Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaleynaa canım tebrik ederim ne güzel sevindirmişsin herkesi:54:

darısı bize inş. harika bir duygu olsa gerek

Ne güzel dua ettin.:nazar:
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm...:16::16::54:
Siz nasıl dua ediyorsunuz hoşuma gidenleri ekliyorum duama dua çok önemli gerçekten...
yani normalde anlamıyordum bacım gecen ay ovulayson testi ile akıntıma çok dikat ettim 16. gün çift çizgi gördüm ve ogunun sabahı acaip bi akıntım geldiii anladımki akıntım bol geldigi gün yumurtluyorum.. bu ayda iki gün öle bol akıntım oldu ama evde olmadıgımdan testte yanımda deildi yapamadım kaçırdım sanırım bu ayki ovulasyonu ama yinede riske atmayıp bu hafta sonuda çalışcam:)sonra deli giib bekleme süreci başlıyor dedigin gibi adet olsam ogun biraz üzülüyorum sonrasında rahatlıyorum

Hm anladım bende mi alsam bu testten hamilelikte çift çizgiyi göremedik ovulasyon tetsinde görürüz artık.Uykum geliyor göğüslerim acıyor akıntım var,başım dönüyor nolur hamile olayım nolurrrrr nolur psikolojik olmasın nolurrrrr

canım bende toksoplazma çıktı doktorun biri beni baya korkuttu sonra bir prof.a gittim o ilaç verdi korunmana gerek yok dedi. şimdi çalışmalara devam. geçen ay adetim 8 gün gecikmeli olsada geldi umarım önümüzdeki 9 ay gelmez

canım kurban olurum sana Allah şifanı tez zamanda versin inşallah.bu ay olur inşallah hepimizin.niye olmasın ki her ay yüzlerce belki binlerce kadın hamile kalıyor bu ay da kontenjan bize ayrılmıştır belki ha ne dersin?

Siz nasıl dua ediyorsunuz hoşuma gidenleri ekliyorum duama dua çok önemli gerçekten...

Hm anladım bende mi alsam bu testten hamilelikte çift çizgiyi göremedik ovulasyon tetsinde görürüz artık.Uykum geliyor göğüslerim acıyor akıntım var,başım dönüyor nolur hamile olayım nolurrrrr nolur psikolojik olmasın nolurrrrr

inş hamişssidirde gerek kalmaz almaya.. ama olaki hamile kalmassan al cnmmm en azından nezamanlar yumurtladıgını görürsün.çift çizgiyi görmeye gelince hep görceksin ovulasyon testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkıyor:)

bak bacım mesela "şu anda sağ elimin işaret parmağı acayip ağrıyor acaba hamilelik belirtisi olabilr mi?" bu ve benzeri saçma sapan sorular sormaya başladığımız gün huni takıp gezme günüdür takıl bize:))))

süpersin yaaaa öldüm gülmekten. işi özet geçmişsin resmen :9::9::9:

tabi balım durum aynen budur,sen de eğer bat yaklaştıkça böyle hissediyorsan capcanlı renkte bir huni alıyorsun famusay ablanın peşine takılıyorsun:)))

Ayyy inanki gülmekten gözümden yaş geldi eşim noldu kız diyor.Benim hunim yeşil seninki ne renk?

canım kurban olurum sana Allah şifanı tez zamanda versin inşallah.bu ay olur inşallah hepimizin.niye olmasın ki her ay yüzlerce belki binlerce kadın hamile kalıyor bu ay da kontenjan bize ayrılmıştır belki ha ne dersin?

ne güzel yazmışsın canım... kontenjann eveettt :54: :54: :9:

tabi balım durum aynen budur,sen de eğer bat yaklaştıkça böyle hissediyorsan capcanlı renkte bir huni alıyorsun famusay ablanın peşine takılıyorsun:)))

hissetmezmiyim bana kalsa her ay hamileyim de olmuyor işte gene adet oluyorum :)) evde vardı huni bir dahaki bata peşindeyim.:51:

tızlar tızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım dinleneyim:)uykum geldii :)acep hamilemiyim niye uykum geldii :1:hunimi takayım en iyisi ben :37:

ne güzel yazmışsın canım... kontenjann eveettt :54: :54: :9:

e tabi,bak balım biz birkaç deli buradan önce"umudumuz aralık ay"topiğindeydik ve ben topiğin ablasıydım.muhtemelen burada da ablayımdır yaşım 32.benden büyük olan varsa sussun:))))çünkü abla benim ben ne dersem o olur:))))

Böyle konuşunca efkarlanıyorummm;"anaaaaaaaaammm ben de böyle hamiş kalacağım" diyorum içime sevinç geliyor..sonra karamsarlık başlıyor...
HAMİŞ OLACAĞIM:16: -HAMİŞ OLUYORUM:17:-HAMİŞİM:24:-HAMİŞ OLAMIYORUM:18:-HAMİŞ OLAMADIM:44:-HAMİŞ OLMADIM:37:-HAMİŞ OLAMAYACAĞIM:5:-HAMİŞ OLACAK MIYIM?:41::41:-NE ZAMAN HAMİŞ OLACAĞIM??:2::2:----OPPSSS KIRMIZILARDAN SONRA YİNE; HAMİŞ OLACAĞIM...:16: :56:
BU DÖNGÜDE OLANLAR PARMAK KALDIRSIN..:1::1:

bende 15 aydır aynı şeyleri yaşıyorum.... dr randevu gününü sabırsızlıkla bekliyorum büyük bi yumurtam olucak diye ama olmuyo işte... :43::43::43::43::43:

ben pudra pembe bir huni aldım takıcam 2 hafta sonra. ahh gazım var, ahh başım ağrıyor hamilemiyimmm

$imagesCA3MQM5B.webp $imagesCA3MQM5B.webp işte benim hunimmmmm

Back
X