- Konu Sahibi minikgelin
- #3.161
yahu bişey yazmaya korkuyom bu ne hız. yazacam havada kalacak o muhabbet çoktan geçmiş olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delüyümmmm mesela az önce tırnağım kırıldı ama Allahım hamileyimmmmmmmmm :))))))))) fermi bacım koştur bizi raporlu deli yaptı bunlarrre tabisiiiii canım öyle olacak:))ecntrk bi de fermi hemen arkamızda olsunlar,onlar kıdemli delüüüü:))))
ee haydi nerrede huni tablosuuu
durun bu neşeyle öğrencilerin notlarına şöyle bir daha bakayım belki yükselteceklerim olur![]()
![]()
![]()
kocişşş beni çağırıyor ...
bu gecelik müsade alsam mı tatlişlerrr![]()
delüyümmmm mesela az önce tırnağım kırıldı ama Allahım hamileyimmmmmmmmm :))))))))) fermi bacım koştur bizi raporlu deli yaptı bunlarrr
aman hocam aman yapmaaaaaaaaaaaaa!bırak hakeden kalsıııııın!valla bugün notları geçtim e okula.branşım Türk Edebiyatı geçenlerin sayısı okadar az ki.30 kişilik sınıflarda en fazla 6 kişi geçmiş
bacım bunların dantelli olanı yokmu :)))![]()
GEL ABLAA GEEEEEEEEEEELLLLLLLLL HUNİYE GEL RENK RENK CIVIL CIVIL ALIYOSUN DERDİ TASAYI UNUTUYOSUN GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL![]()
aman hocam aman yapmaaaaaaaaaaaaa!bırak hakeden kalsıııııın!valla bugün notları geçtim e okula.branşım Türk Edebiyatı geçenlerin sayısı okadar az ki.30 kişilik sınıflarda en fazla 6 kişi geçmiş
delüyümmmm mesela az önce tırnağım kırıldı ama Allahım hamileyimmmmmmmmm :))))))))) fermi bacım koştur bizi raporlu deli yaptı bunlarrr
İsallah canım sence bu kasık ağrılarını belirti olarak dusunmelimiyim daha evvel kasık ağrım olmazdı karnım agrirdiii sadece şimdi nerdeyse uç dört gündür sadece her iki tarafındada yani kasıklarımda ağrı var ama çok fazla değil![]()
Eki Görüntüle 325424 Eki Görüntüle 325425 Eki Görüntüle 325426
Pudra pembe kokoş bu kokoş huniside kendi gibi kokoş .
elimizde kalan huni renkleri aşağıdaki gibidir.Lütfen bir renk seçiniz.
Göğüs uçlarım acıyor hamilemiyim acep yoksa sürekli ağrıyormu diye kontrol ettiğimden tahrişmi oldu
Yemin ederim gülmekten karnım ağrıdı bu kadar lafı nerenizden çıkarıyosunuz hay çok yaşayın kızlarrrr
Hunilerimiz bunlar kaldı seçiniz lütfen
Eki Görüntüle 325420
Hadi bakalım marş marş iş başınaaa![]()
dualarım seninle canım datlı rüyalarr
![]()
![]()
bacım bunların dantelli olanı yokmu :)))
benim bey geldi kızlarrr :))) birazdan has odaya çağırır beni yazık adamlara acıyorum yaaa yumurta peşine düştük onlarda arkamızda
![]()
GEL ABLAA GEEEEEEEEEEELLLLLLLLL HUNİYE GEL RENK RENK CIVIL CIVIL ALIYOSUN DERDİ TASAYI UNUTUYOSUN GEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL![]()
ben de adetim ama baba annem adetliyken de hamileymiş kesin ona çektim. çünküm çişim geldiiiiiii
şaka bir yana tatlışimm ben de edebiyatçıyım![]()
aynen bende de durumlar vahiimm
![]()
![]()
benimki dantel ve transparan karışık olsun :))kıızzz oda müessesemizden huni alana dantelini özel tasarlayıp gönderiyoruz![]()
![]()
![]()
canım valla evde kendi kendime gülünce benimki sordu huni taktıkta ona gülüyorum dedim anlamadı hamilelikle alakalı zannetti :))))))))) valla karnım ağrıdı gülmekten okudukça gülüyorumhiç acımıyorum onlara hiiiiiiiiiiiiç:)))bi çocuğum daha olsun sonra uykudayken kesiverecem şeyini:)))))