Sabredenler Kulübü 2012 :)

özele gitmen senin için daha iyi olur çünkü maalesef devlette seninle aman aman ilgilenmiyorlar..test sonucunu alır almaz hemen randevunu al ve git geciktirme sakın..ve ne olursa olsun güvendiğin doktordan vazgeçme,tecrübeyle onaylandı sonu kötü oluyor....
acaba mı dediğin son günün yarın inanıyorum ki ayakların yerden kesilecek...
sezeryan meselesine gelince sağlıklı bi şekilde o günlere bi gel,herşey yolundaysa normal yaparsın doğumunu hem artık öyle keyfi sezeryanlar yasaklandı biliosun..iş yeter ki oralara gelsin şimdiden takma böyle şeylere..dilerim ki allah sana sorunsuz ve kusursuz bir hamilelik yaşatır..ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder..
yarın burda merakla bekliyor olacağız sonucunu..

canım çok tşk ederim inan bana umut oldun rabbim inş güzel dileklerinizle benim yüzümü güldürür rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla versin inş... seninde gönlünden geçen ne varsa tezden kabul etsin rabbim çok sağol :16:

slm kızlar nasılsınız? ben giremedim nete 2 gündr. dün kar yağdı dün sabahtan bu gün akşama kadar elektrik yoktu :47: kafayı yiyecektik ya.

benim de umutlar şubata kaldı :14: dün adet oldum

slm kızlar nasılsınız? ben giremedim nete 2 gündr. dün kar yağdı dün sabahtan bu gün akşama kadar elektrik yoktu :47: kafayı yiyecektik ya.

benim de umutlar şubata kaldı :14: dün adet oldum

canım bizde seni arıyoduk bugün dua günü senin ama adını bilmeden etmedim ben dua.çünkü nick le dua olmaz.sölemek istemezsen özelden mesaj at.

yok yok sakıncası yok . benim adım pelin. canım bu dua günü ne? benim haberim yok da.

canım bi arkadaş dün dua günü yapalım hergün bi bebek için arkadaşımıza dua edelim.bişeyler okuyalım dedi.topikte de olumlu karşılandı.geçmiş sayfalarda liste var.bugün sana edicez inşallah duaları.

tamam buldum canım listeyi güzel fikir gerçekten. belki hepimiz toplanıp dua edersek adet olmayan arkdaşlar da hamile kalabilir. benim bat değişti 5 şubat oldu :(((

kılzar bu dua işi iyi güzel de adetliyken birşeyler okunabiliyor mu? hehe ben de kendime dua edeyim belkim şubata hamile kalırım :))))))

gündüz yazmıştım lekenmem oldu diye...devam etmezse yerleşme kanaması olabilir demişti arkadaşlar. akşama kadar tekrar olmamıştı ama şimdi yine oldu ve sanki daha pembemsi :14::14: karın ağrım yok ama sağ tarafımda batma var yine... kırmızılar hayatımda ilk defa 2 gün erken geliyor galiba. ve ben öyle üzülüyorum ki...isyan değil, Rabbim hayırlısını bilir tabi ki. ama umutlanınca kabullenmesi zor oluyor. Yarın gelir belki de kırmızılar...Kurban olduğum Allahım, güç versin yeniden deneme azmi versin bana...

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]durum[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]7 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD]6-8 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]11 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA[/TD]
[TD]12-14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce[/TD]
[TD]25 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20[/TD]
[TD]5 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3 yıl[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]iden[/TD]
[TD]7 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]8 Şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gündüz yazmıştım lekenmem oldu diye...devam etmezse yerleşme kanaması olabilir demişti arkadaşlar. akşama kadar tekrar olmamıştı ama şimdi yine oldu ve sanki daha pembemsi :14::14: karın ağrım yok ama sağ tarafımda batma var yine... kırmızılar hayatımda ilk defa 2 gün erken geliyor galiba. ve ben öyle üzülüyorum ki...isyan değil, Rabbim hayırlısını bilir tabi ki. ama umutlanınca kabullenmesi zor oluyor. Yarın gelir belki de kırmızılar...Kurban olduğum Allahım, güç versin yeniden deneme azmi versin bana...

canım benim yaa. dur bakalım ümidini kesme. hem olmazsa da olmaz bu ay .diğer aylar ne güne duruyor. baksana bana 3 yıldır bekliyorum. insan belli bir çizgiyi aşınca artık ümitlenmiyor da. yalanı yok isyan da ettim zaman zaman. ama elden ne gelir? Allah hepimze bebişler nasip etsin. dua edelim de kaderimiz de bebiş olsun.

kılzar bu dua işi iyi güzel de adetliyken birşeyler okunabiliyor mu? hehe ben de kendime dua edeyim belkim şubata hamile kalırım :))))))

canım 3 ihlas bi fatiha da okusan yada yasin okusan farketmez.bende adetliyim şu anda niyetim bi yasin bi kenzü'l arş okumaktı sana ama artık adetiyken okunan duaları okucam artık ezberden.yeterki niyetler salih olsun.farketmez yani.kimin duasının tutacağı hiç belli olmaz

canım benim yaa. dur bakalım ümidini kesme. hem olmazsa da olmaz bu ay .diğer aylar ne güne duruyor. baksana bana 3 yıldır bekliyorum. insan belli bir çizgiyi aşınca artık ümitlenmiyor da. yalanı yok isyan da ettim zaman zaman. ama elden ne gelir? Allah hepimze bebişler nasip etsin. dua edelim de kaderimiz de bebiş olsun.

eminim bir iki gün sonra öyle düşünebilirim ama şuan kendime bunları söyleyemiyorum :14::14::14:
öyle yoğun kasık batmam olmuştu ki...belki de kist oluşmuştur. doktora mı gitsem diye de düşünüyorum... hissettiklerim bebeği çok hissettirmişti bana bu ay, geçen ay öyle olmamıştı...bir kaç güne toparlarım.

eminim bir iki gün sonra öyle düşünebilirim ama şuan kendime bunları söyleyemiyorum :14::14::14:
öyle yoğun kasık batmam olmuştu ki...belki de kist oluşmuştur. doktora mı gitsem diye de düşünüyorum... hissettiklerim bebeği çok hissettirmişti bana bu ay, geçen ay öyle olmamıştı...bir kaç güne toparlarım.

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de bu ay ümitliydim kendimden.klomen gibi bir ilaç kullanmadıysan kist oluştuğunu zannetmiyorum ben. eğer üşüttüysen ondan da olabilir.

canım 3 ihlas bi fatiha da okusan yada yasin okusan farketmez.bende adetliyim şu anda niyetim bi yasin bi kenzü'l arş okumaktı sana ama artık adetiyken okunan duaları okucam artık ezberden.yeterki niyetler salih olsun.farketmez yani.kimin duasının tutacağı hiç belli olmaz

tamam canım ben 3 ihlas 1 fatiha okuyayım. yasin ezberimde yok. dua kitabına bakmam gerek. ama anladığım kadarıyla ezberden okumak gerek.

seni çok iyi anlıyorum canım. ben de bu ay ümitliydim kendimden.klomen gibi bir ilaç kullanmadıysan kist oluştuğunu zannetmiyorum ben. eğer üşüttüysen ondan da olabilir.

kullanmadım tatlım..ama ne biliyim belki çatlamamıştır yumurta... yarın anlarım belki kırmızıların yoğunluğundan. erken gelmezdi hiç benim kırmızılar. evde ped bile yoktur belki :1::1: bir tane bulıyım gidiyim de

anatolya20 sen kolmen kullanmışmıydın.bende kist yaptı zaten bu ay klomenin son ayıydı.sende de yapmışmıydı.doğum kontrol hapına başlattı doktor.ne komik dimi bebek olsun diye uğraşırken doğum kontrol hapı kullanmaya başladımm:((

kullanmadım tatlım..ama ne biliyim belki çatlamamıştır yumurta... yarın anlarım belki kırmızıların yoğunluğundan. erken gelmezdi hiç benim kırmızılar. evde ped bile yoktur belki :1::1: bir tane bulıyım gidiyim de

canım erken gelmesi sorun değil korkma. zaten çok uzun süre değil ki 2 gün erken gelmiş. asıl geç geldiği zaman bir sorun oluşuyor diye biliyorum ben. tabi her geç gelen adet sorunlu demek değil bu. bazen beynimiz şartlanıyor ondan da geç gelebiliyor adet. ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün tabi.

anatolya20 sen kolmen kullanmışmıydın.bende kist yaptı zaten bu ay klomenin son ayıydı.sende de yapmışmıydı.doğum kontrol hapına başlattı doktor.ne komik dimi bebek olsun diye uğraşırken doğum kontrol hapı kullanmaya başladımm:((

malesef kullandım o lanet ilacı. hoş ilacın şucu yok. doktor bozuntusu klomenle beraber yumurtalık takibi yapmadığı için sorun yaşadım ben. evet canım ben de 1 tane kist yaptı o ilaç . ama kist küçük olduğu için şimdiki doktorum doğum kontrol hapına gerek olmadığını, hamileliği etkilemediğini söylemişti.

malesef kullandım o lanet ilacı. hoş ilacın şucu yok. doktor bozuntusu klomenle beraber yumurtalık takibi yapmadığı için sorun yaşadım ben. evet canım ben de 1 tane kist yaptı o ilaç . ama kist küçük olduğu için şimdiki doktorum doğum kontrol hapına gerek olmadığını, hamileliği etkilemediğini söylemişti.

bende 2 tane yapmış .2 şer cm lik.zaten sona erdi.bi daha da kullanmak istemiyorum.çocuk sahibi olayım diye elim yüreğimde yok kist olcak yok adetim düzenim bozulcak hormonum bozulcak.bi dahakine göbekten iğne vururlar heralde.belki de hiç gerek kalmaz.eşim bu ay varikosel ameliyatı oldu.belki sonuç alırız doğal yolla.

canım moralını yüksek tut kırmızılar geldiği gibi giderler sonra bebişler gelir allahın izniyle sen üzme kendini emi bebişim :54:

Back
X