Sabredenler Kulübü 2012 :)

e tabi,bak balım biz birkaç deli buradan önce"umudumuz aralık ay"topiğindeydik ve ben topiğin ablasıydım.muhtemelen burada da ablayımdır yaşım 32.benden büyük olan varsa sussun:))))çünkü abla benim ben ne dersem o olur:))))

o halde susayımm :9: :9:

$karikatür.webp
deliler hunili delilerrr:52::52:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum :52:

Cnm bak Cadicuk'ta 2 gündür değeri düşük çıktı diye ne kadar üzdü kendini. Fakat bugün 236 larda çıkmış. (Maşallah) Şimdi senin öyle. Çok mimiminnacııkkk demekki. Allah sağlık versin inşallah göbüşündeki bebişine.

Merhaba arkadaslar bir haftadır kasıklarımda hafif ağrılar var ama sürekli ağrıyor adetime 3 gün olmasına rağmen Dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sizce erken yaptıgım icin test yanılmış olabilirmi hamile olduğuma inandım gibi sankide lütfen yorum yapinizzzzzz

ben pudra pembe bir huni aldım takıcam 2 hafta sonra. ahh gazım var, ahh başım ağrıyor hamilemiyimmm

sorma bende de aynı sık sık tuvalete gidiyorum(çok çay içtim aslında ama ben yine de hamileliğe bağlayayım de mi)uykum da çok(sabha namazından sonra uyumadım ama yine de hamileliğe bağlamalı böylesi daha iyi)göğüslerime de dokunamıyorum(kazaktan olabilir mi çok kalın da ama yok yok onu da hamileliğe bağladıııııım)huninin rengi de pek seksiymiş anaaam pudra pembe vay canınaaaaa:)))etkilendimmmmmmmm

ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :8: :8:
:54: :54: ayyyy böyle olunca insan güç alıyor aslında daha sağlam durabiliyor paylaşınca :21:

kociş de yorulmuş, uyumuş kalmış koltukta garibimm :1: :54: :54:
Git dürt herifini kıızz uyutma sakın :D:9:

fermi'cim tablon süperrr...İnşallah hepsinde "DUALARIMIZ KABUL OLDU" YAZAR...:16::16::16:

amin canım amiiiiiiiinnn inşallah yazar hepimizde :16:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum :52:

kıızz ne güzel senin adına çook sevindim.Şu değer düşüklüğünü kafaya takma bak cadicukun ki hemen nasılda iki katında fazlaya çıktı iki gün içinde seninde yükselir :16:

o zaman benim huni de kırmızı olsun tam deli rengiiiiii .benim rengimmmmmm

olmaz canım kırmızı yasssssaaagggg kırmızıları sevmiyoruuuuuuuuuuuuuz derhal değiş kırmızıya hayır,kırmızıya hayır.bak bu sloganımız:kırmızıya hayır.bu da yeni bulduğum en yeni slogan:sevişe sevişe kazanacağız,sevişe sevişe kazanacağız......(melodisiyle söyley
n sanki eylemdeymiş gibi çok komik oluyo)

Back
X