- Konu Sahibi minikgelin
- #5.081
Allah razı olsun bacımm biz elimizden her geleni yapıyoruz duamızıda ettikten sonra rabbim nasip eder inş... kuzenim hamileymişş dün ögrendim 1.5 yaşında kızı var.. diger kuzneiminde iki çocugu var arka arkadaya dogum yaptı.. teyzemmm çok kıskançtır.. 3 kızı var hepside üniv okudu ama çalışmadılar 2 si evlendi arkaarkaya hemen çocuk yaptılar anneme sürekli laf sokuyor.. dün demişki küçük kızım yine hamile dogursun işe gircek demiş.. halbuki yalan kocası çalıştırmıyor ama kıskandıgından öyle diyor.. hemen demiş senin kızda yokmu bşy daha yapsın bizim kızlar iki kez dogurdu seninkiyle neredeyse aynı sıralar evlendi demiş.. sinir oldum![]()
bu ne yaa Allah kimine iş kimine eş kimine çocuk nasib eder önce bunalrın sırasını bişz belirleyemeyız kı nasıp kısmet ısı
Allah Allah ay gıcık oldum yaa ama canım sen üzülme hiç eş çocuk iş ilim hepsi bizim sınavalrımız Allah bizi
bunlarla sınar ama hepsinin sırası var senin hakkında bunalrı böyle düşünenleri de Allah görüyor ne diyimmm
biz de kardeşimle düğüne gittik beraber hamıledık 2 ay vardı aramızda ben bebegımıkaybettım kardeşim doğurdu
çok tatlı dünyalar şekeri bi yegenım var :) hiçbi zaman en kıskandım ne alındım ne gocundum bu duruma
aksine çok sevındım Allah şahidimdir...kardeşimde çok destek oldu bana neyse bi düğüne gittik kucagımda elif var
aa sneınmı dedi bayadır görüşmediğimiz bi akrabamız hayır kardesımın dedim aa kısır mısın dedi böyel yüzüme baka baka
kan beynımden boşandı ama nasıl kötü oldum 2 kere hamıle kalmısım ıkısını kaybetmısım kan hastalıgım var
nelerle ugrasmısım söylenen seye bak kardesımde kızdı etti ama çok bozuldum takmıycan böyle ınsanları ne diyim
Allah akıl fikir versinnn hepsine Rabbim nasıl uygun görürse o dur hayırlı evlat olsun canımm milletin ağzı işte