktım:43:

canım benim yaa. üzülme bu kadar. vardır Rabbimin bir bildiği. pozitif düşünelim pozitif sonuçlar alalım tatlım. ne olmuş ki bu ay olmadıysa. diğer aylar var daha.

kızlar haftaya perşembeye randevu aldım.doktora gideceğim canlarıım kontrol için:27::27::27:
gitmeyecektim ama yine de boşa ümit yaşamayayım aylarca;problem varsa şimdiden çözelim demi,bir de folik asit fln verir.:44::44:

kızlar haftaya perşembeye randevu aldım.doktora gideceğim canlarıım kontrol için:27::27::27:
gitmeyecektim ama yine de boşa ümit yaşamayayım aylarca;problem varsa şimdiden çözelim demi,bir de folik asit fln verir.:44::44:

Canım Folik asit bir problem olmasa bile doktorların bebek düşünen bayanlar için döllenmeden bir ay önce ve hamilelikte de ilk 3 ay önerdiği demir katkısıdır.

Normal ve düzenli beslenen bir bayan'ın demir değerleri embriyoya yeterli gelmeyebilir folik asit + değer katkısı sağlar ki bu katkı bebeğin beyin ve omurlik gelişiminde çok önemlidir.

Canım Folik asit bir problem olmasa bile doktorların bebek düşünen bayanlar için döllenmeden bir ay önce ve hamilelikte de ilk 3 ay önerdiği demir katkısıdır.

Normal ve düzenli beslenen bir bayan'ın demir değerleri embriyoya yeterli gelmeyebilir folik asit + değer katkısı sağlar ki bu katkı bebeğin beyin ve omurlik gelişiminde çok önemlidir.
evet doktorda "bebek sahibi olmak istiyorum "dendiği zaman tüm değerleri ölçüyormuş sanırım.Ben bir sene boyunca olmazsa giderim demiştim ama gtmem gerektiğni anladım.:34::34:

Merhaba kızlar :54: B(eklenmeyen)AT'a 3-4 gün kaldı ve bendeki kasık batmaları ve uyku hali başladı sanırım regl olacağım ooffffff ne sinir bozucu bir durum yaaa rabbimin zoruna gitmesin ama naapim etrafımdaki herkes yatıyor kalkıyor hamile ister istemez zoruma gidiyor benim de :14::14::14:

Hala adetim gelmedi,akıntım devam ediyor..:26:

Ama ümitlenmiyorum çünkü adetimde gelecek birkaç güne biliyorum...

Merhaba kızlar :54: B(eklenmeyen)AT'a 3-4 gün kaldı ve bendeki kasık batmaları ve uyku hali başladı sanırım regl olacağım ooffffff ne sinir bozucu bir durum yaaa rabbimin zoruna gitmesin ama naapim etrafımdaki herkes yatıyor kalkıyor hamile ister istemez zoruma gidiyor benim de :14::14::14:
en geçmeyen zaman dilimi son günler demii çok stres oluyorum hamilemiyim adetmi olcam diye:( inş bebiş vardır:)

Hala adetim gelmedi,akıntım devam ediyor..:26:

Ama ümitlenmiyorum çünkü adetimde gelecek birkaç güne biliyorum...

valla cnm gecen ay benim adetime kdr akıntım oldu hamilemiyim diye düşündüm ama adet oldum.. inş sneinki hamilelik belirtisidir:)

mrb kızlar kaç gündür giremiyorum hem gribim hem sehirdışından eşimin akrabaları var aklımda sizde reglım bitti 9.günüm ama misafir var sanırım bu ay fazla calışma olamaz gibi
cnm sıkılıyor ona buarada grip salgın benım regl gunumdude serum aldım siz dikkat edın canlarım ilaçsız geçmiyor inatçı bir grip

hamiş olanları canı gönulden tbrk ederim darısı basımıza inşallah
kırmızıları gelen arkadaşlarım üzülmeyin bizimde sıramız gelecek inşalah sevinç çığlıkları atacaz en yakın zamanda
buarada liste tutulmuş benim bat 27 ocak denemem 8.ayım :((

ben geldim kızlarrr doktora gittim kan sonucumu aldım 3 ay içinde olmuş hastalık ilaç verdi 3 kutu 3 hafta sonra kan testi yapacak tekrar

mrb kızlar kaç gündür giremiyorum hem gribim hem sehirdışından eşimin akrabaları var aklımda sizde reglım bitti 9.günüm ama misafir var sanırım bu ay fazla calışma olamaz gibi
cnm sıkılıyor ona buarada grip salgın benım regl gunumdude serum aldım siz dikkat edın canlarım ilaçsız geçmiyor inatçı bir grip

hamiş olanları canı gönulden tbrk ederim darısı basımıza inşallah
kırmızıları gelen arkadaşlarım üzülmeyin bizimde sıramız gelecek inşalah sevinç çığlıkları atacaz en yakın zamanda
buarada liste tutulmuş benim bat 27 ocak denemem 8.ayım :((

bat tarihlerimiz aynı cnm bende 6. ayımdayım:(
ben geldim kızlarrr doktora gittim kan sonucumu aldım 3 ay içinde olmuş hastalık ilaç verdi 3 kutu 3 hafta sonra kan testi yapacak tekrar

hadi bakalım inş 3 haftada iyleşir ömnüzdeki ay hamiş kalırsın bacım:)

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinhus[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 8 [/td]
[/tr]

[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

kızlar hiç ümidim yok yaw...Fala inanma falsız da kalma derler ya;dün akşam fal baktırdım.Falda bile bebiş çıkmadı,uzun aylar bebiş yok galiba kızlaar...:14::14::14:
canım benim Rabbim en kısa zamanda umduğuna nail etsin...

ama falın şakasınada yer yok dinimizde. kafirler bazı (atasözüymüş gibi cümleleri) hayatımıza sokuyorlar bilerek..
şöyle bir hadis hatırlatmak istiyorum,
"Fala şakasına dahi bakana Allah lanet etsin" Rabbim korusun :18:

merhaba herkese :3::3::3::3:
toplantım vardı sabahtan, ancak girebildim foruma. yeni hamile haberimiz yok anlaşılan. inşallah bu hafta alırız yeni haberler :16::16::16:

ben de cuma bekliyorum kırmızıları, daha doğrusu ağrım ve lekelenmem başlar, kırmızılar da ctesi gelir tahminimce, geçen ay öyle olmuştu. hamileliğe yönelik bir belirtim ne yazık ki yok. mide yanmalarım var ama benim zaten reflüm var... bel ağrım oluyor ama bu kadar sık olmasa da eskiden de olurdu. Göğüslerimde herhangi bir durum yok, uyku halim falan da yok...kısmet artık.
sizler nasılsınız?

Rabbim hepinizin umudunu hayırlısıyla versin... :16::16::16::16:
ama benden tavsiye unutmayın hamile kalmaktan sonra en önemli şey onu koruyabilmek... ben öyle zorlanıyorum kiiii, stresten , üzüntüden koruyamıyorum yavrumu ...:14:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD] bat[/TD]
[TD] durum[/TD]
[TD] denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 3 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi[/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]7 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD] 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD]6-8 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]11 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA[/TD]
[TD]12-14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]?? ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden[/TD]
[TD]7 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba herkese :3::3::3::3:
toplantım vardı sabahtan, ancak girebildim foruma. yeni hamile haberimiz yok anlaşılan. inşallah bu hafta alırız yeni haberler :16::16::16:

ben de cuma bekliyorum kırmızıları, daha doğrusu ağrım ve lekelenmem başlar, kırmızılar da ctesi gelir tahminimce, geçen ay öyle olmuştu. hamileliğe yönelik bir belirtim ne yazık ki yok. mide yanmalarım var ama benim zaten reflüm var... bel ağrım oluyor ama bu kadar sık olmasa da eskiden de olurdu. Göğüslerimde herhangi bir durum yok, uyku halim falan da yok...kısmet artık.
sizler nasılsınız?

canım o saydıkların bendede her ay olurdu ama hep kırmızı gelirdi..

sonra yine öyle zannettiğim bir ay da , kırmızılar gelmedi..

diyeceğim o ki hiiiiç belirtilere bakmıyor inan...

en geçmeyen zaman dilimi son günler demii çok stres oluyorum hamilemiyim adetmi olcam diye:( inş bebiş vardır:)

aynen canım en zor geçen son hafta oluyor ben bu ay çok rahattım ama stres fazlasıyla başladı benim pek umudum yok ama inşallah vardır bebiş :14:

Back
X