- Konu Sahibi minikgelin
- #3.041
valla benim eşim bu yumurtlamaları benden iyi biliyor :)
diyo ki yumurtlama ne zaman çalışmaları hızlandıralım

diyo ki yumurtlama ne zaman çalışmaları hızlandıralım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benim eşim bu yumurtlamaları benden iyi biliyor :)
diyo ki yumurtlama ne zaman çalışmaları hızlandıralım![]()
Aynen bende huni dönemindeyim.hahaha çok güldüm yanaber minikim çalışmalar nasıl gidiyor inşallah tutacak bu ay.benim "acaba var mı" dönemim başladı bacım.vücudumu dinlemelerim başladı:))yani huni takıp gezme dönemi
canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil
Akıntın çokmu belirgin oluyor senin iyi anlıyorsun o zaman çatladığını ben pek anlayamıyorum.Çünkü benim her ilişkiden sonra öyle bir akıntım oluyor, karışık yani.7 gününmü var ay naısl geçecek bekleme günleri yaşlandırdı beni resmen ya inan adet olunca 2 dk üzülüyorum sonra rahatlıuyorum en zoru bu bekleme dönemi yani huni dönemicnm yumurtan belk çatlamamaıştır dedin ya ovulasyon demek yumurtlamak demek ozamanda çatlamıyormu yani.. şimdii akıntı zamanı ben yumurtladım sonrasında onlar çatlayabiliyormu..benim iki gündür acaip belimve bacagım agrıyor gögüslerimde felaket agrıyor..of yine kafamda deli gibi kurmaya başladım
ayyyy negüzel:):):):) kocan daha 9 ay boyunca etrafında koşacakkk söyle çok yorulmasın 9 ay boyunca burnundan getircen inş:)![]()
İnş Rabbim en kısa en hayırlı zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber efendimiz(sav) gibi güzel,sağlıklı,akıllı,hayırlı,tatlı,güzel,neşeli,ömürlü..... evlatlar nasip etsin bize aminnnnnnnn tüm bekleyenlere inş.canım inşallah Allah sana da, bana da,isteyen herkese nasiip eder,Allah daha fazla bekletmesin inşallah.![]()
benim de 2,5 sene oldu canım ya.insan daha da sabrı tükeniyo insanın.hayırlısı olsun artık hakkımızda
Ne güzel dua ettin.İnş Rabbim en kısa en hayırlı zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber efendimiz(sav) gibi güzel,sağlıklı,akıllı,hayırlı,tatlı,güzel,neşeli,ömürlü..... evlatlar nasip etsin bize aminnnnnnnn tüm bekleyenlere inş.
Aynen bende huni dönemindeyim.hahaha çok güldüm yaovulasyon döneminden sonra huni dönemimiz
başlıyor dimi:))))inş huni döneminden sonrada hamişlik dönemimiz başlar
Akıntın çokmu belirgin oluyor senin iyi anlıyorsun o zaman çatladığını ben pek anlayamıyorum.Çünkü benim her ilişkiden sonra öyle bir akıntım oluyor, karışık yani.7 gününmü var ay naısl geçecek bekleme günleri yaşlandırdı beni resmen ya inan adet olunca 2 dk üzülüyorum sonra rahatlıuyorum en zoru bu bekleme dönemi yani huni dönemi
İnş Rabbim en kısa en hayırlı zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber efendimiz(sav) gibi güzel,sağlıklı,akıllı,hayırlı,tatlı,güzel,neşeli,ömürlü..... evlatlar nasip etsin bize aminnnnnnnn tüm bekleyenlere inş.
İnsan başına gelince çekiyo bi şekilde herşey imtihan herşeyin bir zamanı var umarım Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür.
slm kızlaarrr maşallah bugün topik pek kalabalık :))
sen beni unuttun![]()
slm cnm hoşgeldin...
ne var ne yok![]()
daha erken cnm sen 15inden önce ovulasyonun olmas gibime geliyo ama bellide olmas tabi :)düzenl ilişki yap yinede:)
aman nsl gitsin gidemiyor dermişim:) şaka bi yana bu ay kocam çok üzmedi ilişki konusundaaa yine düzneli yapamadık ama en azından 3 günde bir yaptık:)buda gelişme bizim için:) bende bu haftasonundan sonra hunimi takcam bacımm takılırz kolkola hunimizi takıp gezeriz olarmu:):119::119::119::123:
Canım ikinci çizgi net çıktığında mı yumurta çatlamış oluyor.Ben hiç kullanmadım da düşünüyorum.İkinci çizgi net çıktığında çatlama olmuşmu demek çatladı bitti mi demek?canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil
Erkekler ne kadarda olsa bizim kadar takıp araştırmıyor.Biz bütün netteki bilgileri hatmettik.Doktorlar bile şaşırıyor.en azından senin eşin yumurtlama konusunda bilgi sahibi.Ben akıntım yoğunlaştğı zaman "yumurtluyorum sanırım,ovulasyon günleri" dedim.(o zamanlar yeni öğrenmiştim bu durumu.Bebek düşününce herşeyi öğrenmek nasip oldu.
)Bana şöyle yukarıdan aşağı süzüp;"kızım yumurtlama ne??saçma saçma konuşma" dedi.Bir saat ona durumu anlatmak zorunda kaldım.
![]()
Seninki iyiymiş valla benimkide soruyor yumurtlama zamanıysa çalışmaları ona göre ayarlıyoruz mecburen.valla benim eşim bu yumurtlamaları benden iyi biliyor :)
diyo ki yumurtlama ne zaman çalışmaları hızlandıralım![]()
tabi zaman geçince acemliği attık,eşim tavuk yumurtasını haşladığımda garip bi şekilde bakıyor artık ona."Şimdi bu döllenmemiş yumurta.döllenirse civciv oluyor.Baksana.." Durumları...Biyolojimiz tavan yapmış durumda![]()
Kızlar belirtilerim idrar yolu enfeksiyonuyla başladı çok sık idrara çıkıyordum hala da çıkıyorum ve çok şiddetli kasık ağrım oldu pek regl ağrısına benzemiyordu bir de arada uyku bastırıyordu bu kadar başka birşey olmadı.
canım bende toksoplazma çıktı doktorun biri beni baya korkuttu sonra bir prof.a gittim o ilaç verdi korunmana gerek yok dedi. şimdi çalışmalara devam. geçen ay adetim 8 gün gecikmeli olsada geldi umarım önümüzdeki 9 ay gelmezaşkım balım ben hiç birinizi unutmadım ama bu yeni açtığınız topik o kadar kalabalık ki ben sizi kaybettim son durumlarınız ne onu bile bilmiyorum inan bana.mesela sen ne yaptın bilmiyorum,ben de yeni haberlerimi veremiyorum size heycanımı paylaşamıyorum .geçmişi okuyamıyorum bir kaç saatte en az 20 30 sayfa yazılmış oluyor.yetişemiyorum.
bak bacım mesela "şu anda sağ elimin işaret parmağı acayip ağrıyor acaba hamilelik belirtisi olabilr mi?" bu ve benzeri saçma sapan sorular sormaya başladığımız gün huni takıp gezme günüdür takıl bize:))))