- Konu Sahibi minikgelin
- #2.761
ya varya benım de bu ay aynı şekilde ilerleri normalde önceden leke gelmez ama geldi dünde yazdım ya sana
belkı de bu rahmın bize bi işaretidir...bak tepkı vermeye başladım yakında gelcek bebıs demek ıstıyodur. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya varya benım de bu ay aynı şekilde ilerleri normalde önceden leke gelmez ama geldi dünde yazdım ya sana
belkı de bu rahmın bize bi işaretidir...bak tepkı vermeye başladım yakında gelcek bebıs demek ıstıyodur. :)
eveettt çok haklısın canım sabah sabah morali bozuk arkadaşlara inşallah bir nebze olsun moral olur fdeda canımm üzülme ay_she ninde dediği gibi belki bunlar bebişin tepkileridir
![]()
Cnm ellerine sağlık eklemişsin amaaaaa
benden sonra famusay da kendisini eklemeni rica etmiş fakat onu eklediğin tabloda yine benim adım yoookkk :2::2:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çiçeklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
senin ismini kırmızı yapmadım hep kayboluyorsungözümün önünden ayrılma diye mimledim seni :) :)
eveettt çok haklısın canım sabah sabah morali bozuk arkadaşlara inşallah bir nebze olsun moral olur fdeda canımm üzülme ay_she ninde dediği gibi belki bunlar bebişin tepkileridir
![]()
inşallah öyledir, bu ay gebeliğe yönelik çok işaret almıştım sanki, çok inandırmıştım kendimi, o yüzden üzüldüm...ama Rabbimden gelendir diyip sabırla tevekkülle bekleyeceğim... inşallah dualarımızı kabul eder rabbim
günaydın...
dün öğlen başlayan lekelenmem devam ediyor. henüz kırmızıya dönemedi ama döner gibi. daha önce böyle olmazdı bende, bi kere erken gelmezdi. lekelenme başladığının ertesi günü ya da lekelenme sabah olduysa o günün gecesi gelirdi kırmızılar. yine gelecek gibi, çünkü sancım var ama bir garip ilerdedi bu sefer süreç.
sabah dayanamayıp test yaptım, tabi ki kocaman tek çizgi çıktınasıl üzgünüm anlatamam, Aleyynna, battaşım, inşallah bu ay güzel haberler gelir senden. normal bir gebelik testi alıp yapsana? ya da yarın gidip kan var. müjdeli haberi alalım senden...
tevekkül tevekkül tevekkül işte bütün mesele bu :)![]()
![]()
Ahhh hayatım aahhh yapmaz mıyım? gebelik testi yaptım da negatif çıktı lanet şey ama çok kötüyüm ya öyle fena ki kasık ağrım resmen inletiyor nefes dahi alamıyorum o anda 4 gündür falan böyleyim kurban olduğum mevlam güldürsün yüzümü ve yüzümüzü (öylesine kafayı sıyırmışım ki, eşime bu sabah ne dedimbugün cumaya gittiğinde bana dua et kocacıımm
o da diyor ki aşkım iyi misin? bugün günlerden ne hahahahhahhaha sanırım aklımı oynatıyorum
![]()
günaydın
ben 22 yaşında 3 yıllık evliyim evlendiğimde 5 ay ilaç kullandım sonra bıraktım şu zamana kadar denedik ama gebe kalamadımm. dr gittik bende sorun yokmuş ama esşimde ilk önce sperm azlığı vardı dr ilaç verdi düzeldi şimdide hareket azlığı var benim ne yapmam lazım harekti nasıl arttırabilirim
ne olur bana yardımcı olurrrr ...(
şimdi de moralim bozuldu, eşime regl olucam diye üzüldüm biraz dedim, bana "ama böyle yaparsam ikimizde de baskı oluşur" dedi... bütün belirtileri umutları içimden taşıyan benim, uzaktan hissedemezki hissettiklerimi, ona kabullenmesi daah kolay. ben de zaten Rabbime dua ediyorum hazyırlı zamanda olsun diye ama, sonuçta üzüldüğümde bana sarılması şefkat göstermesi lazım...
kırıldım biraz, ona da söyledim bunu, henüz bir cevap vermedi (e-posta üzerinden konuştuk da)
inşallah senin kırmızılar gelmez kuzum ya, çok istiyorum, kalpten diliyorum hamile olmanı...hayırlıysa versin Rabbim...
Canımıniçi çok teşekkür ederim hepimiz birbirimizi çok iyi anladığımız için kalpten istiyoruz birbirimizin yüzünün gülmesini de. Rabbime sığınmaktan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok derdimize derman olacak o hakkımızda hayırlısı olsun ...![]()
şimdi de moralim bozuldu, eşime regl olucam diye üzüldüm biraz dedim, bana "ama böyle yaparsam ikimizde de baskı oluşur" dedi... bütün belirtileri umutları içimden taşıyan benim, uzaktan hissedemezki hissettiklerimi, ona kabullenmesi daah kolay. ben de zaten Rabbime dua ediyorum hazyırlı zamanda olsun diye ama, sonuçta üzüldüğümde bana sarılması şefkat göstermesi lazım...
kırıldım biraz, ona da söyledim bunu, henüz bir cevap vermedi (e-posta üzerinden konuştuk da)
kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
kafam karıştı ya ben bu akıntıları anlamıyorum poffff