Sabredenler Kulübü 2012 :)

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinhus[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 8 [/td]
[/tr]

[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

umutlar şubata:):):) kız gülümsettin valla benii:)tablo kralicesiii :)

valla cnm gecen ay benim adetime kdr akıntım oldu hamilemiyim diye düşündüm ama adet oldum.. inş sneinki hamilelik belirtisidir:)

Ay canım ya sağolasın inşaallah ama işte yok kii biliyorumm..

Benim adetim gününü geçti,Cuma günü bir iki damla şeklinde geldi,adet oldum sandım ama hala o günden beri tık yok..

Hayırlısı diyecem ama inanır mısın ne aklıma ne gönlüme düşükde olsa hamilelik gibi bir olasılık gelmiyor..

Birşeyler hissetmeye çalışayım diyorum ama yok yani,olmuyo:26:

aynen canım en zor geçen son hafta oluyor ben bu ay çok rahattım ama stres fazlasıyla başladı benim pek umudum yok ama inşallah vardır bebiş :14:

belli olmaz cnmmmm kısmet işi belki bu ay nasibinde bebiş var :):)rabbim hayırlısını versin cnm bnmmm çok istiyor ve olmuyorsa mutlaka rabbimin bi bildigi vardır:)inş güzel haberler verirsin haftasınuna:)

merhaba herkese :3::3::3::3:
toplantım vardı sabahtan, ancak girebildim foruma. yeni hamile haberimiz yok anlaşılan. inşallah bu hafta alırız yeni haberler :16::16::16:

ben de cuma bekliyorum kırmızıları, daha doğrusu ağrım ve lekelenmem başlar, kırmızılar da ctesi gelir tahminimce, geçen ay öyle olmuştu. hamileliğe yönelik bir belirtim ne yazık ki yok. mide yanmalarım var ama benim zaten reflüm var... bel ağrım oluyor ama bu kadar sık olmasa da eskiden de olurdu. Göğüslerimde herhangi bir durum yok, uyku halim falan da yok...kısmet artık.
sizler nasılsınız?

merhaba tatlım :3::54: inşallah bu hafta bizden alır herkes hamiş haberini gerçi pek umudum yok ama oofff kendimi çok kötü hissediyorum yaa oturup hüngür hüngür ağlayasım var :14::43::43::43::43::43:

Benim adetim gününü geçti,Cuma günü bir iki damla şeklinde geldi,adet oldum sandım ama hala o günden beri tık yok..

Hayırlısı diyecem ama inanır mısın ne aklıma ne gönlüme düşükde olsa hamilelik gibi bir olasılık gelmiyor..

cnm hamilemisin sen yoksa:)
cuma iki damla kan geldiyse ve adet olsaydın bugun keisn kanaman olmuştuuu.. benceeee sen bi test yapp;);););

umutlar şubata:):):) kız gülümsettin valla benii:)tablo kralicesiii :)

:8::8::8: şu tablonun hatrına hamile kalsam ya :21::21::21:

merhaba tatlım :3::54: inşallah bu hafta bizden alır herkes hamiş haberini gerçi pek umudum yok ama oofff kendimi çok kötü hissediyorum yaa oturup hüngür hüngür ağlayasım var :14::43::43::43::43::43:

dur dur ağlama :20::20:... son haftada olur böyle moral bozuklukları, gerginlikler... biz birbirimize desteğiz işte. bak neler yaşanıyor burda, neler paylaşıyoruz. kimimiz tedavi sırasında kist sahibi oluyoruz, kimimizin planlarını ertelemesine sebep başka rahatsızlıkları çıkıyor, kimi de güzel haberler veriyor. hayatta herşey var. hepimizin güçlü olup birbirimize destek olması lazım, hayat varsa umut vardır :21::21::21::21:

cnm hamilemisin sen yoksa:)
cuma iki damla kan geldiyse ve adet olsaydın bugun keisn kanaman olmuştuuu.. benceeee sen bi test yapp;);););

Sen şimdi sordun ya hamile misin diye,önceden olsaydı içimde kelebekler uçardı,umut pıtırcıkları oluşurdu,sorular oluşurdu kafamda hep olabilir mi diye:1:

Ama şimdi hiiiiiç hissetmiyorum bişey,çok sakinim ne bileyim tuhafım nedense.Acaba bile diyemiyorum..

İşte bende ona anlam veremiyorum,hamile değilsem olayım adet doğru düzgün değil mi,sinir oluyorum ya.İçimde sadece korku var nedense,umarım bir rahatsızlığım yoktur:26:

Testlere güvenmiyorum güzelim ya,boşuna stres ve hayal kırıklığı oluyor.Bakalım yarı yıl tatiline kadar bekliyim,gelir adetim ama gelmezse de bir doktora gidicem artık..Hastalık olmasın da..Sağlık olsun inşaallah:31:

dur dur ağlama :20::20:... son haftada olur böyle moral bozuklukları, gerginlikler... biz birbirimize desteğiz işte. bak neler yaşanıyor burda, neler paylaşıyoruz. kimimiz tedavi sırasında kist sahibi oluyoruz, kimimizin planlarını ertelemesine sebep başka rahatsızlıkları çıkıyor, kimi de güzel haberler veriyor. hayatta herşey var. hepimizin güçlü olup birbirimize destek olması lazım, hayat varsa umut vardır :21::21::21::21:

kalcan kalcan hamiş kalcan:) az kaldı:)::))

Sen şimdi sordun ya hamile misin diye,önceden olsaydı içimde kelebekler uçardı,umut pıtırcıkları oluşurdu,sorular oluşurdu kafamda hep olabilir mi diye:1:

Ama şimdi hiiiiiç hissetmiyorum bişey,çok sakinim ne bileyim tuhafım nedense.Acaba bile diyemiyorum..

İşte bende ona anlam veremiyorum,hamile değilsem olayım adet doğru düzgün değil mi,sinir oluyorum ya.İçimde sadece korku var nedense,umarım bir rahatsızlığım yoktur:26:

Testlere güvenmiyorum güzelim ya,boşuna stres ve hayal kırıklığı oluyor.Bakalım yarı yıl tatiline kadar bekliyim,gelir adetim ama gelmezse de bir doktora gidicem artık..Hastalık olmasın da..Sağlık olsun inşaallah:31:

belki bu sefer bişy hisetmedigin için hamilesindir cnm:)çünkü her ay belki hamileyimdir pskolojisinden dolayııı her ay adet olunca insan üzülüyor ve artık yoruluyor.. bu ay çok yoruldum ben ..önümüzdeki ay özle hiç bşy yapmıycam dinlenmem lazım acilen:)
inş hamişssindir bacımmmm allahım gönlüne göre versin:)

toplantım vardı sabahtan, ancak girebildim foruma. yeni hamile haberimiz yok anlaşılan. inşallah bu hafta alırız yeni haberler :16::16::16:

ben de cuma bekliyorum kırmızıları, daha doğrusu ağrım ve lekelenmem başlar, kırmızılar da ctesi gelir tahminimce, geçen ay öyle olmuştu. hamileliğe yönelik bir belirtim ne yazık ki yok. mide yanmalarım var ama benim zaten reflüm var... bel ağrım oluyor ama bu kadar sık olmasa da eskiden de olurdu. Göğüslerimde herhangi bir durum yok, uyku halim falan da yok...kısmet artık.
sizler nasılsınız?

Kızlarr batlarımız aynı...Bende de sinir asabiyet dışında hiçbir değişiklik yok. 1 hafta kadı ne ağrı ne sızı ne akıntı..ama asabiyet tavan yaptı nedendir bilmiyorum her şeye sinirleniyorum ani parlıyorum gülerken 1 dak,ka sonra sinirden ağlayasım geliyor gözlerim doluyor. mala bağladım...ama bu da stresten oluyor işte....İnşallah hafta sonuna yüzlerimiz güler artıkınnnn..

naapim bebeğim yaaa elimde değil insanın gönlüne sözü geçmiyor ki. Daha şimdiden eşimle çocuk odasını boşaltıyoruz yeri hazır olsun diye ikimiz de çok hevesliyiz (üstelik ben bu adamı çocuk için 2 senede zor ikna ettim şimdi benden hevesli :1:) Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyiim :14:

ben de 2-3 aydır bebek beklentisi icine girenlerdenim.adetim duzensiz olur ama gecen ayki tarihim gecti. hatta daha onceki ve ondan onceki tarihlerde. gecen ay 6'sında olmustu bu ay 7'sinde test yaptım bir sey yok. simdi gene yapsam mı? yoksa adeti mi beklesem?

belki bu sefer bişy hisetmedigin için hamilesindir cnm:)çünkü her ay belki hamileyimdir pskolojisinden dolayııı her ay adet olunca insan üzülüyor ve artık yoruluyor.. bu ay çok yoruldum ben ..önümüzdeki ay özle hiç bşy yapmıycam dinlenmem lazım acilen:)
inş hamişssindir bacımmmm allahım gönlüne göre versin:)

İnşaallah güzelim keşke öyle olsa da,müjdeyle gitsem tatile:31:

Kafamızdaki stresi acabaları atarsak,belkide kendiliğinden olacak,bilemiyoruz işte..

Amin canım benim,Rabbim seninde herkesinde gönlüne göre versin inşaallah...

İnşaallah çifter çifter doğururuz hepimiz:52::52::52:

İnşaallah güzelim keşke öyle olsa da,müjdeyle gitsem tatile:31:

Kafamızdaki stresi acabaları atarsak,belkide kendiliğinden olacak,bilemiyoruz işte..

Amin canım benim,Rabbim seninde herkesinde gönlüne göre versin inşaallah...

İnşaallah çifter çifter doğururuz hepimiz:52::52::52:

inş cnm inş:) bu ay bende garibim sttresli deilim.. önceden illa olsun diye çalışmalar yparsım şimdi hayırlısı ise olur diyorum.. nebilim yoruldum valla ben 6.ayda pes ettim rabbim senelerdir ugraşanlara sabır versin:)

ben de 2-3 aydır bebek beklentisi icine girenlerdenim.adetim duzensiz olur ama gecen ayki tarihim gecti. hatta daha onceki ve ondan onceki tarihlerde. gecen ay 6'sında olmustu bu ay 7'sinde test yaptım bir sey yok. simdi gene yapsam mı? yoksa adeti mi beklesem?

zaten düzensiz bir döngünüz varsa bence acele etmeyin, henüz bir kaç gün gecikmiş. eğer testte tek çizgi görmek moralinizi alt-üst edecekse hiç gerek yok o riske girmeye. bekleyin biraz daha :21::21:

ben geldim kızlarrr doktora gittim kan sonucumu aldım 3 ay içinde olmuş hastalık ilaç verdi 3 kutu 3 hafta sonra kan testi yapacak tekrar

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende bir kaç gündür giremiyordum. Bu sebeple 2 - 3 aylık aşamada bebeğini kaybeden bir kaç kişiye rastlamıştım. Aslında hepimizin bu testi yaptırması lazım. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve anne olursun.

ya garip olan ne biliyomusun bukdr sinirlendiren adama hala çocuk yapmak için yanıp tutuşuyorum.. eşimden başka kimseyi hayatımda düşünemiyorum rabbim yaşlandıgımızı torunlarımızın oldugunu göstermeyi nasip etsin inş :)

amin işte biz kadınlarında özelligi bu sevince tam seviyoruz kızıncada öldüresiye kızıyoruz eşini seviyorsun sevdigini belli ettigin için onun üstüne düştügün için seni sinir ediyor bos ver sen yap bebegini allahın izniyle allahım tüm isteyenlere versin bende 4 senedir evliyim son 1 senedir bebek istiyorum gittim doktora polikistik oversin dedi beynımden burulmusa döndüm sonra eşim işsiz kaldı tedavide göremedim öle bekliyoruz hayırlısıysa herkeze verir allah buna inanalım ...

Test yapmadınmı cnm. Benimde geçti, tık yok. Açık sarı renkte akıntım var. Göğüsler geçen hafta biraz daha şişti, şimdi biraz indi sanki ama bastırınca ağrı hissediyorum. Baş ağrım oldu bir kaç gün önce bir kaç kez.kasık batmalarım ve karın ağrım oldu geçen hafta şimdi yok. Anlamasım birşey yani. Yalnız geçen hafta üşüyordum, bir iki gündür sıcaklıyorum sürekli. Daha önceleri 26 - 29 günde olurdum ama geçen ay 33 günde oldum. Bugün 34 .. (ben bu ay incir kürü ve keçiboynuzu kürü de uygulamıştım. ) test yapsammı bilmiyoruuumm

sizler nasılsınız?

fdedacım anlattım işte cnm yukarıda.. :) bilmiyorumki, bu ay evde test bulundurmadım erkenden yapıp hayal kırıklığına uğramamak için. Birazdan çıkıp test alıcam, yarın sabahada kırmızılar yoksa test yapıcam artık. İnşallah vardır bebişş :) İnşallah hepimiz en kısa sürede bu duyguyu yaşar ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.

Back
X