Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaa yetişemiyom yavaş olun azcıkk :47: famusay ablaaaaaaaaaaaaaaa sustur şunları yaa:9: herkes parmak kaldırarak konuşsun yaaaaa :3:

kız bak ne güzel oldu görmüyor musun kimse belirti aramıyor kimse "acab?"demiyor kısa süreliğine de olsa eğlence bulduk bebiş derdini unuttuk huni rengi arıyoruz.susmak yok,serbest etkinlik zamanı:)))parmak kaldırmadan herkes konuşsun gülelim azcık anaaaaam bunaldım beni bunalttınız anaaaaaaaaaam beni boğdunuz hepiniz beeeeeeeee!bak delirdim işte:))

ben iyicene saçmalıycamm gaza geldim valla:)en yisi gidip azcık uzanmak:)belki beyin hücrelerim sakinleşir:D
görüşenzi kızlar gelirimmm yine:)bugunki sohbet şahaneydi:):)
sohbete katkısı olan herkese tenyu ediyorum:)

bir tane daha muhahahahahahahaha

Eklentiler

• $images (3).webp
    $images (3).webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 39
kızlllaarrrrrrrrrr:52::52::52:
süpperrsinizzzz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ama benim kociş hırçınlaşmaya başladı,onunla da ilgilenmem lazım;malumunuz belirli günlerde onlara ihtiyacımız var..:1::1:
Görüşürüz canlarımmm:3::3:
İYİKİ VARSINIZ.....ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLER NASİP ETSİN İNŞALLAH...:54::54::54:

ee haydi nerrede huni tablosuuu :66:

durun bu neşeyle öğrencilerin notlarına şöyle bir daha bakayım belki yükselteceklerim olur :66: :60:

Merhaba arkadaslar bir haftadır kasıklarımda hafif ağrılar var ama sürekli ağrıyor adetime 3 gün olmasına rağmen Dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sizce erken yaptıgım icin test yanılmış olabilirmi hamile olduğuma inandım gibi sankide lütfen yorum yapinizzzzzz

idrar testinde adeti 3-5 gün geçmesi lazım çıkmaz bende geçen yılki gebeliğimde aynısını yaşadım 7. güne kadar hergün test yaptım çıkmadı en son çıktı gidip kan verdim gerçek çıktı. ama tutunamadı bebeişim düştü.. neyse demek o ki belke adetin geçsin git kan ver sağlık ocakına 1 gün sonra kesin sonucu alırsın... inş. hamişsindirde bizde burda göbecikler atarık sanada....:49::49::49:

Eki Görüntüle 325424 $1.webp $images.webp
sorma bende de aynı sık sık tuvalete gidiyorum(çok çay içtim aslında ama ben yine de hamileliğe bağlayayım de mi)uykum da çok(sabha namazından sonra uyumadım ama yine de hamileliğe bağlamalı böylesi daha iyi)göğüslerime de dokunamıyorum(kazaktan olabilir mi çok kalın da ama yok yok onu da hamileliğe bağladıııııım)huninin rengi de pek seksiymiş anaaam pudra pembe vay canınaaaaa:)))etkilendimmmmmmmm
Pudra pembe kokoş bu kokoş huniside kendi gibi kokoş .
heeeeeeeeyyyyyyyyyy millet ben de istiyom huni yaa mor yada pembe olsun :9: şiparişleri kim alıyoo :1:
elimizde kalan huni renkleri aşağıdaki gibidir.Lütfen bir renk seçiniz.
:))) çift çizgiyi gördünmü görmedim:=)))))

adetim yeni bitti---> aslıda üstüne görmeydi o adet değildi
akıntım var---> ama hamilelik akıntısı o ovulasyon falan değil
gaz var---> kuru fasülye yemedim bugün
başım ağrıyor---> gece 4 saat uyumadım
ayağım üşüyor---> kaloriferi yanlışlıkla ben kapatmadım :)))))))
pembe hunimin üstüne birde dantel ekledim şimdi :)))))))))
Göğüs uçlarım acıyor hamilemiyim acep yoksa sürekli ağrıyormu diye kontrol ettiğimden tahrişmi oldu :17:
yahu deli karııııııııııııı sus susssss gülmekten kalkamıyorum yerimden salça kutusu demek hele nerden aklına geldi manyakk:) ozman bende direksiyon alcam elimeee salça kutusunuda totoma takar şıngırı mıngırı gezerim:):)): dütttt düttttttt korna seside çıkarmam lazım dabi:)

Yemin ederim gülmekten karnım ağrıdı bu kadar lafı nerenizden çıkarıyosunuz hay çok yaşayın kızlarrrr
Hunilerimiz bunlar kaldı seçiniz lütfen
$huni1.webp

benim bey geldi kızlarrr :))) birazdan has odaya çağırır beni yazık adamlara acıyorum yaaa yumurta peşine düştük onlarda arkamızda

ya bana ne niye tek ben ceza alıyom kiiii :26: famusay ablaaaaaaaaaaaa burda bana tehdit vaarrrrr çok korkuyoommm :52: karantina altına alınıp muhafaza edilmek istiyorum kisme bana ellemesin :60:
:66::60: aman allahım sapıttım galiba :1:

:1: tuttuğun yerden yakala :D

sen içini ferah tut arkandayııııııııııııım:))

Eki Görüntüle 325424 Eki Görüntüle 325425 Eki Görüntüle 325426
Pudra pembe kokoş bu kokoş huniside kendi gibi kokoş .

elimizde kalan huni renkleri aşağıdaki gibidir.Lütfen bir renk seçiniz.

Göğüs uçlarım acıyor hamilemiyim acep yoksa sürekli ağrıyormu diye kontrol ettiğimden tahrişmi oldu :17:

Yemin ederim gülmekten karnım ağrıdı bu kadar lafı nerenizden çıkarıyosunuz hay çok yaşayın kızlarrrr
Hunilerimiz bunlar kaldı seçiniz lütfen
Eki Görüntüle 325420
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))

IKEA-CHOSIGT-MUTFAK-HUNISI-2-LI-SET-SARI-RENK__48417201_0.jpg

GEL ABLAA GEEEEEEEEEEELLLLLLLLL HUNİYE GEL RENK RENK CIVIL CIVIL ALIYOSUN DERDİ TASAYI UNUTUYOSUN GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL :9:

idrar testinde adeti 3-5 gün geçmesi lazım çıkmaz bende geçen yılki gebeliğimde aynısını yaşadım 7. güne kadar hergün test yaptım çıkmadı en son çıktı gidip kan verdim gerçek çıktı. ama tutunamadı bebeişim düştü.. neyse demek o ki belke adetin geçsin git kan ver sağlık ocakına 1 gün sonra kesin sonucu alırsın... inş. hamişsindirde bizde burda göbecikler atarık sanada....:49::49::49:

İsallah canım sence bu kasık ağrılarını belirti olarak dusunmelimiyim daha evvel kasık ağrım olmazdı karnım agrirdiii sadece şimdi nerdeyse uç dört gündür sadece her iki tarafındada yani kasıklarımda ağrı var ama çok fazla değil :(

ben iyicene saçmalıycamm gaza geldim valla:)en yisi gidip azcık uzanmak:)belki beyin hücrelerim sakinleşir:D
görüşenzi kızlar gelirimmm yine:)bugunki sohbet şahaneydi:):)
sohbete katkısı olan herkese tenyu ediyorum:)

gız boşa dinleniyon seeeen:))))olmayan hücre dinlendirilir mi delüüüüüüüüüüüüüüüü:))))

Back
X