Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınn size tablooo :))))))))) listeye uyalım lütfenn:52:
tüm sevdiğim renkler kapılmış.O zaman benimki kayferengi.:3::3::1::1:

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Anotolya 20 Turkuaz mavi

geldim canım geldim herif bilgisayarı vermiyor bana yürü git ders çalış diyo :31: ben de ne yapim çalışmam da lazım ama buraya girmeden de edemiyorum bıraktıydı kaptım bilgisayarımıı :1:
:16:

ben pembe ve mora bayılıyorum renklerimi seçtim sen de seç sipariş mi vercez yoksam topiğimizin ablası huni dağıtacak bize nasıl olacaksa renklerimizi bilsinler :9:
:9:

canım benim yaaaa hala topiğin ablası diyorsun ya bayılıyorumbuna sağol,Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

bu listeyi uzatır gidermişim hahahahahahaha

benim huni altın sarısı olsun yaldızlı falann :60: :60:

:9::9: bacım rengine bayıldım pek bi afillisin :3:
yahu deli karııııııııııııı sus susssss gülmekten kalkamıyorum yerimden salça kutusu demek hele nerden aklına geldi manyakk:) ozman bende direksiyon alcam elimeee salça kutusunuda totoma takar şıngırı mıngırı gezerim:):)): dütttt düttttttt korna seside çıkarmam lazım dabi:)
hahaha ayyyyyy ne güldüm kız ömrün uzun olsun emii :60:

siparişelri ben alıyorum canım pembe tamadır bat ne zamansa o zamana kadar takıp geziyoruzzz sloganımızı duydun mu."sevişe sevişe kazanacağız,sevişe sevişe kazanacağız....

süper sloğaaaaaannn :1: koysalarda önümüze bariyer bebekde yaparız kariyerdeee :8:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

:))) çift çizgiyi gördünmü görmedim:=)))))

adetim yeni bitti---> aslıda üstüne görmeydi o adet değildi
akıntım var---> ama hamilelik akıntısı o ovulasyon falan değil
gaz var---> kuru fasülye yemedim bugün
başım ağrıyor---> gece 4 saat uyumadım
ayağım üşüyor---> kaloriferi yanlışlıkla ben kapatmadım :)))))))
pembe hunimin üstüne birde dantel ekledim şimdi :)))))))))
harikasın arkadaşım yaa;yarıldım resmen...:60::60::60:
süpppersiniz...

yahu deli karııııııııııııı sus susssss gülmekten kalkamıyorum yerimden salça kutusu demek hele nerden aklına geldi manyakk:) ozman bende direksiyon alcam elimeee salça kutusunuda totoma takar şıngırı mıngırı gezerim:):)): dütttt düttttttt korna seside çıkarmam lazım dabi:)

delüüüüüüüüüü:))))yerim seniiiii:)))))totonu da yerümmmmmmm:)))))direksyon çok iyi fikir o zaman sen en önden git yol göstericimiz olursun:)))))))

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınn size tablooo :))))))))) listeye uyalım lütfenn:52:

bacım sen harikasın yaaaa vallaha bayıldım

evt evt herkes manyamış durumda bacım:):):)
hele ben tam manyadım burda böle deli gibi bebek istiyorum ya etrafımda tek tük kişi bilir genelde biz istemiyoruz yaza kdr diyorum halbuki ölüyorum bebiş diye:D

bende deli gibi istiyorum ama çevremdeki herkes biliyo bebek istediğimi :52:

delüüüüüüüüüü:))))yerim seniiiii:)))))totonu da yerümmmmmmm:)))))direksyon çok iyi fikir o zaman sen en önden git yol göstericimiz olursun:)))))))

bende senü yerüm ha:):):): ozaman arabayı ben kulanırım ama sen apla oldugundan yanıma sne otur geri kalan ahali arka koltuga geçsin:):):)

sus kız saçını çekerim haaaaaaaaaaa:)
famusay aplaaa fermiyi tek ayakta durma cezası ver:)
ya bana ne niye tek ben ceza alıyom kiiii :26: famusay ablaaaaaaaaaaaa burda bana tehdit vaarrrrr çok korkuyoommm :52: karantina altına alınıp muhafaza edilmek istiyorum kisme bana ellemesin :60:
:66::60: aman allahım sapıttım galiba :1:
al benden de o kadar :66:

:1: tuttuğun yerden yakala :D

Canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah;duanı,umudunu eksik etme canım.:16:

her zaman dua ediyorum dilimden düşmüyo rabbim vermek için zamanını bekliyo... kısmet artık ne diyelim yaş oldu 29 3 yıl oldu evleneli eşimde çok istiyo ama ben üzülemyim diye bişe demiyo bazen çekyatı açıp yanyana uzanıyos film izliyos diyoki şimdi bi minik eloş olsaydı (benim ismim elif ya kızımızza eloş diyo) aramızda yatar izletmezdi diyo çok üzülüyorum evin tek oğlu eşim keşke benim gibi sorunlu birine denk gelmeseydi diyom bazen... kurban olduğum rabbim kaldrımayacağımız yükü vermez inşallh...:43::43::43::43::43:

Back
X